Izgleda. Bas steta sto su ukinuli podrsku sa Symbiane, a evo probao sad na C2-01 otvara bez problema.
Moj e72 ima oko 1300h razgovora i jos uvek se drzi
Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Nokia E72
O tome smo već pisali ovde http://www.mobilnisvet.com/forum/viewto ... 6&start=60
Email klijent za gmail i na mom e72 neradi, tj. poruke mogu slati ali sinhronizacija neradi, i nemogu se videti primljene poruke.
Drugi moj nalog na outlok-u on radi kako treba.
Meni se čini da je meni gmail otvarao u operi, proveriću večeras pa ću javiti.
Da nisi ti ono podešavao da ti gmail nemogu otvarati manje sigurne aplikacije, ako jesi zato ti opera gmail nemože otvoriti.
Email klijent za gmail i na mom e72 neradi, tj. poruke mogu slati ali sinhronizacija neradi, i nemogu se videti primljene poruke.
Drugi moj nalog na outlok-u on radi kako treba.
Meni se čini da je meni gmail otvarao u operi, proveriću večeras pa ću javiti.
Da nisi ti ono podešavao da ti gmail nemogu otvarati manje sigurne aplikacije, ako jesi zato ti opera gmail nemože otvoriti.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Sad provereno, gmail radi na mini operi. Proveri ono sto sam gore napisao u zadnjem redu.
Provericu cim se budem domogao kompjutera, hvala.
Ima li viber i facebook za ovu verziju simbiana?Nudi mi covek bud zasto da je uzmem
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Viber je nekad imao da se skine sa ovi store ali radile su samo poruke. Imao je i fb, a verujem da se i sad može skinuti kad se ode pretraživačem na fb pa ti on ponudi, tako je moglo ranije. Moj ispravan i posle 6 godina, baterija ko nova.
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Jel moze ovaj telefon da se napravi na hotspot? Postoji li neki program ili nacin?
Pozdrav svima ja se dalje bakcem oko nokia telefona a sada je 2017 godina
Da li neko od Vas ima mozda Lifetimer.pm fajl za program Nemesis Service Suite ko se razuma zna sta pricam za restartovanje time life na nokia telefonima. Pozdrav i hvala na odgovoru
Da li neko od Vas ima mozda Lifetimer.pm fajl za program Nemesis Service Suite ko se razuma zna sta pricam za restartovanje time life na nokia telefonima. Pozdrav i hvala na odgovoru