vracanje na fabrickih 00:00 ?!?!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pa naravno da postoji"fora"za to,evo i treci put da napisem da se upisuje novi PM (ali NE sa drugog,novog,telefona vec ovaj posebni) koji se moze naci ponegde i u ponekom servisu,van servisa je nemoguce to odraditi!!
Pozdrav 8)

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Tolika buka oko vracanja zivotnog veka telefona. Ako neko ima sa cime da uradi a nema fajlove ja cu mu okaciti ili poslati.
Lomnica_city, kao sto kaze,moze se uraditi u servisu ili ako ste kupili neki od bokseva za servisiranje sa kojim se igrate kuci,nisam naleteo ni na jedan krekovan program sa kojim to mozete uraditi.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Evo i mene da se oglasim. Da, uradio sam to, dao sam ga ( mislim na taj fajl o kome se toliko polemise ) drugaru koji ima box i on mi je to odradio bez nekih vecih problema. Inace, tesko da ce iko bez boxa ili dobrog drugarstva sa nekim ko ima isti to uraditi iz jednostavnog razloga, ne isplati se zbog razlike u ceni tj. to koliko bi neko dao u servisu da mu vrate tajmer na 000000:00 plus nova maska, je ta razlika koju bi zaradio da ga proda bez vracanja. To rade oni koji se bave preprodavanjem telefona pa im se isplati i da kupe box pa se time igraju a ostalim smrtnicima, kao sto sam ja, koji menjaju telefone na godinu i vise se jednostavno ne isplati ta investicija. P.S. Inace nije ni sve jedno koji je box u pitanju tako da i to igra ulogu :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Naravno da nije svejedno,box koji se koristi mora da"radi"Nokije,a najsigurnije i provereno resenje za koje ja znam za fajl koji sam mu poslao je JAF a moze i UFS koji vecina servisera ima jer je jedan od najjeftinijih!!
Pozdrav 8)

Odgovori