Miskoni ne vezano za temu, kako mogu da napravim da tema bude glasanje?
Nokia 5700
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ne bih znao koliko je dobar čip jer se nisam interesovao za taj telefon pa nisam ni jurio info na netu. Kada budem bio u prilici da ga lično čujem i "osetim", moći ću da dam svoj sud.
Za glasanje si se snašao...
Za glasanje si se snašao...
● PRAVILA FORUMA ●
-
reaper225
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09
Upravo sam kupio telefon u PIN Plus-u i nesto mi je tu sumnjivo
, Evo ovo su te "sumnjivosti":
1. Dzojstik uopste ne stoji cvrsto vec moze da se "setka" u svaku stranu po milimetar. 2.Telefon nisam dobio u originalnom pakvanju. 3.Jedno dugme malo je izboceno a, jedan deo maskice na donjem delu se malo odvojio i ne moze da se vrati, mislim to nije mnogo vazno. Telefon je iz rusije to svaka budala zna po tastaturi ima ruskih slova. I molim vas neka mi neki korisnik ovog telefona kaze, zasto se na ekranu pojavi na 8 sek znak nokia sa belom pozadinom kada primim poruku. Sve u svemu da li je ovaj telefon po vama malo sumnjiv ili te stvari mogu da se srede na sevisu. E, da, hteo sam da pitam: jel ima neki program koj pretvara muziku u mp3 ali da ovaj telefon prepozna izvodjaca: eminem, gorillaz, maddona... i da prepozna album: encore, demon days, confesions on a dance flour... posto ovaj koj ja koristim je njesra
Koje glavni distributer i prodavac nokia mobilnih telefona u Beogradu?
1. Dzojstik uopste ne stoji cvrsto vec moze da se "setka" u svaku stranu po milimetar. 2.Telefon nisam dobio u originalnom pakvanju. 3.Jedno dugme malo je izboceno a, jedan deo maskice na donjem delu se malo odvojio i ne moze da se vrati, mislim to nije mnogo vazno. Telefon je iz rusije to svaka budala zna po tastaturi ima ruskih slova. I molim vas neka mi neki korisnik ovog telefona kaze, zasto se na ekranu pojavi na 8 sek znak nokia sa belom pozadinom kada primim poruku. Sve u svemu da li je ovaj telefon po vama malo sumnjiv ili te stvari mogu da se srede na sevisu. E, da, hteo sam da pitam: jel ima neki program koj pretvara muziku u mp3 ali da ovaj telefon prepozna izvodjaca: eminem, gorillaz, maddona... i da prepozna album: encore, demon days, confesions on a dance flour... posto ovaj koj ja koristim je njesra
Koje glavni distributer i prodavac nokia mobilnih telefona u Beogradu?
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
reaper225, glavni distributer ti je mobis,ali takodje original imas i u comtrade-u,rojaltonu.....
A to sve sto si nabrojao da ti se desava,ne bi trebalo,pogotovo ono za masku (to se sigurno nece samo popraviti,moze se samo jos pogorsati),da sam ja na tvom mestu,momentalno bih ga menjao,a ti radi kako hoces!!!
A to sve sto si nabrojao da ti se desava,ne bi trebalo,pogotovo ono za masku (to se sigurno nece samo popraviti,moze se samo jos pogorsati),da sam ja na tvom mestu,momentalno bih ga menjao,a ti radi kako hoces!!!
D500&E71
Аха хоћеш да урадиш апдејт. Види тему- viewtopic.php?t=7010
Massage storer је програм и мораш додатно да га инсталираш.
Massage storer је програм и мораш додатно да га инсталираш.
Слобода или смрт
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
prsic ili pak ako hoćeš da prebaciš na karticu samo u opcijama za poruke izaberi karticu kao mesto gde će da budu i kada te pita da li hoćeš da ih prekopiraš na mem.kar. ti kaži da i to je to
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Hvala za temu bestboy,nisam znao da se "Firmware" Updater odnosi na to sto zelim,gde mogu da skinem massage storer?
Jel cu ovim postupkom i formatirati memoriju telefona [jer to zelim] i istalirati opet symbian

Jel cu ovim postupkom i formatirati memoriju telefona [jer to zelim] i istalirati opet symbian
Problem je sto me nepita,prvi put kada sam uzeo telefon pitalo me je,kada sam promenio memorisku karticu vise me nepitaVeNoM napisao:i kada te pita da li hoćeš da ih prekopiraš na mem.kar. ti kaži da i to je to
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Imam problem sa imenikom i indifikacijom poziva.Sta se desava,osoba koja me zove na displeju mi nepise njeno ime vec broj i ako je vec imam memorisano.Drugo ako vec od jedne osobe u imeniku imam memorisano 3 broja preko pc suita vidi samo jedan,nije svuda tako,sta da radim da popravim ove sitne greske? :/
Ovo se desava samo kod par tj kod osoba koje sam skoro memorisao...
Ovo se desava samo kod par tj kod osoba koje sam skoro memorisao...