Ali najbolji od svih savjeta ti je dao loki13 ( skidam kapu ) i tako uradi! Ne znam da li u Srbiji postoji NOKIA CARE CENTAR, pa onda odnesses kod njih i onda oni zovu tu radnju i to je to... Sretno
Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Re: Nokia E72
annaBG, ako sam dobro citao, oni su na tvom telefonu mijenjali i plocu, pa samim tim i ako ti promjene ekran, imaces nov telefon
Sala mala. Ono sto je dobro da ne moras da ides u Kos.Mitrovicu, nego samo da nazoves tu radnju u Kos. Mitrovici i onda im das IMEI tvog telefona, broj garancije i onda ( ako ovlasteni serviser kaze da se ne moze nista bolje popraviti ), onda sa tim misljenjem mozes da vratis telefon postom, a novi da dobijes nazad!
Ali najbolji od svih savjeta ti je dao loki13 ( skidam kapu ) i tako uradi! Ne znam da li u Srbiji postoji NOKIA CARE CENTAR, pa onda odnesses kod njih i onda oni zovu tu radnju i to je to... Sretno
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
hehehhe to i ja kazem,sta me briga nov telefon
Malo mi se tastaura izlizala mogli bi i nju da zamene

A neverovatno mi je kako nakon zamene osnovne ploce on je i dalje bezobrazan,ne radi kako treba.
Hocu,poslusacu vas.Verujem da ce mi oni popraviti,verovatno zameniti ekran,posto talasa i ima nekih flekica.
Pa ce me verovatno Nokija oduvati,u fazonu sta hoces zamenili su ti.
Pa ce se nesto novo pojaviti cim mi istekne garancija,znaci tamo u juli
pravili kao sa akumilatorom,cim prodje garancija,on crkne

znama sam da sam trebala da kupim Iphone znala sam
A neverovatno mi je kako nakon zamene osnovne ploce on je i dalje bezobrazan,ne radi kako treba.
Hocu,poslusacu vas.Verujem da ce mi oni popraviti,verovatno zameniti ekran,posto talasa i ima nekih flekica.
Pa ce me verovatno Nokija oduvati,u fazonu sta hoces zamenili su ti.
Pa ce se nesto novo pojaviti cim mi istekne garancija,znaci tamo u juli
pravili kao sa akumilatorom,cim prodje garancija,on crkne
znama sam da sam trebala da kupim Iphone znala sam
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Ja sam imao jednu slicnu situaciju doduse sa laptopom, uzeo sam asus lt preko vip-a i posle 4 dana vidim da mi se par tipki na tastaturi zaglavljuje, odem lepo u vip i kazem da zelim da mi daju novi lt, oni me naravno skinu sa one stvari sa izgovorom da oni menjaju za nov pod uslovom da sam se javio u roku od 72h, ja naravno ne popustam i lepo nadjem broj predstavnistva asusa za Srbiju, nazovem i lepo sve ispricam brand manageru, on mi covek obeca da ce kontaktirati vip i resiti moju reklamaciju, posle par dana mene zovu iz vip-a da im donesem lt jer mi je novi stigao

D500&E71
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia E72
Da si cutao i bio fin izgubio bi zivce nervirajuci se, a ovako si lepo i kulturno dosao do novog. Svaka cast!
Note IV N9100 dual
najusluzniji su u Tehnomaniji,ne mrcvare kupca,vec odmah izadju u susret sa zamenom aparata.
A Gigatron najlosiji....Takvo je moje iskustvo,a i jos nekih prijatelja.
A Gigatron najlosiji....Takvo je moje iskustvo,a i jos nekih prijatelja.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ih bre pa kako si uspela tastaturu da ostetis. Ja bas kucam po njoj i sve je ko novo. Ma i ceo telefon nema jednu tackicu na sebi. Jos uvek je fabricka folia na njemu.annaBG napisao:hehehhe to i ja kazem,sta me briga nov telefonMalo mi se tastaura izlizala mogli bi i nju da zamene
![]()
Ja ih bas cuvam, ali i dzabe su oni ko novi fizicki kad eno na N79 su poceli mrtvi pikseli da mi se pojavljuju na ekranu.
heheh salim se nisam
maaalko se izlizalo e i s i ono dugme za veliko slovo,ALI to je zbog dugih noktiju 
- zavodnick
- Expert

