Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Realno bar meni bi bilo dovoljno da mogu tel da napunim 2x tipa od 20-100%. Ne idem na neka kampovanja planinarenja da sam danima bez punjaca. Ali svako ima drugacije potrebe. Ta od 50000 mah je sigurno velika ko akumulatorbod fice Ja sam kupio bar za lap top oreko neta, drzala je oko 2h ali je riknula posle 3-4 meseca apsolutno iz cista mira. Najverovatnije elektronika pa bih pre kod nss kupio za 20€ sa garancijom nekom upola manji kapacitet nego sa neta Ali svako ima drugaciji proracun
E sada mene zanima da li ima nekakav site odakle mogu da skinem nase app...recimo da li postoji slagalica za win i tako dalje...Ja bas teska pitanja postavljam,zar ne?
EDIT:
Da li sam rekao da mi treba Adobe Flash Player ?Pa ako neko ima
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Dulinjo, da...što se tič e toga vidio sam nekakvu najavu ali za sada,nista od toga...Svi su opet predstavili svoje najnovije uređaje,a Nokia se još uvijek čeka...
Ljudi, imam jedan problem... Znaci gdje god da se pokusam nakaciti na net, to je Ok, ali kad dodjem na posao... svi se mogu spojiti osim mene i jednog frenda ! Sta da radim ?!
Problem rijesen... NEUSPJESNO! Sad sam otkrio da Nokia-e u cjelini to nemaju da ako na access point "dodje" dynamic IP, telefon se poveze na Wireless ali pise NO INTERNET CONNECTIVITY...Dok na nekim Androidima to moze da se uradi, odnosno konekcija je normalna, neki se opet kao i Nokia-e ponasaju i problem ne moze da se rijesi...
zavodnick, resenje ej vrlo jednostavno, uradis delete connection, i nakacis se opet. Ja sam to morao poslednjih meseci da radim i kuci i na poslu, jer je Telekom nesto poludeo sa svojim ADSL-om, pa malo malo mi pukne net, i dok ne restartujem ruter, nema neta. A teelfon se i posle restarta ponasa kao da nema neta. Ali ovo resava sve. Uspeo sam i sa prostim disconnect kuci, ali na poslu jok. Kad pukne, pukne za medalju!
miodrage, milion puta pokusao, ali ne ide i dalje... Jednostavno nece! Stalno mi to izbacuje i definitivno me nervira jer ne znam da li postoji neka app koja moze da rijesi sve, inace... miodrage, hehe, ajde rekoh nakon i tvog savjeta da pokusam ponovo i zamisli ... IZ PRVE... samo se nadam da ce sutra na poslu opet biti "sve po novom" tj. da se iz prve nakacim na net Zato sto mi je i drug rekao (koji takodje ne moze da se konektuje) da i njemu nekad uspije, ali opet mu se vrati na staro HVALA miodrage, koje apps koristis ?! Napisi mi spisak nekakvih osnovnih koje koristis
Pozz ljudi, nov sam na forumu... Odlucio sam da kupim Lumiu 1520, jel ima neko preporuku gde kupiti, gledao sam po oglasima ali nema nesto puno izbora, ili ako neko ovde sa foruma radi sa telefonima, to bi bilo najbolje... Hvala Vam unapred na pomoci
mr.qele, ehey,pa trebao si da procitas ovu temu i vidio bi da smo vec pricali o tome,ali nema veze...Ja nisam iz Bg pa ne znam gdje se to nalazi,ali radnja se zove Vudu shop ili tako nesto!Tu sam ja kupio blablafon.
Nadam se da sam ti pomogao.
na prvi pogled bi se reklo da ovo nije vezano za temu, ali ja mislim da svakako jeste, jer je 1520 poslednji vrhunski telefon koji je poneo ime Nokija.
Mislim da su ljudi malo previse vezani za ime NokiJa i to vecinom starije generacije... znate ono: "Samo nokiJa i nista drugo!" Ma pravi srBski brend!
Mladje generacije Nokiu vezuju za dumb telefone i symbian, nesti sto je zastarelo i skoro izumrlo, a ne toliko za Lumia seriju uredjaja i tu je Microsoft mnogo jace i bitnije ime. Zasto se pozitivne stvari kada pricamo o Nokia brendu uvek vezuju za stare telefone, a ne za smartphone liniju uredjaja? Nekako smatram da u ovom slucaju MS zna sta radi... ali mozda i gresim, a samim tim i oni.
psyhound, ne radi se o emociji prema starim Nokijinim telefonima, vec o gasenju imena jedne firme sa tradicijom, nakon kupovine iste (i . Sto Gugl nije ukinuo ime Motorola kad ju je kupio? ili ce to mozda da uradi Lenovo, koji je sad vlasnik Motorole (ili ce to uskoro postati)?
i ja bih voleo da Majkrosoft zna sta radi - jbg, pa i koristim WP telefon - ali su me poljuljali po tom misljenju u poslednjih 6-7 meseci.
a sto se tice slova J u imenici Nokija, konsultuj pravopis, pa se sam uveri da i ga treba pisati ili ne.
Ovo sa "Ejpl" i sl. odvalama mi je previse smesno, pa zato se i cesto sprdam na NokiJu!
Anyway, od Nokie je i ostala jedino tradocija za koju, kao sto sam i napisao, znaju starije generacije. Mladji, kao i dolazece generacije za Nokiu znaju samo kao nesto iz proslosti, zastarelo (cast izuzecima koji se razumeju, a nije ih puno). Sa Motorolom se bacakaju zbog panetana i niceg drugog, ali njih ipak spasava malo Android. Mozda bi druga prica bila i da je Nokia presla na isti, ali ovako... No, ko ce ga znati. Mozemo mi sad da piskaramo sta hocemo, ali vreme ce pokazati da li im je to pametan korak. Mozda da nisu Microsoft telefoni nego da idu dalje kao Lumia by Microsoft, kao sto je prvo bilo receno, jer je u smartphone svetu Lumia brend poznatiji od same Nokie.
Ali dobro... Ja se sami malo pravim pametan.
ma, u pravu si, potpuno se slazem sa svime.
samo mi zao sto ukinuse ime Nokija. ali, tako je to kad su hteli da im Elop bude prvi covek.
a za pravopise - brate, ima ih k'o pasjih repova. malo-malo, pa neko izbaci novi pravopis.
Ne radi se ovde samo o telefonima nego je rec o preuzimanju druge kompanije. Eto vec kad je miodrage spomenuo IBM, tu imamo slican primer - IBM ThinkPad linija je postala Lenovo ThinkPad. No ovo bi ipak trebalo pisati u nekoj drugoj temi, a ne u temi o L1520, ako ima neka tak'a.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.