Spijunaza

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A čega si se to dosetio? Nije da mi nešto treba ta funkcija, ali ne bi bilo loše da to podeliš sa ostalima.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 14:16

Post od Djordje20 »

Pa ako si ti mislio da se ce se mozda neki programer dosetiti da napravi program o kojeme je rec, ja sam se dosetio programa, al` nisam programer...to sam hteo reci. :unsure:
Ili se ti ja nismo nesto bas razumeli...? :?

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Djordje20, ajd da cujemo, mozda neki "programer na raspustu", u dokolici preduzme nesto povodom toga 8)
A dobra je fora, i ja sam bas puno puta hteo da znam da li mi devojka cita poruke. Ne iz straha da ne vidi nesto sto ne bi trebalo (jer sve sto ne sme da se vidi vec je "password-ovano") nego eto, cisto da vidim dal cita :)

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

vlajche napisao:Djordje20, ajd da cujemo, mozda neki "programer na raspustu", u dokolici preduzme nesto povodom toga 8)
A dobra je fora, i ja sam bas puno puta hteo da znam da li mi devojka cita poruke. Ne iz straha da ne vidi nesto sto ne bi trebalo (jer sve sto ne sme da se vidi vec je "password-ovano") nego eto, cisto da vidim dal cita :)
Brate, za ovo ti ne treba nikakav program. Mogu odmah da ti kazem ako ima prilike da bude usamljena sa tvojim telefonom da 99.9999999999999 % (ostavljam mogucnost statisticke greske od 0.000000000000001 %) cita tvoje poruke ;)

Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 14:16

Post od Djordje20 »

Ertan, :lol: tako mu nekako dodje..., al` znas da bez dokaza i cinjenica reci i sumnja nista ne vrede. Tako je svuda...cak i u kriminalistici.Moze neko da te kleveta i prica da si uradio i ovo i ono - al` sud trazi jasno vidljive dokaze. Tako da... :wink:

Ajmo programeri, ima li vas gde...?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Breeee,pa ti ako trazis dokaze za sud,ti onda to trazis za brakorazvodnu parnicu ili sta vec,batali da se sekiras,ne postoji neki bolji nacin provere ko ti je sta cackao i sta je gledao od onog da telefon pravi screenshot-ove na odredjeni interval a za to smo vec utvrdili da nije dobro resenje sem ako nemas dobru memorijsku i ne cistis slicice na svakih par sati!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

najbolji nacin da znate da li vam devojka cita poruke je da ostavite mobilni na sred sobe, po mogucstvu pored Lise, Kozmo-a ili nekog slicnog casopisa i da napustite sobu, a ostavite ukljucenu web kameru :D

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od vlajche »

A jel postoji neki program kao ControlFreak samo u obrnutom smeru? Ja recimo mogu da vidim na ekranu telefona sta se desava na kompu, dovoljno je "samo" da bude ukljucen Winamp.
A da li nekim programom na kompu mogu da vidim sta mi se desava na telefonu, mozda je to resenje za kucne uslove? :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E pa vlajche, ima takav program...sad cu da ga nadjem...ne mogu sad imena da mu se setim, ali o`ma cu da vas obavestim... :wink: :D 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od vlajche »

ninolina, hehe, ja sam mislio da ces ti ovde da drzis zensku stranu tj. da se drzis po strani :D :D
Ali ispala si drugarcina, nema sta :lol: :lol: :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

E bre vlajche, pa vi niste ni svesni sta vama vase devojke mogu da smeste i napakuju (i za to im ne trebaju ovakve komplikovane alatke)...a vama ipak ostaju samo ovi nacini...hehehe... :D :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pa evo ljudi...posebno za tebe vlajche, program se zove Rock Your Mobile Smart Remote 1.0...A evo i sta sve mozete s njim... :wink:

Platform: Nokia N70, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 6630, Nokia 7610, Nokia 6670, Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6620, Nokia 6600

1.*Smart Remote allows you real time remote control of your mobile from the PC. User-friendly navigation, all possible connection ways with autoconnect feature for BT and Cable, zoom, videocapturing and quick text functions make this software a bestseller.

2.*There are following main features available:

3.*Quick Navigation from your PC

4.*You can view the screen of the mobile on the PC in real time and have full access to your mobile phone. Every button on the mobile corresponds to some key on your keyboard. You can customize the key settings as you wish, there are no restrictions.

5.*Zoom Function

6.*Connection via Cable\GPRS\Bluetooth

7.*Smart Remote can connect PC and mobile using following connection ways: Cable, Bluetooth or GPRS.

8.*Quick Text, Video Capturing, Screenshots Capturing Features

9.*You can enter text, like SMS or mails, in the field “Quick Text” and this text will be sent to the mobile via Quick Text function.. Further you can capture video and save screenshots as a picture using Smart Remote.

Slika

Slika

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ali sitna slova mi skroz ubise odusevljenje... Note: Smart Remote does not support Bluetooth connection on Nokia N70 :? :smutny:
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lomnica_city, ma znam...ja kad sam isprobavala program niisam ni videla taj NOTE...pa se ubih pokusavaljuci... :roll: :wink:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ja koristim Remote S60 Professional i zadovoljan sam ...... ima i skinove tako da izaberes model telefona kako da izgleda ...... nema puno mudrosti - sve sto mozes direktno na fonu, mozes i preko programa ..... jedino sto ja nisam uspeo da 6630 kontrolisem preko BT-a jer sam nesto zeznuo sa com portovima jos ranije...

pozdrav...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Cccc, koristan program nema sta 8)
ninolina, ajde posalji link za download, ali ako ima neka univerzalna verzija za sve symbian telefone 8)
5130+Koss the plug....

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

NIJEDAN program nema univerzalnu verziju,moras traziti posebnu verziju za series60,posebnu za series 80,posebnu za UIQ... ali ako ti treba za series60,reci cu samo"dotsis"pa ti vidi dalje! :wink:
Pozdrav 8)

Odgovori