Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
d@r123 Pokusao sam i reinstalirao to i nece pa nece. osnovni problem mislim da je u nortonu jer kad otvorim pise mi auto scan off i crveno je. a kad hocu da idem na restore izbaci mi neku gresku. sve sam to odradio na n82 radi bez problema. znaci u postupku ne gresim jer bi gresio i na drugom telefonu a i dok je bio na anni odradio sam iz prve bez problema!
- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
rock85 - nezz pokusaj (ako ti javlja gresku da fail vec postoji kad restore ides) instalirati ovaj rom patcher RomPatcherPlus_3.1 (http://www.n8fanclub.com/2011/09/norton ... bian3.html tu pogledaj sve ) poslije te instalacije ti netreba vise norton izbrisi ga u app menageru pod ovim imenom "Symantec Symbian Hack" e ako idalje nece onda uradi ovo kao navedeno u proslom postu skini installserver pa ga ubaci rucno (ostavi upaljen open4all a moze i instal_server) mislim da nema veze. Uglavnom na toj stranici ti je vecina objasnjena ako ve nisi znao za nju. Sad odo leci hehe.. 

Radim #*7370# naravno sve se pojavi kao kad prvi put upalim telefon tako da ne verujem da je do togadeksicom napisao:rock85, nesto mi pade napamet, dali ti odradis valjano hard reset i kojom metodom to radis.
Nakon uradjenog hard reseta telefon kada se upali ide ono podesavanje vremena, datuma itd. kao kad prvi puta palis telefon. Dali se i kod tebe tako ponasa kada se upali posle reseta.
[quote="d@r123"]rock85 - nezz pokusaj (ako ti javlja gresku da fail vec postoji kad restore ides) instalirati ovaj rom patcher RomPatcherPlus_3.1 (http://www.n8fanclub.com/2011/09/norton ... bian3.html tu pogledaj sve ) poslije te instalacije ti netreba vise norton izbrisi ga u app menageru pod ovim imenom "Symantec Symbian Hack" e ako idalje nece onda uradi ovo kao navedeno u proslom postu skini installserver pa ga ubaci rucno (ostavi upaljen open4all a moze i instal_server) mislim da nema veze.
Sve sam opet uradio pa 10.ti put. Kad idem na RESTORE izbaci mi ovo: "Restore failed: File alredy exits" i posle nece da instalira RomPatcher. I tu se javlja problem a sad zbog cega nije mi jasno!?
Sve sam opet uradio pa 10.ti put. Kad idem na RESTORE izbaci mi ovo: "Restore failed: File alredy exits" i posle nece da instalira RomPatcher. I tu se javlja problem a sad zbog cega nije mi jasno!?
- d@r123
- Redovni učesnik
rock85 -koji si rom patcher pokusao instalirati lite version ili ovaj drugi, ako si ovaj lite velike su mogucnosti da se neinstalira nezz jesi pokusao i taj drugi ma da mislim da jesi nezz u cemu bi mogao biti problem jedino da pokusas hakati nekim drugim programom ja sam prije svoj samsung G810 sa HelloOx samo sto ti trebaju cer i key failovi ili potrazi neki drugi ima ih dosta ma da u vecini slucajeva (ako ne svim) treba ti rom patcher i ako mislim da ga u ovome HelloOx sam instalira nezz pokusaj nesto. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
rock85, neka ti neko napise reset pomocu tri tastera ali koja je kombinacija tastera za n8 neznam zato ako neko zna neka ti napise. Pa pokusaj tako.
Lako cemo naci ROMPatcher koji ces moci instalirati ali dzabe kad u njemu pachevi nece biti aktivni.
Bitno je da se doboje Open4All pach aktivan a posle cemo lako za Install Server.
Pokusaj reset sa kombinacijom tastera pa valjda ce posle biti kako treba.
Lako cemo naci ROMPatcher koji ces moci instalirati ali dzabe kad u njemu pachevi nece biti aktivni.
Bitno je da se doboje Open4All pach aktivan a posle cemo lako za Install Server.
Pokusaj reset sa kombinacijom tastera pa valjda ce posle biti kako treba.
- d@r123
- Redovni učesnik
rock85 -http://www.n8fanclub.com/2010/11/hard-r ... es-qt.html tu imas objasnjemo sve o tome hard resetu ali ako si uspio instalirati Rom oatcher i ako se mogu install. aplikacije nemas potrebe taj reset raditi (jesam upravu acamatic
) ali na tebi je to da odlucis i da tel. mora biti ugasen uglavnom sve ti je tu objasnjemo.. 

E da ako si uspeo da odradis to..i aplikacije mogu da se instaliraju nema potrebe da se radi resset..ali ako nisi uspeo onda ti ta opcija ne gine,ili jos jedino da pokusas da nadjes jos neke opcije da hack telefon,pogledaj malo onu temu u kaficu ja sam izbacio neke 3 opcije kako jos mozes da hack telefon,na 26 strani..videces 

rock85, pazi ovako,sada ces morati instalserver.exe prebaciti u C/sys/bin preko xplorera..i tada ces moci da instaliras aplikacije koje zelis...
Link od ovog instalserver.exe,nacices na prethodnoj strani (95,na ovoj temi..)posledni post..tamo sam i objasnio sta se radi..
toti, mislim da vam jos nisu "dopustili" update za belle..valjda se isto neko bese zalio na to..
P.S. rock85 koj resset si radio opet..al preko tastera,ili preko brojeva onaj obican..
Link od ovog instalserver.exe,nacices na prethodnoj strani (95,na ovoj temi..)posledni post..tamo sam i objasnio sta se radi..
toti, mislim da vam jos nisu "dopustili" update za belle..valjda se isto neko bese zalio na to..
P.S. rock85 koj resset si radio opet..al preko tastera,ili preko brojeva onaj obican..
- d@r123
- Redovni učesnik
toti -i ja sam uzeo iz eroneta pa nema na suitu update pa sam preko phoenixa update odradio (uz veliku pomoc acamatic -a i janka_88) a mislim da update nece biti jos dugo dostupan na suitu.
rock85 -odradis jos to sto ti je acamatic rekao i trebao bi se "kotarisati" problema vise, a evo i meni sad na sestrinoj e75 isti problem ko utebe ili bar slican javlja za svaku aplikaciju da je ostecena pa cu ga sad reset pa dalje cu se snaci valjda acamatic znas mozda dali mogu hack uraditi na e75 preko nortona ili ipak da sa helloOx- om odradim ma da trebam ove glupe certifikate ganjati. Pozz
rock85 -odradis jos to sto ti je acamatic rekao i trebao bi se "kotarisati" problema vise, a evo i meni sad na sestrinoj e75 isti problem ko utebe ili bar slican javlja za svaku aplikaciju da je ostecena pa cu ga sad reset pa dalje cu se snaci valjda acamatic znas mozda dali mogu hack uraditi na e75 preko nortona ili ipak da sa helloOx- om odradim ma da trebam ove glupe certifikate ganjati. Pozz

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Vratio sam Delight Belle softver u moju N8,radi mnogo stabilnije i bez bagova za razliku od off. belle i plus ima integrisan hack.Dok ne izadje update za belle off. necu dirati nista.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet