BT problem...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pa da, to je upravo to. Ne treba da uninstal-iras drajver već treba da ga update-uješ. Verovatno nisi ispratio proceduru za instalaciju. Dakle instaliraj taj MSI drajver ili skini noviji sa sajta i ako ti opet u Device Manager-u bude stajalo isto, moraćeš da odradiš update ručno, pominjali smo to ranije. Ako se ne snađes, kuckaj... 

● PRAVILA FORUMA ●
Pokusao sam update i prijavljuje mi da je trenutni OK. Pokusao sam da nadjem novi ali nisam uspeo. Jedino sam ponovo pronasao onaj koji vec imam instalirano na http://www.msi.com.tw/program/support/d ... 326&kind=8.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Moraš to ručno da uradiš:
Update Driver>No, not this time>Install from a list...>Include this location...>Browse i preusmeri ga u folder gde su ti raspakovani drajveri, treba da ti se pojavi MSI USB Bluetooth, označi ga i pregazi Windows-ov drajver.
Update Driver>No, not this time>Install from a list...>Include this location...>Browse i preusmeri ga u folder gde su ti raspakovani drajveri, treba da ti se pojavi MSI USB Bluetooth, označi ga i pregazi Windows-ov drajver.
● PRAVILA FORUMA ●