Nokia 3120c
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Tastatura je ok,prostrana malo skripi u pocetku ali nakon par dana koriscenja 'legne' sve na svoje mesto... Kamera je vise nego ok za 2Mpix,slike su na dnevnom svetlu odlicne,one napravljene po mraku-upotrebljive... Jacina zvuka je u rangu proseka,na sluskama od 3,5mm sa adapterom od 2,5 na 3,5-sasvim ok. Tel deluje sasvim ok sto se tice konstrukcije i ne sumnjam da ce dugo trajati. Po meni ko se razmislja treba da ga kupi... Jedini minusi su mu:
1. Nema USB kabl u fabrickom pakovanju pa mora da se dokupi;
2. Trebalo bi nabaviti neke sluske za 3,5mm i kupiti adapter sa 2,5mm na 3,5mm...
1. Nema USB kabl u fabrickom pakovanju pa mora da se dokupi;
2. Trebalo bi nabaviti neke sluske za 3,5mm i kupiti adapter sa 2,5mm na 3,5mm...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- celtic spirit
- Banned
- Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
E ovako,pre neki dan sam zamenio svoju nokiu carbon arte(kopiju)sa nokiom 3120 classic.Maska mu je bila dosta izgrebana,pa sam otisao i kupio kinesku masku,za 300 dinara,ali ta maska mu ne pase,zadnji deo da ali prednji ne(gore u desnom uglu,ostaje razmak izmedju dva dela).Drugi problem je so je po ekranu nekako mutno zamrljano,kao ono kad se ugreje od vodene pare,a ne moze da se skine.Onda sam se dosetio i skinuo plasticni poklopac ekrana sa nove maske,i stavio(probao da stavim)u staru,ali mi je naprsla,zalepio sam i vratio na tel.ali se vidi sto me izuzetno iritira.Ima li iko neki savet,mozda resenje?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14