Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Re: Nokia E72

Post od Fox »

Ma dajte ljudi,sto bi se ubacivanjem jednog file-a na pravo mesto gubila garancija?!
Garantujem da ne postoji serviser koji bi uopste i primetio da je dodat taj file,a kamoli da zbog toga ne prizna ili ponisti garanciju. :wacko:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

chocolate
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 09. Mar 2013. 00:15
:: Nokia c5
:: Nokia e72

Post od chocolate »

zvala sam, ali moram i da odem, jer dok mi je ne postave i ne isprobam nema sanse da uzimam! Stvarno te 2000 nisu puno. Original, full maska? Jel bi mogla da mi kazes ime tog ovlascenog servisa?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Nokia E72

Post od toda81 »

Nema sense da oni provale da je ubacen installserver. Samo im ne treba reci da je ubacen da vas ne bi nepotrebno nervirali
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

chocolate, ako uspes za te pare da dodjes do original maske javi mi molim te da i ja uzmem jednu, u devojke tel bas izgreban bilo bi lepo da ga osvezim :)

chocolate
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od chocolate »

Eh, loša vest. Tamo je samo tastatura 1900, tako da ko zna koliko je cela maska. :( kapiram da je original, ali mi je baš puno, mada razmisliću još, možda i uzmem kad skupim neke pare. Vi u svakom slučaju javljajte ako doznate za neke dobre. Jedno 10 servisa po Bg sam obišla. Ili nemaju ili imaju krševe.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Nokia E72

Post od darkonda »

skuplja maska od telefona :)

chocolate
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od chocolate »

Očaj. Maska cela 6000 :lol: strašno. Baš sad postajem deprimirana.. :smutny:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ali ali sta vi to uradite pa ostetite masku na ovom telefonu. On jeste da ima slabosti oko pretrage interneta ali maska i izgled i upotrbljivost tastera je savrsena. A to me jedino i dalje zadrzava da ne promenim e72.
Jedino gospodje/ice sa svojim dugim a beznjih se nemoze noktima mu dodju glave. Ali to je visa sila, i nemoze se sve imati i lep manikir i lep fontele. Nesta se mora zrtvovati.

chocolate
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od chocolate »

ja sam uzela polovni skoro pa sam ga takvog dobila :roll: lik ga je dosta izubijao i promenio mu tastaturu i stavio neki kineski krs, cak ne ni u istoj boji.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Jeste maska je stvarno jaka i dobra!Mnogo bolaj nego na mom prethodnom E52!
Hehehh malko je od noktiju stradala tastatira,par slova,ali to mu daje posebnu car,nekako je sladji :oops: :D

AlexSM
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Mar 2013. 00:12
:: Nokia E72

Post od AlexSM »

Pozdrav svima!
E72 koristim više od godinu i po, i do sada nisam imao nikakvih problema. Pre nekih mesec dana telefon je počeo da traži konekciju na internet i da odaberem način konekcije. Nisam imao ni jedan dodatno instaliran softver osim Opere, koju sam odmah i obrisao kako bih utvrdio dali problem potiče od nje, i ispostavilo se da nije. Konekciju traži i do desetak puta dnevno... Od tad baterija koja je držala i do pet dana ( poziv, dva dnevno i par desetina poruka), sad jedva izdrži dva cela dana u režimu mirovaja, ili dva- tri poziva od 10 minuta.
Počelo je ozbiljno da me nervira i ako uskoro ne rešim problem, moraću da promenim telefon, što će biti najgore rešenje, jer je ovaj telefon jedan od najboljih koje sam dosad koristio.
Unapred hvala!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

AlexSM napisao: Počelo je ozbiljno da me nervira i ako uskoro ne rešim problem, moraću da promenim telefon, što će biti najgore rešenje
ajde :D .

Zbog tog problema da promenis telefon. Ima neki razlog pa trazi konekciju i taj razlog si sigurno ti nesvesno aktivirao.
Dali si nekad pokusao da napravis e-mail sanduce ili si mozda ulazio Traweler aplikaciju i tu nesto podesavao oko vremenske prognoze.
Zadnja opcija kao resenje bi ti bila hard reset ali otom potom.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

AlexSM, vrlo verovatno da je u pitanju mejl... Proveri podesavanja u mejlu i vidi da li je negde neko podesavanje postavljeno da automatski proverava inbox. Onda hoce da trazi konekciju.

AlexSM
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Mar 2013. 00:12
:: Nokia E72

Post od AlexSM »

Deksi
Traveler nisam ni palio od kad imam telefon, ali nije iskljuceno da moj brat nije cackao.... Usao sam u podesavanja i sva podesavanja stavio na manuelnu konekciju i da me pita. Mozda je to bilo u pitaju, videcemo...

mb011
Ne koristim mejl preko telefona...

Ako nisam resio problem ovim izmena sto sam sad uradio, onda mi preostje da uradim taj hard reset, nadam se da ce mi neko od vas pomoci u tome. :D

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

AlexSM, ma to ti najmanji problem,ukucaj samo na osnovni ekran *#7780# tel ce te pitati da li si siguran,kliknes yes,tel se restartuje i trazi ti security code (po defaultu je 12345),ovo je sifra za soft reset ali mozda ce ti i on resiti problem (ovom sifrom se ne brisu kontakti,poruke...)
Ako pak ovako ne resis problem onda kucas *#7370# (hard reset sifra),njome brises apsolutno sve iz telefona
D500&E71

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

dok cekam sa mi se otkljuca iphone, uzeo sam da koristim e72. dolazim u iskusenje da prodam jabuku i ostavim ovaj brutalni telefon :D (kako zalim sto sam ga prodao proslo leto)
privlaci me kako je lep, utegnut i izdrzljiv, baterija odlicna. ehhh da e6 ima samo malo bolju kameru znao bih sta mi je ciniti :) nadam se da ce nokia da izbaci neki ovakav tel u skorije vreme.

Vanzemaljac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
:: Samsung Galaxy S III

Post od Vanzemaljac »

Pozdrav potrebna mi je pomoc..
Hakovao sam telefon pomocu safe manager-a,ali me taj program mnogo nervira jer mi brljavi se pa bih da ga obrisem.. probam uninstall pise removal failed,jel zna neko kako da ga obrisem da da ne radim hard reset?
LG G2
Miniii <3

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Vanzemaljac,restartuj uredjaj pa pokusaj posle toga da pokrenes deinstalaciju .
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

chocolate
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od chocolate »

e pa drugari, rešila sam svoj problem sa tastaturom :D problem u stvari nije ni bio u samim tipkama, nego u tastaturnoj ploči koju je bivši vlasnik pokvasio i to mi p...rski prećutao. No, sad vam pišem sa svoje nove tastature koja savršeno radi, tako da sam zadovoljna :D
još samo da ga dekodiram i biće super! Jel imate neke preporuke po tom pitanju?

I telefončić je stvarno bombonica, sve pohvale, opravdao je sva moja očekivanja!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Za dekodiranje ako je iz telenora kod je moguce dobiti, ako nije onda mora u servis.
chocolate napisao: I telefončić je stvarno bombonica, sve pohvale, opravdao je sva moja očekivanja!
Sve je to tacno ali za internet i otvaranje zahtevnijih stranica sa vise banera je neupotrebljiv Slika. Na ovakvom poslovnom telefonu nokia je podbacila debelo.

Odgovori