Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E Znam kako se odklanja problem
Treba samo da se restartuje tel *#7780# i posle da se update-uje na noviju verziju, ili cak da se samo osvezi ako vec ima novu instaliranu.
posle radi extra
NEgo,imam josh jedno pitanje,kako da je skinem sa mreze,da je dekodiram ?? trazimi neki telenor cod
Uzela devojka danas C3-01.5... 1GHz, 512 RAM za S40?! Napisacu nesto vise kad ga doooooobro iscackam.
EDIT:
Anyway, iscackano... i toliko njesra od telefona da ga odmah vracamo u prodavnicu. Touch je uzasan! Aj' sto je rezistivan nego samo sto ne vice "Viva la resistance!" Ostalo ne zelim ni da komentarisem... sve u svemu - blagi uzas!
devojka mi ima ovaj telefon, i nece da joj radi nokia store, ebuddy, svi programi koji koriste net. A podeseni su parametri i na pretrazivacu moze da ide na net. Nikako nisam uspeo da joj to namestim :@
Pisem napamet ali probaj da ides na opcije aplikacije i vidi da li ima access ili tako nesto, tu bi trebalo da budu podesavanja za pristupnu tacku nevezano za fabricki browser
Stigla C3-01.5 Silver i radi extra za sada. Poboljšan model od 01 verzije. CPU na 1000MHz, povećan RAM i otklonjena greška Tuoch Screena koji je serija 01 imala ...
Ne znam, ali i bas me briga, bitno je da sam ga se otarasio i prodao za 100€;) Kad je supruga zahtevala sugavu Nokiu, je.... je ona... Djubre ostaje djubre. Lepo kaze poslovica da se ne pravi pita od govana
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.