annaBG, to se sad hvalis super nadogradnjom ?!
Salim se. Nego i meni su duze tipke na N95 trajale. Evo 4 godine i vec se sad pocele guliti... 
xexexexe neee prirodni
lep je ovo telefoncic,ali bih rekla da je e71 bio bolji
lep je ovo telefoncic,ali bih rekla da je e71 bio bolji
- zavodnick
- Expert

annaBG, ne bih se slozio
Mislim da je E72 malko bolji, ali to je samo moje misljenje
Jedino ako su ti nokti bas bas predugi pa vise njima kuckas nego jagodicama na prstima onda bi moglo doci da se malo vise "trosi" tastarura, ali ... 
heheheh ti nokti su razlog zasto izbegavam touch screen 
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
annaBG, ne treba to da ti bude razlog.
I ja imam duge nokte i odavno koristim touch screen telefone. Samo je stvar navike.
Taman sledeci tel da ti bude takav? 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- zavodnick
- Expert

annaBG, imam drugarice koje imaju duge nokte i koriste touch screen, samo su morale da nadju telefon sa vecim ekranom. Naravno, one kazu da mogu lako da kucaju poruke i sve to, ali meni se to "cini" tesko
Sve je do tebe i kako naviknes... Ja uopste nemam nokte i kad sam prvi put uzeo touch telefon, nisam mogao slovo da pogodim... ali polako; na sve se covjek navikne...
SRETNO!
Po mogucstvu iPhone,ako ne onda negi Android
Hehehehe verujem da se navikne covek brzo ili seče nokte
Meni je sasvim normalno ocitao kontakte na mojoj verziji vibera,preuzetog sa Ovi-a..E sad ne znam sta moze da bude kod tebe..
Juce sam odnela mob u servis i vec dana je bio gotov.Pohvale za brzinu
Promenili su LCD,obrisali softver upisali novi...
Za to sto mi stalno prikazuje da je memorija puna kazu mi da je to virus...
Moram da vas pitam za help
1)Kada udjem u kontakte pojavljuje mi se Communicator...Kako da ga maknem i da mi se normalno pokazuju kontakti kao i pre
2)Zasto mi je pokazivao do pre dve sekunde primljene pozive,propustene,pozivane...a sada ne..A namesteno je da pamti do 30 dana
Hvala
Promenili su LCD,obrisali softver upisali novi...
Za to sto mi stalno prikazuje da je memorija puna kazu mi da je to virus...
Moram da vas pitam za help
1)Kada udjem u kontakte pojavljuje mi se Communicator...Kako da ga maknem i da mi se normalno pokazuju kontakti kao i pre
2)Zasto mi je pokazivao do pre dve sekunde primljene pozive,propustene,pozivane...a sada ne..A namesteno je da pamti do 30 dana
Hvala
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Za ovo prvo udji u aplikacije i obrisi tu glupost koju mozda koristi 1% korisnika. Bolje da su ubacili neku konverzaciju poruka sa kontaktima nego ovo.
Za ovo drugo neznam zasto ti se to desilo ali najverovatnije je posledica fleshovanje telefona.
E svaka cast tim serviserima za odradjen posao ali to za virus na symbianu je naravno njima najlakse da te tako "otkace". Koji virus to je problem hardvera i softvera i tu nema pomoci. Citao sam o tome puno i nebih da te zamaram time ali tako je.
Za ovo drugo neznam zasto ti se to desilo ali najverovatnije je posledica fleshovanje telefona.
E svaka cast tim serviserima za odradjen posao ali to za virus na symbianu je naravno njima najlakse da te tako "otkace". Koji virus to je problem hardvera i softvera i tu nema pomoci. Citao sam o tome puno i nebih da te zamaram time ali tako je.