Да ли се Nokia диже из мртвих?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Да ли се Nokia диже из мртвих?
Pa nije to opet Nokia, nego neki rebrandirani kinez. A da treba da izbaci telefon strasnih specifikacija, treba definitivno. Jedino, ja smatram da je Android los izbor, to vec mnogo bolje pravi Samsung i LG.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
A Apple, recimo, je 100% americki...
Kinezi ce to najjeftinije da odrade, o tome se radi. Nokia nije tamo neka podrumska manufaktura koja stanca one kopije, pa da se postavlja pitanje kvaliteta i slicno.

Kinezi ce to najjeftinije da odrade, o tome se radi. Nokia nije tamo neka podrumska manufaktura koja stanca one kopije, pa da se postavlja pitanje kvaliteta i slicno.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mislis nije bila do sada.... 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Kakva god da je sigurno ce bar imati neki cilj i viziju za razliku od MS koji ne zna sta hoce ali ne zna ni sta nece.
Festina lente.
Treba da izbace flagship definitivno, ali moje misljenje je da treba da porade na svom UI da se izdvoje u moru kineza.
Iskreno se nadam da nece na to spasti. Mada, ko zna sta su sve salabajzeri iz Microsofta tu radili.miodrage napisao:Mislis nije bila do sada....

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Šta su uradili? Pa, kupili su celo Nokijino mobilno odeljenje. Zato se i pitam šta će tu biti Nokijino - osim imena. 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pa da, ime - a prezime?

Nokijasevic, kako bi drugo. Kao sto ima i Novak Novakovic. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
E, nije: Novak je Đoković, a Stojan Novaković.
http://riznicasrpska.net/knjizevnost/in ... opic=122.0

http://riznicasrpska.net/knjizevnost/in ... opic=122.0
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Sve u svemu, prozordžije su teško uvređene što se Nokia konačno oslobodila propalog Windows-a i sprema povratak na tržište sa Androidom, pa se onda frljaju sa kojekakvim stupidnim primedbama. Znate ono, kad ljubomornog i nesposobnog muža napusti lepa i zgodna žena...

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
I toj ženi je neko trebao da otvori oči
Valjda će i prozordzije progledati kada dobiju update na android 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ako naprave neki valjani niskobudžetni uređaj they got my money, samo je zaista pitanje koliko će ovo uopšte biti Nokia. Nadam se da neće postati finski Tesla. 

- Apolo
- Expert
psyhound, Bezlicna Nokija, nazalost to ce biti. Ne znam koji drugi naziv da upotrebim, Do juce smo imali Nokia logo na MS telefonima (iako je Nokia vec bila van te price) a sada ce biti MS telefoni, a "Nokia" svoje plasira krajem 2016. godine. Mislim da necemo znati ni sta kupujemo, ako budemo kupovali.
Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Да ли се Nokia диже из мртвих?
Ne znam zasto mislis da ce biti "bezlicna" ako predju na android. Ja bas kontra od tebe mislim. Ok, MS i WP su unistili ime jedne od najvecih kompanija, ali verujem da ce se poput feniksa dici iz pepela i na i put do kupaca, zadovoljnih kupaca. Vremenom ce dobiti i fanboy-eve i to je to. Na dobrom su putu, sad samo lagano i temeljno da odrade posao tj da skinuju vanila android i eto ga. 

- Apolo
- Expert
Azimuth, Pricao sam o brendu Nokije, jer ako pogledas OS nisam ni pomenuo
Da si pratio moje komentare video bi da sam se slozio da pocnu sa Androidom. Mozda kasnije pocnu paralelno Android i WP, no to je vec daleka buducnost, prvo da mi vidimo njihov prvi smartphone posle deal-a sa MS. Ja sam licno fan Nokije i voleo bih da se ponovo dignu sto ti kazes iz pepela. Vreme ce pokazati 

Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Azimuth, i ja se nadam istom, odnosno, želim im to. Mogli bi da urade i neki "lakši" UI, a još kad bi izbacili flegšip fablet sa integrisanom olovkom, mogli bi da računaju na moje pare. Naravno, pod uslovom da ne budu varijanta finskog Tesle, kao što reče psyhound.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Zezam se malo, ali u svakoj sali ima istine. Jesu pali na niske grane i jeste MS gotovo unistio Nokia ime, ali kapiram da mogu da idu na staru slavu ukoliko prvo kvalitetan i konkurentan, a onda i dopadljiv hardver izbace koji je prevucen blako skinovanim androidom (ukoliko uopste na to pucaju). Sa wp im definitivno nema svetla na kraju tunela, mozda kroz par godina, ali trenutno mislim da bi pukli k'o zvecka ako bi samo sa tim os-om nastavili.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ma kakav WP, sa njim ni MS-u nema svetla (osim ako 10-ka baš ne zasija), ja jesam korisnik i ljubitelj WP-a, ali to je subjektivan stav, a objektivna je činjenica da Nokija može da pokuša nešto samo sa Androidom, jer je Android ono što se prodaje - i to ako ponudi nešto odlično za prosečnu cenu. Šta će se desiti za koju godinu, o tome je trenutno nezahvalno pisati.