Imam problem, ali nisam nasao nigde drugde gde bih mogao da napisem pa rekoh aj ovde...
Naime, telefon mi sam salje MMS poruke. Tipa srecan rodjendan i te gluposti. Da li mogu nesto sam da namestim ili moram da ga nosim kod majstora? Probao sam sa resetovanjem telefon, ali mi trazi lock sifru a ja nju ne znam, tako da to nisam radio.
Unapred zahvalan!!!
Nokia N72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
radrad, uradi ovako:1.Prvo ugasi telefon.2.Pritisni i drzi istovremeno tastere 3,zelena slusalica i zvezdica.3.Dok drzis ta tri tastera upali telefon i ne pustaj ih dok ne vidis formatizovanje na ekranu.Tako ces resetovati telefon na fabricki podeseno i problem ce ti nestati.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
radrad, pre formata uradi backup potrebnih podataka (imenik, kalendar, poruke, itd.) jer se sa formatom briše sve sa interne memorije telefona. Lock code je 12345.
Mada, jednostavnije je pronaći koji je virus u pitanju i izbrisati samo njega, da ne bi morao sve da instaliraš ponovo. Imaš nekoliko antivirus programa za Symbian - Kaspersky, F-Prot, itd, proguglaj malo za linkove.
Mada, jednostavnije je pronaći koji je virus u pitanju i izbrisati samo njega, da ne bi morao sve da instaliraš ponovo. Imaš nekoliko antivirus programa za Symbian - Kaspersky, F-Prot, itd, proguglaj malo za linkove.
● PRAVILA FORUMA ●