Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
bestboy, vazi nema problema!
Skoknucu sutra do jedne prodavnice koja ima svakakvih sitnica za mob. pa ako nadjem javim.

Skoknucu sutra do jedne prodavnice koja ima svakakvih sitnica za mob. pa ako nadjem javim.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Esseker jel si ubacivao neke patch-eve? postoji patch koji menja informacije o SW, ako si njega ubacio, moguce je da je zbog toga.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
kljun nijedan patch koji menja informacije o SW-u nisam ubacivao,radilo je normalno do sada a nisam ubacivao ni programe. Svejedno radicu up-date softvera za koji dan pa ce se valjda resiti. Edit-resio problem restartovao fon i to je to.
E ljudi koje sluske da kupim,a da je dobar odnos cena-kvalitet?
E ljudi koje sluske da kupim,a da je dobar odnos cena-kvalitet?
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kako se akltivira onaj patch za prosireni meni?Ako moze nek napise neko detaljno upustvo ovde ili nek mi posalje na pp.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sale_M patch se zove Extend Menu Grid, ubacujes ga kao i svaki drugi patch, preko ROMpatcher-a, pa posle toga snimis py aplikaciju Grid Patcher v0.2, preko koje editujes. Naravno da bi mogao da editujes, pre toga moras da ubijes menu proces. Imas i alternativu, da ne koristis py aplikaciju, ali ovo je dosta lakse.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Namestio sam ovo nekako.Treba da se pokrene grid patcher,zatim da se izadje iz menija na options-exit i onda da se edituje i ponovo udje u meni.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Fox da, to podrazumeva da edituje preko hex editora AppShell_Grid.00001 (zadnje dve cifre zavise od jezika), a ova procedura preko python aplikacije je dosta uproscena, i sto je najbitnije, radi posao.
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Esseker radis preko hex editora, ako ces da ime bude vece od 4 karaktera, moras onda da dodajes bytes, al ne moze vise od 8 karaktera.
Krenuo sam da citam redom temu i stigao do 80-te strane i nisam nasao da je ovo neko napisao a i glava me zabole od citanja (zato molim vas da ne kazete kako je pisano o tome jer u prvih pola teme nije pisano)
.
Hteo sam da saznam sta treba da se uradi da na displeju(DESKTOPU)nokija prikazuje one ikonice poredjane iznad sredine ekrana (poruke, media plajer ili bilo koje druge) i da pise ispod ono no wlan wizard i sl. Nadam se da razumete sta pitam. Video sam to na nekim nokijama da imaju ali ja sam moju juce nabavio i ona nema to. Jel treba neka tema posebna da se skine za to ili treba nesto da se fleshuje?

Hteo sam da saznam sta treba da se uradi da na displeju(DESKTOPU)nokija prikazuje one ikonice poredjane iznad sredine ekrana (poruke, media plajer ili bilo koje druge) i da pise ispod ono no wlan wizard i sl. Nadam se da razumete sta pitam. Video sam to na nekim nokijama da imaju ali ja sam moju juce nabavio i ona nema to. Jel treba neka tema posebna da se skine za to ili treba nesto da se fleshuje?