Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pa to je susta istina. Ljudi napravili dupli slepi test, i eto rezultata.
Sad samo cekam da krenu ljudi da ovo opovrgavaju... Ovo je samo dokaz koliko predrasude igraju ulogu u donosenju neke odluke.
miodrage napisao:Pa to je susta istina. Ljudi napravili dupli slepi test, i eto rezultata.
Sad samo cekam da krenu ljudi da ovo opovrgavaju... Ovo je samo dokaz koliko predrasude igraju ulogu u donosenju neke odluke.
Znam,nosio Z2 i ukapirao tek kada sam ubrzo kupio Lumiu 930 koliko je bolja kamera Nokie,a smajli sam odabrao da docaram svoje zadovoljstvo učinkom testa,nisam zahtevan korisnik,ali kamera mora da bude prva liga...
Zanimljivo bi bilo sad direktan okršaj 930 vs Note 4. Daleko od toga da osporavam kvalitet kamere na bilo kojem od ova dva telefona, samo smatram da imajući u vidu minimalnu razliku između ta dva, zanimljivo bi bilo videti raspored glasova sa ostalih modela jer mislim da bi moglo da bude drugačije. S obzirom kolika je razlika između vodećeg tandema i ostatka. Definitivno bi bilo dobro videti kome bi otišli glasovi koji su bili za ostale modele. Verujem da bi bilo podjednako tesno.
Šta pričaš miodrage? Note 4 je bio apsolutni šampion do sada.
Yup, the winning spree of Samsung's phablet was bound to end sooner or later. In case you haven't been following our blind camera comparisons, the Note 4 has proven its capabilities over and over again, winning against flagships like the iPhone 6, the LG G3, the Xperia Z3, and even against a DSLR camera.
Da li je bas zbog specificne greske ili ne, to ne znam, ali kad M$ bude smatrao da je pustanje nove verzije relativno bezbedno, tada ce da je i puste. Meni najbitnije da mi telefon radi bez greske, a za Win10 sam spremio Lumiu 530.
Evindzer napisao:930 će dobiti W10, samo je pitanje vremena kad. A što se mene tiče, i bolje je abdejtovati kasnije, kad se softver ispegla.
Ja sam negde procitao da nece dobiti zbog nekog nedostatka ali mislim da to nije istina posto ce dobiti i modeli koji su mnogo slabiji. Mislim da sam citao to da nece dobiti na WP novostima ali nisam siguran. Update na windows 10 je bolje uraditi malo kasnije dok srede malo greske i ispeglaju ga i kod tog dela si upravu .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.