Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Idzo:Cek, cek...ja sam na sajtu videla da imaju one fm slusalice, i ti hoces da mi kazes da one kostaju 400 din? (i ako mi je jasno da nisu original)...
pa pazi ovako ona zena kaze nemaju ih sada na lageru ali kaze da su im 400 din i ja je pitam da li su original ona kaze da nisu!!!!
kaze da ce im sledece nedelje stici roba (kao i 6630) pa onda ja licno mogu da vidim o kakvim je sluskama rec!!!!!
evo vam broj telefona u prodavnici (mobil-centar) pa ako hocete nazovite: 024/555-730
pozdrav
ej molim vas pozovite jer ne bih voleo da sirim pogresne informacije jer tu smo da pomognemo i da dajemo savete. tako da izvini te ako sam dao neku pogresnu informaciju.
broj telefona mobil centra u subotici (tu se nalaze sluske sa radiom) je: 024/555-730
Ma Idzo sve je ok...niko tebe ne krivi za sirenje pogresnih informacija Ili te prodavacica nije razumela...ili su te sluske neki teski chajnize proizvod...evo ja cu zvati u ponedeljak, valjda ce dobiti tada, pa cemo videti sta ce mi reci Tebi u svakom slucaju hvala
obavesti nas sta su ti rekli kad ih budes zvala....videcu ja da skoknem do nekih bolje opremljenih prodavnica u piramidi i da ih pitam za dodatnu opremu....
e da ne bi otvarao novu temu ja bih pitao nesto: posto se govorilo u testu za 6630 (na ovom sajtu) da ima neku zbrku u softveru hteo bih da pitam da li su ti problemi prevazidjeni u novijim verzijama softvera? koja verzija (serija) softvera je najpouzdanija (ako se to moze tako reci)????
Pa nisam bas da sigurna da je zbrka...mozda samo neke sitnice, u svakom slucaju sigurno je to doterano na novijim verzijama, a koja je najnovija najbolje ces proveriti na nokijinom sajtu
Pricha o "zbrci" u softveru je potekla od jednog shvedskog chasopisa koji je objavio "test" 6630 na osnovu chinjenice da je autor drzao telefon u rukama sa nekim BETA-00-001 firmware-om na promociji dizaina novih 3G NOKIA (vishe se ne secam koji je sajam/forum/promocija bila u pitanju). Ako se ne varam chasopis je chak i utuzen od strane Nokia-e zbog tendencioznog i ne tachnog informisanja (ja te akreditovao da vidish kako ce da izgleda a ti objavio test kao da se radi o gotovom proizvodu ). Nazalost prica o loshem software-u je ostala .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.