Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 920
Ima jedna stvar koja mi bode oci oko WP sistema, a to je baterija.
Evo jedan od komentara sa GSMarene za ovaj model:
Battery drops down quicker than most androids. Yes, sad to say WP8 phones got the worst battery backup in the history of smartphone world.
Da li je moguce da pored toga sto je Kraitov procesor koji bi trebao biti stedljiviji opet ima veoma losu autonomiju?
Evo jedan od komentara sa GSMarene za ovaj model:
Battery drops down quicker than most androids. Yes, sad to say WP8 phones got the worst battery backup in the history of smartphone world.
Da li je moguce da pored toga sto je Kraitov procesor koji bi trebao biti stedljiviji opet ima veoma losu autonomiju?
Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Adams, nije nemoguce... Ali u Eldarovom testu telefon je drzao dan i po, znaci da ce u mojoj upotrebi drzati ujutro-uvece, sto meni savrseno odgovara.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ljudi pa jel moguce da se kamera Lumia 920 moze porediti sa 808 ili gresim
Forever !!!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Moze se porediti samo ako su u pitanju situacije gde je slabo osvetljenje i rezultat koliko ce slike biti osvetljene...o samom kvalitetu slika nema sanse nijedan telefon da se poredi sa 808 pa ni N8.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
pa i kad je slabo osvetljenje 808 i tu moze da pobedi 920, moje misljenje
Forever !!!
realno kad pogledas, koliko nas ima potrebu za cestim slikanjem nocnih pejzaza? A i slike po mraku dobijene sa 920 i nisu nesto specijalno, dok su po danu prosecne. Po meni ova opticka stabilizacija najvise ima smisla za one koji puno koriste opciju snimanja, koja daje dobre rezultate uz 1080p i one nabudzene mikrofone (koji opet nisu toliko dobri kao kod 808)
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Dobro bre ljudi, 808 je kamera sa pridodatom funkcijom telefona, a Lumia920 je multimedijalni uredjaj sa prilicno dobrom kamerom. Ajde da ne mesamo babe i zabe, jer je suludo. Cinjenica je da 920 ima kameru koja ce do nogu da potuce skoro sve danasnje pametne telefone, osim mozda N8. Pureview808 iako ima Symbian OS necu da ubrojim u ovo poredjenje jer bi to bilo kao porediti kubikazu Hamera i Smarta.
Cinjenica je da po svemu ostalom Lumia920 odnosi pobedu. Iskreno se nadam da cu je imati pre nove godine, a posle iste, kad se malo ustosim, dobijate detaljan review
Cinjenica je da po svemu ostalom Lumia920 odnosi pobedu. Iskreno se nadam da cu je imati pre nove godine, a posle iste, kad se malo ustosim, dobijate detaljan review

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
miodrage, pokusao sam da nadjem na ebay 920 koliko kosta, naleteo sam na neke cene od 500 dolara. koliko kosta tamo u slobodnoj prodaji?
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: Nokia Lumia 920
U Srb nema u radnji jos uvek, kod preprodavaca koji donose 590e.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
nisam napisao, koliko kosta preko bare
zanima me kad bih nabavljao iz amerike koliko bi me izasao.

- Baraba
Kako? Da ti je neko posalje ili donese? Koliko je u usa?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
u USA su oko 450-500$, before taxes. Ali ne znam kako da se dostavi ovamo bez placanja carine i drugih dazbina.
Ima u Srbiji u 2 radnje (pogledati na sajtu), cena je SUMANUTA.
Ja cu mozda sutra/prekosutra da odem da vidim, i da uzmem uredjaj u ruke, cisto da dobijem predstavu o tom cudu. I ako je sve kako bi trebalo da bude, da ga narucujem za 580€
Ima u Srbiji u 2 radnje (pogledati na sajtu), cena je SUMANUTA.
Ja cu mozda sutra/prekosutra da odem da vidim, i da uzmem uredjaj u ruke, cisto da dobijem predstavu o tom cudu. I ako je sve kako bi trebalo da bude, da ga narucujem za 580€

- Baraba
Gde po ovoj snezini da juris fon? Ip bas smorio 

Ne bih da se mesam,svako za svoje novce kupuje sta mu srce zeli ali meni je suludo davati toliko (580e) za bilo koji telefon. Ja isto ne volim android,ios i wp su mi zanimljivi,pogotovu wp jer sve smartfonove koje sam imao su bili wm ali to je ipak nova platforma,ja te pare ne bih dao nikad. To je moje misljenje,svako radi kako zeli,ne treba pogresno da me razumete samo ta cifra mi je suluda
bilo o cemu da se radi iz sveta mobilne telefonije

12 godina na forumu!
- Baraba
Ja te mio u potpunosti podrzavam i razumem. Znam kada je nekom "gušt" da sada kupi nesto a ne da ceka. Posle to vec nije to i izadje ovo ili ono. E sad, on ne menja telefone tako cesto pa ne puca pare pri promeni modela svaki cas vec taj model koristi par god. Resio covek da se pocasti za Ng, zasluzio je sigurno a ne verujem da zadnje pare daje na telefon, ovde ce puci cifru ali ce nadoknaditi na drugim mestu 

Videh na kupindu oko 60.000din 

inace te dve radnje imaju ''uvek i sve'' modele tako bih ja proverio... btw, cene su frapantne za oba modela wp8 iz nokie

- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Adams,
ne bih se mnogo osvrtao na komentare sa gsmarene,u sustini sve ovisi koliko se telefon njaka,
evo kukali su za lumiu 800,Ja je opet koristim,i juce sam iskljucio konekciju sa netom,puna dva dana,a pricam poprilicno mnogo,sa ukljucenim netom,moze jedan dan,3g je iskljucen jer dodatno crpi batt
ne bih se mnogo osvrtao na komentare sa gsmarene,u sustini sve ovisi koliko se telefon njaka,
evo kukali su za lumiu 800,Ja je opet koristim,i juce sam iskljucio konekciju sa netom,puna dva dana,a pricam poprilicno mnogo,sa ukljucenim netom,moze jedan dan,3g je iskljucen jer dodatno crpi batt
Re: Одг: Nokia Lumia 920
E da, ovo zaboravih da napomenem, znam i sam kako je kada te uhvati to "ludilo", ja sam zato i batalio jurenje telefona zato sto sam video da je vrag odneo salu. Mozda si i upravu, ako ne menja telefone ali opet, cifra je prevelika, barem za meneBaraba napisao:Ja te mio u potpunosti podrzavam i razumem. Znam kada je nekom "gušt" da sada kupi nesto a ne da ceka.
12 godina na forumu!
- Baraba
@skar, samo što kod mene ili miodrage uvek je upaljen 3g ili wifi (u mom slučaju konkretno kada sam kući wifi, kada izađem iz kuće 3g), hoću uvek da sam online i sve automatski da se ovežava, ako mu ugasim net onda jbg koji će mi (meni lično ne znači ni jedan multimedijalni fon ako moram da mu gasim net).