Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imao sam prilike koristiti oba i kvalitetniji zvuk je na 6233, no nije toliko tiši od n73. Kod glazbe preporuka 6233 ili ako se nemora Nokia onda obavezno neki CECT - jačina zvuka im je iznad svih Nokia.
Pa ja imam i 6233 kuci i N73ME... A 5700 sam se menjao bio za D600 sa drugom na dan... I kazem da se 6233 prelepo cuje i VRLO jako... e sad... mozda se ipak N73 dere malo vise... al bas malo... Ipak ostajem pri 6233 i nisam video nekog ko bi ga odrao
Moj kolega ima 6233 i ja lično nisam bas nesto odusevljen njegovim zvukom, dok kad pustim na N73 istu pesmu kod mene je i jaci zvuk a i cistiji (ne dere se a veoma se glasno cuje), a i on se slaze da je ipak kod mene jaci i kvalitetniji zvuk, e sad opet moze biti i do softvera a kod mene je obicna N73 ali nema razlike izmedju obicne i ME osim u slusalicama koje se isporucuju uz navedene modele i mem. kartice......
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.