Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ejs da zaboravim da kazem...Imam oko 200-tinjak tema za mobilne telefone pa sad da se potrefi da neko ima istu.Mogu da mailom posaljem ko god hoce a programa za Nokia-u sam nabavio, imam 2 CD-a! sad je vrlo moguce da neke i nemam jer svaki dan izlaze novi programi!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
hehe znam znam zezam se Nego imas li mozda Theme Creator jer ne mogu da se sjetim sad da li imam mozda taj program...jer sam sad na faxu a svoj komp nemam!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Na ovoj poljanici nedostaje jedno traktorce da bi bila originalna.
Moze li mi neko na PP poslati taj program ili adresu gde ga mogu skinuti?
Unapred hvala!
Pozdrav, postoje dve verzije programa: V1.2-28MB i V2.0- 61MB, pogledaj na linku dole koji tebi treba.
Mogu se preuzeti ovde.
Tutorijali za korišćenje istih (engleski) ovde.
Ako neko zna za tut na srpskom, molim da napiše gde su.
Mislim da program radi pod JRE, pa je malo sporiji.
Ja bih ti pomogao da znam, ali za sada radim samo SE teme.
Ako se služiš engleskim, pogledaj tutorijale za koje sam dao link.Mislim da su dobri.
Trebaće ti i Fotošop ili neki sličan program da pripemiš slike.
A jel' će ta sličica biti tema W800?
Ne znam da li si ovo tražio, ali to sam našao.Malo sam izmenio jednu, a obe sam orezao na 176x208 pix..
Inače, obe su iz tuđih tema, pa te molim da ih koristiš samo na svom telefonu.
Znači, prva tema pa dobro ispala.
A koliko smo videli, niko drugi je nema.
E sad bi i ja da radim Nokia teme.Čim nađem vremena.
Kada napraviš neku original svoju postavi pregled ovde, pa da svi uživamo.
posto ste se dotakli ove teme imam jedno pitanje za sve ves.naime kada zavrsim temu sa najnovijim theme editorom preuzetog iz nokije kada hocu da instaliram temu na fon izali mi greska sa obrazlozenjem "s60 skin support nedet"(ili tako nesto).da li znate ucemu je problem
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.