Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Hajde malo da vidimo sta kaze svet za ovaj telefon. Sta mislite o ovome: http://www.gsmarena.com/stats.php3 

Pozdrav ljudi,primetio sam da kad udjemu u maps ili ukljucim onaj program sporttrackerm da mi gps skida kredit,ali kad udjem u mape on me pita dali zelim internet konekcije,ja pritisnem ne,ali opet posle kad proverim kredit skine mi.Znam da ima,ali nezam gde mogu da onemogucim kad ukljucim gps da se konektuje na gprs. Hvala
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
mogu li nesto da vas pitam.... kod brata koji ima n95 kada se okrene ekran u landscape modu na desktopu se isto rotira a na n82 se ne rotira... sto???? i da li moze da se napravi da se i tada rotira???
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjeno reklamiranje sajtova koji sadrže warez! Sledeći put brisanje naloga bez upozorenja!
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjeno reklamiranje sajtova koji sadrže warez! Sledeći put brisanje naloga bez upozorenja!
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Mislim da je bilo u nekim temama prica o tome i zakljucak je bio da se na N82 to ne moze namestiti .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jel neko od vas pitao ako je isao do mobisa ili alpha copy-ja koliko je maska za nas telefon?Bas me zanima,a ja sam juce stavio novo sve osim kucista koje mi je i onako bilo kao novo za cenu od 25 e sto mislim da je jeftinije nego sto bi se igde moglo naci.Sad mi je telefon kao da je tek izasao iz fabrike

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Masku sam uzeo od mog dobavljaca kod mene u lazarevcu,e sad videcemo da li je original ili je AAA klasa posto je maska stvarno kvalitetna.Probaj u Mobilwoodu ili Marvel Duo,oni koliko ja znam nabavljaju maske.
XIAOMI Mi 11 midnight grey