Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Nokia N8
Pa kazem ti ja mobile guard je zlatno programce
.

- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
Imam N8 koji nece da se upali, to jest verovatno mu je otisao softver. Zavibrira onako 2 puta i nista se ne desava vise.
Inace hocu da ga prodam ili popravim, makar za delove ali to ne mogu jer imam neke podatke u telefonu do kojih ne bih voleo da neko drugi dodje.
jel ima neko neko resenje?
Inace hocu da ga prodam ili popravim, makar za delove ali to ne mogu jer imam neke podatke u telefonu do kojih ne bih voleo da neko drugi dodje.
jel ima neko neko resenje?
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II
Resenje koje mi sada trenutno pada na pamet,je da ukucas how to flash dead nokia n8 i da odes na prvi link..
Pa ces tamo naci upustvo,drugo ne znam sta da ti kazem,a od kada nece da ti se upali,sta si mu uradio pa se to desilo,ili se sam od sebe tako zabagovao(sto je malo teze..)
Pa ces tamo naci upustvo,drugo ne znam sta da ti kazem,a od kada nece da ti se upali,sta si mu uradio pa se to desilo,ili se sam od sebe tako zabagovao(sto je malo teze..)
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
Sam od sebe, jedno 7,8 meseci je takav xD bleji u fioci mada su mu sjebi ulazi za hdmi i 3.5mm audio, inace je ok xD
Auuu,pa sta mu ti odradi covece,kao da si ga testirao na sve moguce i nemoguce udarce,igrao fudbal sa njim,gadjao narod,itd...Pokusaj da ga ozivis pomocu fenixa,ako ne mozes,javi mi se pacemo zajedno da pokusamo nesto..A sto se tice tih hardervskih problema,tu ti nista ne mogu pomoci..
- marko75
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
- :: Nokia Lumia 930
I ja isto mislim da je N8 telefon koji ne moze da se unisti,tj. za sve sto mu se desi,postoji resenje.Osim ako ga stavis na asfalt da ga pregazi FAP.Sto rece acamatic,sa phoenixom sigurno moze da se ozivi.
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
Ok, pokusacu... Ma burazer klinac sjebao, ko zna sta je sve gurao u te portove...
Kazem ti moramo da ga ozivimo,taman posla da ti "kulira" takav telefon u fioci..Ako se ne snadjes javi mi se,pa cemo odraditi nesto..
E pa to je vec nesto drugo,zato ja ne dajem maloj deci da mi "cackaju" telefon
a i ni velikoj deci
,jedino da sam pored njih,pa tada moze.. 
E pa to je vec nesto drugo,zato ja ne dajem maloj deci da mi "cackaju" telefon

- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
Neko je spominjao kako je kamera na symbianANNA bila bolja, sad ima nesto da se ubaci ta annina kamera u belle refreseh.
How to get back Symbian Anna's Camera Quality on Nokia N8 with Nokia Belle Refresh?
How to get back Symbian Anna's Camera Quality on Nokia N8 with Nokia Belle Refresh?
Jesi probao? Kakvo je tvoje zapazanje? Da li ima vidnog poboljsanja?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja dok sam imao N8 nisam imao nikakve vidljive razlike u kvalitetu slika... Čak mi je i video bio bolji na Belle nego na Anna. 

- d@r123
- Redovni učesnik
rock85, Nisam nemam trenutno N8, a ni vremena pa ako budem u mogucnosti javit cu (ma da ja slabo koristim kameru pa ti ni ne vrijede moji utisci
)
janka_88, Ma i meni je to sve isto nikad nisam obracao paznju na to JER SVAKA SLIKA USLIKANA SA N8 JE SUPER SLIKA bila to anna ili belle

janka_88, Ma i meni je to sve isto nikad nisam obracao paznju na to JER SVAKA SLIKA USLIKANA SA N8 JE SUPER SLIKA bila to anna ili belle

