Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Baraba, aj komso videcu prvo da probam drugo mesto jer punim preko produznog kabla koji mi stoji pored kreveta i drugi adapter pa da vidimo za dalje. Ne verujem da je baterija, jer onoliko koliko se napuni toliko i izdrzi, nema nekog naglog praznjenja.
Dolaze mi cesto u stan kolege sa fakulteta sa njihovim Androidima i redovno mi traze punjac, mislim da mi je bar sest telefona promenio punjac....
Stavio sam punjac u uticnicu u zidu i za dva i po sata mi se napunio 80%. S obzirom da je baterija 3400mAh ovo mi deluje ok.
Napisao sam ranije da dajem punjac kad mi dodju sa kilavim Androidima. Jel moze tako da se osteti punjac?
Opet ja u vezi punjaca. Tek sad sam ukapirao da mi je na onom delu sto guram u telefon malo spusten jedan od onih ispupcenih delova kod pinova. Telefon je opet poceo sporo da se puni iako kad se napuni baterija drzi standardno dugo.
Dal bi vredelo da kupim novi USB kabal?
Naravno da bi vredelo, jer ako pinovi ne stoje dobro mogu oštetiti konektor u telefonu. Ako već nisu, pa bi možda bilo dobro da odeš do servisa da ti oni pogledaju da nije došlo do oštećenja.
Danas sedim na Zemunskom keju i nesto ogrejalo sunce ja se mucim da procitam sta pise na ekranu a ekran na low.
Stavim na high i ono kao: Wtf kakva perverzija kao da prvi put usimam telefon u ruke.
E merkam vec duze vreme l1520 na kp,vidim cena je oko 350€ sa 12 meseci pisane garacije,pa me zanima dal neko ima iskustva sa tim uradjajima i prodavcima?
Ljudi pomagajte... Hocu da kupim ovaj telefon, ali tesko mogu da ga nadjem. Znaci treba mi do sutra
( najkasnije do 12-13h ) informacija koja prodavnica u BG-u ima ovaj telefon i koliko love i gdje se to nalazi... pls ! HVALA SVIMA!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Adams: nije da ne vole (ima i toga) vec pojma nemaju da to postoji, ili imaju pritisak iz okoline da uzmu neki Android i sl. Ali, oni su na gubitku. Samo pravi ljubitelji tehnike i tehnologije, i pravi sladokusci u ovim vodama imaju WP, iz razloga sto znaju sta im pruza, kao i zelje da ne budu u moru drugih, vec da se izdvoje iz mase.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.