Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
1. jedan krak slušalica je 3x KRAĆI od drugog, jel to normalno, ili su mi uvalili felerične slušalice???
2. u kontaktima, u prethodnim simbianima, kada postavim defauts, dobijem sa leve strane od imena ikonicu mobilnog telefona. sada kada postavim defauts, nema ničega. zašta je rezervisan taj prostor ???
hvala za cenu..samo kada sam to pitala nije bilo nista na stranici "sprecifikacije"
E da..i super je to ali...za te pare ima nokia 5800 nova...u prodavnici..i ne znam da li da kupim 5800 ili 5530...POMAGAJTE!
slazem se sa antegra, .... jedan kraj je 3x duzi i mozes bukvalno da ga omotas oko glave 3 puta i tek onda stavi u uvo... i landara mnogo a levi ostaje zategnut i smeta... ok je to sa duzim krajem al u ovom slucaju od viska glava boli
Poz ljudi, zanima me da li je 5530 spor telefon, znaci, ulazak u meni, poruke itd... Ortak mi rece da se slike listaju jako sporo da li to zavisi od SW ili ?
Pa Bull Terriere , tesko da je spor sa 128mb rama i 434mhz procesorom,razmisli sam
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Bull Terrier, posto je mahina kao i kod 5800, znaci da nikako nije spor. da li da ga uzimas moras da kazes koja mu je cena odnosno najvaznije razlika u ceni izmedju njega i 5800.
nisam nikad probao 5530 za gps.... ali 5800 me je o.d.u.s.e.v.i.o .... kao sto je receno uopste nije cudo sto su ga prefarbali i nazvali navigation edition
LittlePrince, vidjam ga ovde na oglasima za 200,210 nov u fulu.'
Sto se tice programa nije mu ovde mesto ima tema za to. A i po meni je malo glup ja koristim Photo Browser, koji je po meni najbolji. Probaj ga.
Kao sto ste vec rekli , nema GPS . Takodje nema ni sekundarnu kameru , nije mu Carl Zeiss optika , nema Dokument viewer i baterija mu je dosta slabija .
Ako se 5800 vec moze dobiti za malo vece pare nema smisla kupovati 5530 ....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.