Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
interesuje me da li se moze i ksa kojom aplikacijom hakovati n97 mini? drugar me je zamolio da mu to resim, a ja sam izasao iz symbian voda zbog spice. ako moze neko na PP da mi posalje najbolje i najbrze resenje. hvala unapred 

Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
Ne znam da li je negde pisano, moguce da jeste, ali da ja nisam nasao...
Imam problem sa update...tj reinstall softwera...
Dobio sam telefon, i hteo sam da ubacim nov soft i da "pocnem pricu ispocetka", promenio sam product code, upalio nsu i prijavio mi je da ima novi soft...otpocne proces i posle nekog vremena prekine....i kaze da update nije dostupan...
Pokusao sam par puta i isto mi izbacuje...
Ne znam da li se to ikome desavalo i ima li resenja ovom problemu...?
Imam problem sa update...tj reinstall softwera...
Dobio sam telefon, i hteo sam da ubacim nov soft i da "pocnem pricu ispocetka", promenio sam product code, upalio nsu i prijavio mi je da ima novi soft...otpocne proces i posle nekog vremena prekine....i kaze da update nije dostupan...
Pokusao sam par puta i isto mi izbacuje...
Ne znam da li se to ikome desavalo i ima li resenja ovom problemu...?
Samsung c3322 + 4GB, Sony Ericsson Arc + 8GB
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Konačno nešto novo i za korisnike N97 / N97 mini... Nokia N97mini to Get v20.0.016 Update SOON, Original N97 is not forgotten
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
VeNoM, ma nemoj da te grize savest, posebno što, ako se dobro sećam, imao si N97 - NE mini.. E pa još uvek nije siguran update za N97, već je sigurno samo za mini verziju, a N97 - MOŽDA...
Iako već dugo nemam N97, stvarno me ovim Nokia ponovo razočarala... Sećam se koliko sam čekala taj dugo najavljivani update...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
VeNoM, pa ja sam ipak mnogo volela moju 97-icu (imala sam tri različita primerka - pokušaji da je prodam i odvojim se od tog modela ali bezuspešno jer sam eto ponovo kupovala isti model)...
Kod mene su zaista dobro radile sve tri 97-ice (doduše nakon dosta modovanja i kuvanih FW-a)...
Baš su podbacili ovi iz Nokie...
Ne znam zašto joj bar nisu pružili podršku kroz update FW-a kad su je već zeznuli u startu...

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Ninolina, pa mislim da je razlog u sledecem ( mada tu nema opravdanja )... Vjerujem da su i oni uvidjeli greske koje su napravili i prerano digli ruke od 97-ice sto je lose...
Da su barem te sve mane i nedostatke popravili u N97 mini to bi bilo odlicno, ali stare greske su se ponovile...
Da su barem te sve mane i nedostatke popravili u N97 mini to bi bilo odlicno, ali stare greske su se ponovile...

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ja to mogu znati.sa verzijom 21 sam imao problema sa wifijem tj nije hteo da se konektuje kako treba i voleo je da iskače iz te veze a sa 22 je sve radilo profi.ver 21 sam imao celih 3h tako da jedino to mi je bolo oči i odmah je uradjen update za koji nisam ni znao da postoji.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!