Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Znači Just Another Victory for local mobile shops. Ne daju fiskalne, niko se ne žali jer plaća 25% manje, a kad bude problem (kojih najčešće nema, ali kad se desi.....) onda ispadne da ti još čine i uslugu što su ga uzeli na konzilijum Prosto ne znam da li više ove kombinacije i da preporučujem ljudima Ništa, onda ti ostaje Lucijina taktika: govori tiho i nosi psa sa sobom.
miodrage, izgleda da ćeš dobiti povratnu kartu, i piće
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
maaleena, sad mi nešto pade na pamet. Da li su ti kontakti u telefonskoj memoriji ili ih čuvaš na SIM kartici? Ako neke (ili sve) brojeve vučeš sa kartice, to bi mogao da bude uzrok brljavljenja. Takođe može da bude i do same SIM kartice ako je starija. Možda oni u servisu testiraju sa novijim karticama pa im se to ne dešava. Ovo samo nagađam, naravno, ali nije isključeno.
Još jedna stvar - skoro sam siguran da je softverski problem u pitanju pa vrlo lako može da se desi da će i drugi telefon (ako ti zamene ovaj) praviti isti problem. Sve u svemu, mislim da to nije toliko strašno pošto sve ostalo radi kako treba. A možeš i da poštediš sebe nerviranja i raspravljanja sa njima, jer ako je to generalni problem, oni ne mogu da urade ništa. Verovatno će neka od sledećih verzija firmvera rešiti taj problem.
Što se tiče onoga "gde su nestali neki odgovori", izbrisani su jer nisu imali nikakve veze sa ovom temom.
Nije problem sa sim karticom jer je probano i sa drugim novijim, a takodje je probano i sa varijantomda su svi brojevi u memoriji telefona, ili samo na krtici i uvek isti problem.
Vise ne mogu da mislim, ali mene uzasno nervira to restartovanje. Ne zelim da mislim da li je do w ili sw.
Sinoć sam zamolio drugara da malo izmaltretira ženin 7373 i nije imao nikakvih problema. Prošetao se kroz log (koji je bio pun, nikad nije brisan) uzduž i popreko i sve je radilo najnormalnije, brisanje takođe... Firmver je v3.90 od 06.10.2006.
moj je isto v0.90 od 6.10.2006.. sto znaci da je greska prilikom dekodiranja ili fabricka. Juce smo u radnji probali i drugi model i isto se desava. Cak sam sula da jednoj curi tel uopste ne radi, odnosno da joj je sve crklo sem poziva.
Moj je definitivno u uzasnom prolem. Videcu danas sta su uradili u servisu.
Pozdrav
Jedino mi je cudno sto se taj problem desava kod vecine s40 bb5 nokia (6233,6300,6288,8800 siroko.....),znaci prilikom setanja kroz call log tel samo izbaci contact not ready i vrati te na pocetni ekran,verovatno je do same platforme s40 3rd edition neki bug???
da na nekima e desava, na ekima ne. Moja drugarica ima 7373 i njoj sasvim normalno radi. Jako cudno je sto se ipak na ti ostalim modelima ne restartuje telefon. Sto se meni desava, sto islim da je jako ozbiljno. I ovde se neko jos zalio na iste probleme, ali se njima ne restartuje. Uzas sve u svemu.
Pozdrav
E ljudi ja ne mogu da verujem. Juce kada sam bila u radnji, zena je poludela i na kraju je odlucila da mi da novi fon. Stavili smo karticu da probamo, ali na drugom novom isti problem. I onda sam ja rekla da probaju i tu varijantu da snime drugi softver , ovaj koji mi vlada zemun predlaze v 04.70 i sad sasvim ok radi. Onaj problem sa call logom se uopste ne javlja. Za sad radi normalno, bez ikakvih problema. Ali kod mene je par sati.
Nadam se da ce biti sve ok. Ocekujem vase misljenje, jer se iskreno dosta plasim. A mozda se i tripujem.
Hvala
Pozdrav
maaleena, daj broj, iscimamo te svi sa foruma, i onda proveris call log. Ako i onda bude radilo, ostaje ti da menjas karticu jer pitanje je kakvih sve psihopata ima ovde. Evo krenimo od predlagacha ovakvih gluposti - mene!
Ceniš da ne može sama da nađe 6-7 telefona sa kojih može da se pozove i proveri? Ccccccc.........šta sve ne bi uradio za..........
E pa maaleena drago mi je da si rešila problem, šteta što si se iscimala, ali da te sad služi u zdravlju i veselju (jer mislim da bi za još jedan kvar prodavnica angažovala fizičko-tehničko obezbeđenje ). I ono kao ostani na forumu bez obzira što si rešila problem i što se pola foruma ubi da dođe do tvog broja
hocu gargamel4, osta cu ne brini. Naravno da sam vec pet puta proveravala call log i da imam hiljadu brojeva. Nemam ti ja mira.
Miodrage de cu da ostavim broj, pa sto i sam kazes da me se psihopate zovu, Nemam nameru da menjam ovaj broj. Ssta ces
Hvala veliko
Pozdrav
P.S. Interesantno je da sam juce bila kod drugarie koja ima isti telefon kao ja i ima isti onaj moj stari softver 03.70, i njoj se javlja da je prilikom poslednjih u call logu. tamo nekog 30 zapisa, izbacuje i da joj kae contacst not ready, ali joj se zato telefon ne restartuje kada se sve obrise. Moze sve brojeve normalno da obrise. Haos
Znači da je to najverovatnije bug te verzije softvera, a tebi još dodatno bio zabagovao iz ko zna kog razloga. Mahom se takva brljavljenja dešavaju na Symbianima, posle dosta stavljanja i skidanja svakakvih gluposti, ali eto............
Ali eto ja sam baksuz. Nisam nesto ni stigla da napunim memoriju. Uzela sam par pesama od drugarica. Mada ne verujem da je to bio problem. U radnji su odlucili da mi daju nov telefon, posto posle svih varijantinista nije uspevalo da resi problem. Taj novi tel je isto reagovao, na njemu nema nikakvih podatak ili takvih stvari koje mogu da ga zabaguju. pa su onda odlucili a probaju sa novim softvero, sto je resilo problem. To me malo brine so njihovi svi teefoni isto reaguju. Valjda nije neki fabricki problem. valjda bi se isto ispoljilo kod nove verzij.
Siznucu.
Valjda ce biti sve ok.
Pozdrav
Kol'ka tema . Ima ona stara narodna - "Da je Perica odmah isflešovao mobilni na poslednju verziju softvera, do svega ovoga ne bi ni došlo."
@miodrage, gargamel4, PA ZAR kumicu, ovaj, drugaricu sa Foruma...sunce li vam vaše...??? ccc
Vlado da znas da si u pravu za sve sto kazes.
E ma nemaju oni pojma, jos mi ovaj prodavac vice kako imaju najboljeg servisera. Ha, ha.
Bas se covek razume. Treba da mi budu zahvalni, jer sam im na kraju rekla da probaju tu verziju softvera koju si ti preporucio. I vidis resen problem.
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.