Nokia 3120c

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ja ipak odvojim vremena pa kreiram neke teme za mene ( šire ne zato što volim da budem originalan ) pa kad bude sve cakum pakum, prebacim u fon i tada !
Nokia Lumia 630

celawi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 01. Avg 2007. 19:47
Kontakt:

Post od celawi »

Ne mogu da verujem da se dobijaju slusalice sa 1 jednim krajem (sluskom)...sad sam se smorio...zbog cega majku mu :shock:

-Jecika-
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Dec 2008. 03:52

Post od -Jecika- »

moze neko da mi kaze nesto vise o ovom fonu?kakva mu je kamera,blic,da li se jako cuje.....i najbitnije da li je izdrzljiv i kakva je tastatura?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Tastatura je ok,prostrana malo skripi u pocetku ali nakon par dana koriscenja 'legne' sve na svoje mesto... Kamera je vise nego ok za 2Mpix,slike su na dnevnom svetlu odlicne,one napravljene po mraku-upotrebljive... Jacina zvuka je u rangu proseka,na sluskama od 3,5mm sa adapterom od 2,5 na 3,5-sasvim ok. Tel deluje sasvim ok sto se tice konstrukcije i ne sumnjam da ce dugo trajati. Po meni ko se razmislja treba da ga kupi... Jedini minusi su mu:
1. Nema USB kabl u fabrickom pakovanju pa mora da se dokupi;
2. Trebalo bi nabaviti neke sluske za 3,5mm i kupiti adapter sa 2,5mm na 3,5mm...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

celtic spirit
Banned
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55

Post od celtic spirit »

Da li iko koristi Operu mini na ovom telefonu i da li treba 'nesto' da se podesi osim podesavanja koja sam automatski dobio od mtsa??
Nokia 3120 classic

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

celtic spirit, mislim da treba podesiti poseban AP,najblje o tome procitaj u temi od 6500 slide!
Pozdrav
D500&E71

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

E ovako,pre neki dan sam zamenio svoju nokiu carbon arte(kopiju)sa nokiom 3120 classic.Maska mu je bila dosta izgrebana,pa sam otisao i kupio kinesku masku,za 300 dinara,ali ta maska mu ne pase,zadnji deo da ali prednji ne(gore u desnom uglu,ostaje razmak izmedju dva dela).Drugi problem je so je po ekranu nekako mutno zamrljano,kao ono kad se ugreje od vodene pare,a ne moze da se skine.Onda sam se dosetio i skinuo plasticni poklopac ekrana sa nove maske,i stavio(probao da stavim)u staru,ali mi je naprsla,zalepio sam i vratio na tel.ali se vidi sto me izuzetno iritira.Ima li iko neki savet,mozda resenje?

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Radisa Rasa,ево један пријатељски савет.
Купи добру маску,мани се Кинеза муљавих.
Мало прошетај,нађи добру маску,врати се кући,замени маске и то је то.

8)
Nokia 6220 Classic

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

Vec sam trazio original,kazu da je do 20 evra,...........ali nigde je nema..... nisam ja ni hteo da uzmem kinesku masku,zamisli i ne pise nokia na njoj,samo pozadi 2 megapixels

Odgovori