Nokia N78
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Oxigen,pa dobro si uradio po svemu sudeci a ako ti je update stao zato sto re net konekcija izgubila to nije problem.Sto se tice telefona izvadi bateriju na kratko pa pa pokusaj da ga upalis.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
jocozr93, stvarno je sumanuto da das 20 evra za to. Ako ga ne daj boze "ubijes" prilokom flashovanja platices ozivljavanje, tako da nista ne gubis da probas sam. Samo vodis racuna da ti je pun mob i da ga nista ne diras i to je to. Ako radis preko kompa,prvo se downloaduje firmware pa tek onda krece flashovanje(isto je i ako radis preko mob-a), tako da internet konekcija ne moze da te zezne. Samo pazljivo, i strpljivo odradis to i nece biti nikakvih problema! 

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
oxigen, Sale_M, update je moguce odraditi preko telefona!Udjes u device manager,i tu kliknes na options,i imas prvu stavku koju ti ponudi, a to je:trazi azurirane verzije.Pokrenes,odredis preko koje tacke se kacis na net,i lepo cekas,dalje sve ide samo od sebe,i sve pise na ekranu.Svaki update sam tako uradio,nisam se ni trudio sa kompjuterom.I ne brise nista od podataka,sve ostaje u telefonu,jedino se tema resetuje na fabricku.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nije izvodljivo za njegov telefon tj prvu i drugu ediciju telefona sa symbian devetkom.Jedino fp2 telefoni imaju tu mogucnost 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
Pozdrav ljudi,imam jedan problem sa svojim n78!Naime kada god se pokusavam konektirati na wi-fi mrezu telefon mi se sam resetuje tj kada pokusam pokrenuti internet browsing..konekciju napravim na laptopu,ona je ok,jer preko drugog laptopa bez problema radi net.Software mi 21,nedavno sam uradio update..Cijenim svaku pomoc jer neznam sto da radim dal da nosim tel na opravak ili????
-
- Mobil fan
Pa stvarno ne bih znao sta da ti kazem... Nije mi se to nikad desilo. Ali ipak da probas i na neku drugu wi-fi mrezu, bez obzira sto kazes da te je dobra. Nadji neki hot-spot i probaj na njega da se nakacis. Pa ako nece na nekoliko razlicitih mreza onda je stvarno mozda nesto hardverske prirode, jer kazes da imas verziju 21. 

-
- Mobil fan
cale, a da probas ovako:menu\applications\speech\voice i da tu izaberes drugi glas, ako ga ima
Ako nece idi na desno(kartica na desno) dok si u "speech" i tu ima za glasove 

Poslednja izmena od wasssup u Uto, 26. Maj 2009. 21:48, izmenjeno 1 put ukupno.
POMOC...
ne mogu nikako da instalim aplikacije...
nece da mi instalira ni zadnji n-gage, neke igrice...
sa svima pocne proces instalacije u u sledecem trenutku, samo izbaci "unable to install"...
poludecu...cekao sam novi firmware jedno 4 meseca, i na kraju, opet nista...
ako neko ima bilo kakvo resenje, nek javi...
a nek mi jave i ako nema resenja,da se ne nerviram za dz...
poZz i xvala...
ne mogu nikako da instalim aplikacije...
nece da mi instalira ni zadnji n-gage, neke igrice...
sa svima pocne proces instalacije u u sledecem trenutku, samo izbaci "unable to install"...
poludecu...cekao sam novi firmware jedno 4 meseca, i na kraju, opet nista...
ako neko ima bilo kakvo resenje, nek javi...
a nek mi jave i ako nema resenja,da se ne nerviram za dz...
poZz i xvala...
n78-not hacked...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
allex3m, ima resenja, kako da ne, samo treba citati ovde: Tutorial: Firmware hack na s60 3rd i UIQv3 telefonima i ovde: Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS 9.1 (S60v3)
Hint: postoji i opcija Traži. Upotreba te opcije nije opasna po zivot i zdravlje.
Hint: postoji i opcija Traži. Upotreba te opcije nije opasna po zivot i zdravlje.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB