Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ranije sam na aplikacijama tipa e buddy skype i sl imao mogucnost da pre nego se konektujem na net odaberem AP i to internet wap ili wlan ,medjutim od kada sam stavio podesavanja prokletog mts-a nikako ne mogu da vratim na staru u najboljem slucaju mogu da izaberem da li hocu da se povezem na neki od AP-ova ali koje telefon u tom trenutku izabere a ranije sam imao kompletan pregled...jel zna neko u cemu je problem kako da namestim da opet bira od svih mogucih ap-ova...
i jos jedna stvar je da nikako ne mogu da obrisem podesavanja gore pomenutog tj obrisem ih ali uvek se na neki nacin vrate soft hard ... uvek su tu,ubacim telenorovu karticu ona se opet pojave ...
i jos jedna stvar je da nikako ne mogu da obrisem podesavanja gore pomenutog tj obrisem ih ali uvek se na neki nacin vrate soft hard ... uvek su tu,ubacim telenorovu karticu ona se opet pojave ...
e ovako bio mi je instaliran photoc c6 cfw ,i to je u oem pretrazivacu radilo na taj nacin ali problem sam imao kada bih pokusao da povezem neku aplikaciju na net tipa skajp e badi neki widget bilo sta.....uvek bi sam odabrao vezu i maximum bi bio da me pita samo da potvrdim koriscenje te veze ne da izaberem koju ja zelim ,medjutim resenje ovoga su settings//connectivity/destination/options/default connection/always ask ....ali sta je totalni smor i totalno bzw ....ove opcije nema u photonu i jos jednom cfw-u skinutom sa phnt-a ,tako da sam se vratio na fabricki fw.... ako ima neko neku preporuku za neki cfw c6 ili samo cfw msm ono da se ne zakucava kao ovaj originalni i ne skroluje kao traktor nek mi preporuci....
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 23:41
Moj drugar ima sledeci problem od skoro.
Stavi telefon na punjenje i posle 2 sata kad ga skine sa punjaca pokazuje da je telefon prazan i kuka.
Medjutim prilikom restartovanja telefon pokazuje da je baterija puna i normalno radi do sledeceg punjenja.Jedino sto nepokazuje da se skine sa punjaca da je punjenje zavrseno.
Probao je sa drugim punjacem i desava se isto.
Da nije problem sa baterijom ili aparatom?
Hvala unapred
Stavi telefon na punjenje i posle 2 sata kad ga skine sa punjaca pokazuje da je telefon prazan i kuka.
Medjutim prilikom restartovanja telefon pokazuje da je baterija puna i normalno radi do sledeceg punjenja.Jedino sto nepokazuje da se skine sa punjaca da je punjenje zavrseno.
Probao je sa drugim punjacem i desava se isto.
Da nije problem sa baterijom ili aparatom?
Hvala unapred
ja sam imao isti problem kada sam instalirao aplikaciju batery monitor ili neko slicno djubre sa ovija.....batery level bi mi poludeo.... ista situacija napunim ga do kraja a on prazan ili ne rest ga vec jednostavno koristim i posle nekog vremena on mi pokaze da je punn , ne znam ali bar u mom slucaju resenje je bio HARD RESET :/
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 23:41
E cao,poz svima.
Ima mesec dana da su mi maznuli telefon,al sam ja prijavio muriji pa su mi ga juce vratili,imao sam srece.E sad imam 2 problema:
Vratili su mi fon bez mem. kartice i sad tuki,neam apsolutno nista u telefonu pa ako mozda znate gde ima povoljno da se uzme i koliko uopste kosta kartica od 8 giga?
Drugo,kako da zakljucam telefon tako da mi pri svakom vadjenju baterije,paljenju trazi sifru ili kod?
Fala unapred
Ima mesec dana da su mi maznuli telefon,al sam ja prijavio muriji pa su mi ga juce vratili,imao sam srece.E sad imam 2 problema:
Vratili su mi fon bez mem. kartice i sad tuki,neam apsolutno nista u telefonu pa ako mozda znate gde ima povoljno da se uzme i koliko uopste kosta kartica od 8 giga?
Drugo,kako da zakljucam telefon tako da mi pri svakom vadjenju baterije,paljenju trazi sifru ili kod?
Fala unapred