Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

celabonac koliko se sećam verzija 40 pa na gore je počela lepo da radi na datom mobu.probleme sam imao kada sam drugaru još davno na 5800 instalirao baš tu verziju tj 30
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

celabonac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2004. 07:48

Post od celabonac »

Hvala ti care probacu, ali sam nazalost zaboravio postupak pa cu morati sve od pocetka.
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

damjann4
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 23. Feb 2011. 16:40

Post od damjann4 »

Ranije sam na aplikacijama tipa e buddy skype i sl imao mogucnost da pre nego se konektujem na net odaberem AP i to internet wap ili wlan ,medjutim od kada sam stavio podesavanja prokletog mts-a nikako ne mogu da vratim na staru u najboljem slucaju mogu da izaberem da li hocu da se povezem na neki od AP-ova ali koje telefon u tom trenutku izabere a ranije sam imao kompletan pregled...jel zna neko u cemu je problem kako da namestim da opet bira od svih mogucih ap-ova...
i jos jedna stvar je da nikako ne mogu da obrisem podesavanja gore pomenutog tj obrisem ih ali uvek se na neki nacin vrate soft hard ... uvek su tu,ubacim telenorovu karticu ona se opet pojave ...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Idi na fabricki pretrazivac pa opcije,podesavanja,opste,pristupna tacka i tu postavi na uvek pitaj.
Mts pristupne tacke obrisi u oderedista.

joccko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 27. Feb 2011. 22:24

Post od joccko »

Pozrav ljudi imam od skoro Nokiu 5800 Xpress Music i imam problem,kad neki snimak prebacim iz mob. u komp ide sve ubrzano,a kad gledam taj snimak na mob-u sve je u redu samo kad prebacim u komp sve postaje ubrzano i zvuk i video,u cemu je problem? :unsure:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Možda ti je problem u plejeru na kompjuteru. Jesi li probao da puštaš sa nekim drugim plejerom od onoga u kome obično puštaš i u kome ti ide ubrzano?

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

damjann4, to ti se desilo jers si rekao ok da ti bude mts defaultna pristupna tačka za sve aplikacije. Uradi kako ti je deksicom rekao i rešićeš problem
joccko, probaj u nokiinom playeru na kompu. Definitivno te zezaju kodeci

damjann4
Novajlija
Novajlija

Post od damjann4 »

e ovako bio mi je instaliran photoc c6 cfw ,i to je u oem pretrazivacu radilo na taj nacin ali problem sam imao kada bih pokusao da povezem neku aplikaciju na net tipa skajp e badi neki widget bilo sta.....uvek bi sam odabrao vezu i maximum bi bio da me pita samo da potvrdim koriscenje te veze ne da izaberem koju ja zelim ,medjutim resenje ovoga su settings//connectivity/destination/options/default connection/always ask ....ali sta je totalni smor i totalno bzw ....ove opcije nema u photonu i jos jednom cfw-u skinutom sa phnt-a ,tako da sam se vratio na fabricki fw.... ako ima neko neku preporuku za neki cfw c6 ili samo cfw msm ono da se ne zakucava kao ovaj originalni i ne skroluje kao traktor nek mi preporuci....

joccko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 27. Feb 2011. 22:24

Post od joccko »

mezzano,pustam obicno u WMP,ali sam sada probao i u BS i tamo je isto ubrzano
snenad evo sad sam probao i u nokia player-u i tamo je nazalost isti slucaj :|

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

joccko, instaliraj KM player, pa probaj sa njim.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

joccko, instaliraj nove kodeke. K lite paket recimo mislim da je verzija 7 poslednja ili zoom player pa ce ti on sam ponuditi da ti updatuje kodeke i instalira sta fali. Greska u kodecima 100%. Znaju oni da polude

sljiva1978
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 23:41

Post od sljiva1978 »

Moj drugar ima sledeci problem od skoro.
Stavi telefon na punjenje i posle 2 sata kad ga skine sa punjaca pokazuje da je telefon prazan i kuka.
Medjutim prilikom restartovanja telefon pokazuje da je baterija puna i normalno radi do sledeceg punjenja.Jedino sto nepokazuje da se skine sa punjaca da je punjenje zavrseno.
Probao je sa drugim punjacem i desava se isto.

Da nije problem sa baterijom ili aparatom?
Hvala unapred

damjann4
Novajlija
Novajlija

Post od damjann4 »

ja sam imao isti problem kada sam instalirao aplikaciju batery monitor ili neko slicno djubre sa ovija.....batery level bi mi poludeo.... ista situacija napunim ga do kraja a on prazan ili ne rest ga vec jednostavno koristim i posle nekog vremena on mi pokaze da je punn , ne znam ali bar u mom slucaju resenje je bio HARD RESET :/

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Da li neko moze da mi kaze koliko baterija na ovom telefonu moze da "izdrzi"? Recimo da se pola sata dnevno prica, posalje 10-ak poruka i to je to ?! Znaci koliko baterija nekima od vas traje!? Hvala...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

zavodnick, s takvim korišćenjem, 2-3 dana.

sljiva1978
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 23:41

Post od sljiva1978 »

@damjann4

Hvala puno druze.
Malopre mi bio drug i uradili smo kako si rekao sad telefon normalno puni i radi.
Hvala jos jednom.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

mezzano, hvala lijepo na postu :) Danas sam dobio taj telefon od druga pa hocu malo da ga testiram, jer kod njega baterija jedva "izdrzi" 2 dana :D

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

zavodnick, kod mene 5230 izdrzi 1dan. Sat vreme razgovora, 20ak poruka, par sati GPRS...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

mezzano, hvala na obavjestenju... pokusacu da instaliram neke programe koji ce u pozadini da rade i da mu pojedu bateriju... Samo da vidim koliko ce moci da mi izdrzi :)

rkeu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 13:43

Post od rkeu »

E cao,poz svima.
Ima mesec dana da su mi maznuli telefon,al sam ja prijavio muriji pa su mi ga juce vratili,imao sam srece.E sad imam 2 problema:
Vratili su mi fon bez mem. kartice i sad tuki,neam apsolutno nista u telefonu pa ako mozda znate gde ima povoljno da se uzme i koliko uopste kosta kartica od 8 giga?
Drugo,kako da zakljucam telefon tako da mi pri svakom vadjenju baterije,paljenju trazi sifru ili kod?
Fala unapred :roll:

Odgovori