Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

batat, ja mislim da je u pitanju velika rezolucija filma....99% sam siguran u to,znam kad sam ja probao da gledam neki film preko fles plejera seckao mi je cim sam ga konvertovao radio je super...a mozda je u pitanju i format :unsure: imam i dvd plejer na mobu za V5 i na njemu mi seckaju filmovi a kad su u mpeg4 formatu rade savrseno 8)

da ne zna mozda neko posle hakovanja telefona kad dobijem aplikaciju ROM Patcher cemu sluzi opcija ChangeSWIplicyPath ??? i imaju neke opcije patch apply,add to auto...ne znam zaista cemu to sluzi ni sta radi taj ROM patcher....jel bi mogao neko malo da mi objasni ???

bacite pogled na ove efekte....bas su fuliska samo nema nikakvog linka...ovo je snimak sa youtube-a video sam negde i opciju da moze da se skroluje meni onako povuces prstom i on ide sam dok ga ne zaustavish....ali neam pojma gde to moze da se skine http://www.youtube.com/watch?v=NC5DZqgZ ... re=related

Izmenila Ninolina:: nemoj da postuješ više postova za redom... koristi opciju izmeni...

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 02:46

Post od krsma »

Po meni ne treba se drndati sa smartmovie playerom nego lepo uzmes XviD4PSP 5.0 samo potrazite verziju koja podrzava konverter za 5800 moze i subtitle da se nakaci i radi vrhhh...

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Post od stepa86 »

Uradio sam mu soft reset. Sad mi trazi password za memorijsku. Nikad joj nisam ni zadavao password. Postoji li neki defaukt code?

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 02:46

Post od krsma »

stepa86, probaj klasicni 12345 ako to ne upali moras odneti u servis oni to rade u nekom posebnom boxu i za to uzimaju nekih 200 din bar u VALJEVU....

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Evo novih efekata, do sada najbolji i sa najmanje bug-ova! (Rotiranje u landscape je kao kod omnie :D )

http://www.youtube.com/watch?v=evhHTj4rm6Q

U deskripciji klipa imate uputstvo za stavljanje efekata :wink:
Nokia C6

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

tehno maniac, too care,stvarno su dobri...skinuo sam ih ali imam problem oko instalacije...ne znam kako,moze mala pomoc ?

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

serbian-boss

Treba ti hakovan telefon, najmanje v.20 firmware i ROMpatcher.
U zavisnosti koji imaš firmware, stavljaš c2z.rmp iz C2ZV.2x foldera u E:/patches na mem. kartici.
Stavljaš foldere SKINS I EFFECTS (iz resource foldera) u C:/resource.
Aktiviraš c2z patch i staviš ga na auto pokretanje.
U temama, iskljul/uključ efekti teme :wink:
Nokia C6

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

kako se aktivira patch c2z i stavlja na auto pokretanje ? :oops: sta cu trudim se ali mi ne ide bash najbolje 8)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

serbian-boss, pa ideš u ROMpatcher, pa options pa apply, pa onda add to auto... :wink:
Nokia C6

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

postoji problem folder resource ne postoji kod mene na C vec samo na E...mozda zbog toga ne radi ?i dalje mi radi onaj glupi stari efekat :shock:

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56

Post od String Of Life »

tehno maniac,druze,jel postoje sve vrste rotacije kao kod omnije ili samo pojedine?Koliko RAM-a trose ovi novi efekti?
E da,jos nesto..cisto me interesuje koliki je rizik kad se hakuje telefon,da li se ne daj Boze u slucaju kvara moze vratiti na default pre nosenja u servis?Glupa pitanja postavljam,svestan sam,znam da se gubi garancija,zbog toga se jedino dvoumim,jer sam u principu baksuz za takve stvari :( :cry:

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

String Of Life, e pogledaj ako ti nije tesko molim te da li imas folder resource u C:/ (na memoriji telefona) ....moliim vas pomazitee stvarno nemam pojma kako da namestim ovo....namestio sam na ROM patche -ru nego nisam mogao da premestim skins i efect ... :smutny: pokusao sam sve kombinacije,bash bi voleo da imam ovaj patch sta mi nije u redu

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

jel ima neko iskustva sa .............. folija zaggs invisibleshield ?!?!? ...... nudi je neki lik preko oglasa

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

serbian-boss, jel ti hakovan telefon? String Of Life, rama trose svega 200 kb bar na 6220 8) :wink:

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

Igor88bg, jeste mi hakovan ...sto mi je tehno maniak rekao ali nemam resource u C:/ i pazi sta sam onda uradio,prebacio sam ga u E:/ i probao i nece...ja vratim i sad vise ne mogu da otvaram slike :cry: pomozi mi molim te da vratim i ako mozes da namestim ove efekte

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

serbian-boss, aj javi mi se na pp dacu ti msn pa cemo tako moze :wink:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

serbian-boss, probaj da otvaraš slike preko nokia photo browsera :wink:
Nokia C6

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56

Post od String Of Life »

Igor88bg,hvala na informaciji.Da li je moguce da ovi dobri efekti trose manje RAM-a od standardnih efekata??
E da,jos ako bi neko mogao da odgovori na drugi deo mog ranijeg pitanja:
koliki je rizik kad se hakuje telefon,da li se ne daj Boze u slucaju kvara moze vratiti na default pre nosenja u servis?Glupa pitanja postavljam,svestan sam,znam da se gubi garancija,zbog toga se jedino dvoumim,jer sam u principu baksuz za takve stvari
:smutny:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

String Of Life, znas kako sto se tice tvog problema sa hakom bez brige samo hack jer ako se tel slucajno ubaguje odradis mu HARD RESET i posao je zavrsen :-) a sto se efekata tice meni bas ovaj efekat sa omnije na 6220 classic trosi oko 240 kb manje npr nego onaj sto sam postavio u video snimku :-)

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

tehno maniac, pa mogu preko browsera ali bezveze je da mi ovo ne radi i primetio sam josh na par aplikacije npr time mashine kad udjem nema mi slike jedno 10 sekundi pa napise app.update operation time out i onda mi otvori tek aplikaciju ali to nesto ne valja :lol:

Odgovori