E to sam hteo da i ja kazem,ja stvarno ne vidim nikakvu razliku na kamerici na anni i belli,to su ciste gluposti po meni.Neko je samo to odvalio pa je tako pocelo..
Sto se tice ovog isprobavanja,ja necu da isprobavam,unapred vam kazem,jer su mi slike potpuno iste,a kako sam citao ovaj "pach" hoce da pobrljavi telefon,pa da mora da se radi resset,i da se flesuje,sto iskreno to nebih sada radio.
Nekako mi stvari koje se sada izbacuju a vezane su za symbian,kao da su ih pravili nogama.Sve su neproverene i ko zna ko pravi.Evo i primera malog taman da dam,ko ima N8,danas sam hteo da ubacim neke widgete,na fazon Htc(clock i weather),motorola rarz(ako se tako zove,oni kruzici...) i nadjem ja neko upustvo na netu,i u fazonu nekima radi a nekima ne.I ja kao ajde da ubacim kod sebe,kad ono ja ubacih restartovao telefon,vratio mi je sve ekrane na fabricke, i stavio na trecem taj widget,i fazon je kao dobro nema veze vraticu sve ispocetka,i ja da prebacim widget taj HTC-ov,malo morgen,nece ni da se pomeri kako stoji tu je i gotovo,i ja ga obrisem sa ekrana,i da ga stavim na ekran na koji zelim ma nema sanse,sada nece ni da se pojavi.Eto naleteo sam mozda na neku bzvz verziju ili ko bi ga znao sta,ali posle sam jedva unistalirao taj widget,i vratio telefon na kako je i bio..
Sto se tice ovog isprobavanja,ja necu da isprobavam,unapred vam kazem,jer su mi slike potpuno iste,a kako sam citao ovaj "pach" hoce da pobrljavi telefon,pa da mora da se radi resset,i da se flesuje,sto iskreno to nebih sada radio.
Nekako mi stvari koje se sada izbacuju a vezane su za symbian,kao da su ih pravili nogama.Sve su neproverene i ko zna ko pravi.Evo i primera malog taman da dam,ko ima N8,danas sam hteo da ubacim neke widgete,na fazon Htc(clock i weather),motorola rarz(ako se tako zove,oni kruzici...) i nadjem ja neko upustvo na netu,i u fazonu nekima radi a nekima ne.I ja kao ajde da ubacim kod sebe,kad ono ja ubacih restartovao telefon,vratio mi je sve ekrane na fabricke, i stavio na trecem taj widget,i fazon je kao dobro nema veze vraticu sve ispocetka,i ja da prebacim widget taj HTC-ov,malo morgen,nece ni da se pomeri kako stoji tu je i gotovo,i ja ga obrisem sa ekrana,i da ga stavim na ekran na koji zelim ma nema sanse,sada nece ni da se pojavi.Eto naleteo sam mozda na neku bzvz verziju ili ko bi ga znao sta,ali posle sam jedva unistalirao taj widget,i vratio telefon na kako je i bio..
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia N8
Meni je takodje smesno d ase ubacivanjem drugog sw moze poboljsati kvalitet slike na kameri
Note IV N9100 dual
Nije to smešno, ne vidim zašto to nije "sw" moguće... Neko ko je pratio kvalitet kamere n8 (vezano za apdejte) je već ovde na n8Temi pominjao i pad kvaliteta fotografija (ne sećam se ko)...
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia N8
Meni je to iskreno cudno, a i tesko je golim okom to primetiti. Gledao sam kakve testove rade rusi kada je u pita.ju snimanje u hd rezoluciji i odusevio sam se jer je to jedini realan nacin da se proceni kvalitet. Na neki automobilcic su nakacili dva drzaca za telefone i onda su na oba drzaca nakacili po jedan telefon i ukljucili da snima i baja je poceo kanapom da vuce autic i kad aje napravio par kruvova pustio je istovremeno snimke na oba telefona i lepo se videlo gde je snimak kvalitetniji. Za razliku od tog snimka ljudi rade testove izdrzljivosto bacajuci telefone sa razlicite visine i na razlicite nacine i to za mene nije realno jer je nemoguce baciti dva puta na isti nacin telefon, tj da na isti nacin dva puta dodirne tlo pa su i samim tim ti tstovi jednim delom glupost. Bas sam gledao kako bacaju i4 i s2 i smesno je kako s2 bolje prodje nego i4 koji je z amene, kao i ostali iphone extremnj kvalitet izrade u od osu na samsung. Ja ne krijem da volim samsung, ali mislim da nije bas toliko izdrzljiv, mada ga ja pazim kao malu bebu. Za razliku od njega imao sam n82 koji je milion puta izdrzljiviji od s2 i jedan slucajan pad na stepenik kada sam hteo da slikam jeza je bio koban jer je pao pod uglom koji mu nije prijao
Note IV N9100 dual
- marko75
- Redovni učesnik
probao sam taj program sa n8fanclub-a,za anna kameru.napravio sam 5 snimaka pre toga i istih 5 posle toga.e sad,ili sam ja corav ili ne postoji ama bas nikakva razlika.i naravno,odmah sam ga deinstalirao.glupost.ne gubite vreme sa tim.
- d@r123
- Redovni učesnik
marko75, Stavi slike da se uvjerimo
Sala, stavi ih ako nije problem da ih mozemo vidjeti cisto radi znatizelje

Sala, stavi ih ako nije problem da ih mozemo vidjeti cisto radi znatizelje

- marko75
- Redovni učesnik
ma pobrisao sam i program i slike.koji ce mi k....sad bih morao ponovo da ga instaliram,a mrzi me.imas na n8fanclub-u,probaj sam,ali veruj mi na rec,uzaludan trud.
Cao drugari imam dva pitanja za vlasnike ovog telefona
1. jel moze ovaj telefon preko opere da ucitava video sadrzaje sa sajtova?
2.dali je potrebno hakovati telefon dabi se mogle instalirati aplikacije tj dali symbian belle refres uopste moze da se hakuje?
Ps. hvala na brzim odgovorima
1. jel moze ovaj telefon preko opere da ucitava video sadrzaje sa sajtova?
2.dali je potrebno hakovati telefon dabi se mogle instalirati aplikacije tj dali symbian belle refres uopste moze da se hakuje?
Ps. hvala na brzim odgovorima