Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
batat, ja mislim da je u pitanju velika rezolucija filma....99% sam siguran u to,znam kad sam ja probao da gledam neki film preko fles plejera seckao mi je cim sam ga konvertovao radio je super...a mozda je u pitanju i format imam i dvd plejer na mobu za V5 i na njemu mi seckaju filmovi a kad su u mpeg4 formatu rade savrseno
da ne zna mozda neko posle hakovanja telefona kad dobijem aplikaciju ROM Patcher cemu sluzi opcija ChangeSWIplicyPath ??? i imaju neke opcije patch apply,add to auto...ne znam zaista cemu to sluzi ni sta radi taj ROM patcher....jel bi mogao neko malo da mi objasni ???
bacite pogled na ove efekte....bas su fuliska samo nema nikakvog linka...ovo je snimak sa youtube-a video sam negde i opciju da moze da se skroluje meni onako povuces prstom i on ide sam dok ga ne zaustavish....ali neam pojma gde to moze da se skine http://www.youtube.com/watch?v=NC5DZqgZ ... re=related
Izmenila Ninolina:: nemoj da postuješ više postova za redom... koristi opciju izmeni...
Po meni ne treba se drndati sa smartmovie playerom nego lepo uzmes XviD4PSP 5.0 samo potrazite verziju koja podrzava konverter za 5800 moze i subtitle da se nakaci i radi vrhhh...
Treba ti hakovan telefon, najmanje v.20 firmware i ROMpatcher.
U zavisnosti koji imaš firmware, stavljaš c2z.rmp iz C2ZV.2x foldera u E:/patches na mem. kartici.
Stavljaš foldere SKINS I EFFECTS (iz resource foldera) u C:/resource.
Aktiviraš c2z patch i staviš ga na auto pokretanje.
U temama, iskljul/uključ efekti teme
tehno maniac,druze,jel postoje sve vrste rotacije kao kod omnije ili samo pojedine?Koliko RAM-a trose ovi novi efekti?
E da,jos nesto..cisto me interesuje koliki je rizik kad se hakuje telefon,da li se ne daj Boze u slucaju kvara moze vratiti na default pre nosenja u servis?Glupa pitanja postavljam,svestan sam,znam da se gubi garancija,zbog toga se jedino dvoumim,jer sam u principu baksuz za takve stvari
String Of Life, e pogledaj ako ti nije tesko molim te da li imas folder resource u C:/ (na memoriji telefona) ....moliim vas pomazitee stvarno nemam pojma kako da namestim ovo....namestio sam na ROM patche -ru nego nisam mogao da premestim skins i efect ... pokusao sam sve kombinacije,bash bi voleo da imam ovaj patch sta mi nije u redu
Igor88bg, jeste mi hakovan ...sto mi je tehno maniak rekao ali nemam resource u C:/ i pazi sta sam onda uradio,prebacio sam ga u E:/ i probao i nece...ja vratim i sad vise ne mogu da otvaram slike pomozi mi molim te da vratim i ako mozes da namestim ove efekte
Igor88bg,hvala na informaciji.Da li je moguce da ovi dobri efekti trose manje RAM-a od standardnih efekata??
E da,jos ako bi neko mogao da odgovori na drugi deo mog ranijeg pitanja:
koliki je rizik kad se hakuje telefon,da li se ne daj Boze u slucaju kvara moze vratiti na default pre nosenja u servis?Glupa pitanja postavljam,svestan sam,znam da se gubi garancija,zbog toga se jedino dvoumim,jer sam u principu baksuz za takve stvari
String Of Life, znas kako sto se tice tvog problema sa hakom bez brige samo hack jer ako se tel slucajno ubaguje odradis mu HARD RESET i posao je zavrsen a sto se efekata tice meni bas ovaj efekat sa omnije na 6220 classic trosi oko 240 kb manje npr nego onaj sto sam postavio u video snimku
tehno maniac, pa mogu preko browsera ali bezveze je da mi ovo ne radi i primetio sam josh na par aplikacije npr time mashine kad udjem nema mi slike jedno 10 sekundi pa napise app.update operation time out i onda mi otvori tek aplikaciju ali to nesto ne valja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.