Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
carov, svaka im cast nisu uspeli ni 20% n 97 da skinu sto se izgleda tice a Softvera... hahaaha da ne pricam mada to je NOKLA mozda ce nokia n97 biti kopija ove Nokle:-)
IDzO, ja zaista na znam zvao sam zobg ortaka jer on ne zna da prica hoce neki tel da kupi pa je mislio neki do 300e a ja cito onako pitao za N97 i zena rece od utorka da zovem
Igor88bg, kod njih na sajtu se već dugo nalazi N97 i to sa cenom... Zvala sam ih pre 2 nedelje i bilo je da pozovem sutra... a onda opet sutra... i onda sam videla da nema smisla da dalje zovem... Ne verujem da će biti N97-ice ni u utorak niti uskoro... Ne vidim samo poentu toga da lažu...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, ne verujem da lazu zena je rekl da je ima u nabavci sto znaci da je napolju izgleda ima pronasao sam neke sajtove da ljudi vec koriste n97 mesec dana sto mi jesno govori da je ipak ima videcemo sta ce biti u utorak zvacu!
Leonel, ma samo nek se on pojavi, pa onda mogu i da ga pogledam uživo da ga donekle isprobam... a uzeću ga sigurno... svakako ću sačekati da se smiri cena, da se čuju prvi utisci... ali po svemu sudeći, biće moj uskoro...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
kad se pojavi nece biti kod nas ispod 880EUR... prva cena naravno... kasnije bi trebalo da se spusti na oko 650EUR ali kada - to se kod nas ne zna nikad...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.