Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
misha, ako imam pouzdanog prodavca koji prodaje telefone na crno i ako kod njega uzimam godinama i nikad nisam ni ja ni niko od mojih prijatelja nije imao problema zasto ne bih uzeo. jer obrni okreni na nekom telefonu vise srednje ili visoke klase u startu ustedis 100 i vise eura. a dobijes isto telefon u full original pakovanju sa svom opremom, jer se uglavnom za sve telefone koji dolaze preko grane, a malo su skuplji i ekskluzivniji, kutije "peglaju" pa se ponovo skloipe kad predju granu.
::luv phonez::
evo vam originalnog Tones foldera iz Z particije sa n97! [url]http://*******[/url] ko zeli nek ubaci fine su melodije! Pozdrav!
Izmenio t.h: Melodije koje stizu sa telefonom su pod kopirajtom - postavljanje melodija iscupanih iz telefona, a za upotrebu na drugim telefonima je krsenje autorskih prava. Ako je melodije moguce zasebno skinuti sa zvanicnog sajta Nokie mozes postaviti taj link.
Izmenio t.h: Melodije koje stizu sa telefonom su pod kopirajtom - postavljanje melodija iscupanih iz telefona, a za upotrebu na drugim telefonima je krsenje autorskih prava. Ako je melodije moguce zasebno skinuti sa zvanicnog sajta Nokie mozes postaviti taj link.
Realno ako cekate izacice neka azdajica do tada mada mislim sa minimalnim pobojsanjima!:-D i to mislim da ce se nokia sada baciti opasno na fotografije tacnije optiku telefona,i koliko bi ja rekao nokia je najavila tel sa optickim zoomom i 8 mpx sto ce da brije i ove sa 12,pazite sta vam kazem to ce po meni biti napredak,a ne spucavanje pixela i to je to! Greota sto n93i ima led blic inace bi i dan danas bio naj kamera phone!
misha, pretjerujes. Gledas u Mobis ko u Boga! A u stvarnom zivotu ima iha-haa prica kako su se lose ponijeli prema nekome, ko` cigani jbt. Znam xxx broj yyy radnji koji se bolje ponesu prema klijentu.
Opet kazem, pretjerujes, zastu dati 750e(koliko kazes da ce kostati kod ovlascenog distributera za 15 dana) nego 450e koliko ce u tom trenutku kostati tel;efon na crnom trazistu?!
+prica, ne znas ko ga je cacak, sta mu je radio...
Pa neka je... Ako ga je neko i cacka cackao ga je par minuta, ponasas se kao da je to nesto strasno, a i da je radio bilo sta ozbiljnije sa telefonom onda pogledas life timer, pogledas foliju...
Opet kazem, pretjerujes, zastu dati 750e(koliko kazes da ce kostati kod ovlascenog distributera za 15 dana) nego 450e koliko ce u tom trenutku kostati tel;efon na crnom trazistu?!
+prica, ne znas ko ga je cacak, sta mu je radio...
Pa neka je... Ako ga je neko i cacka cackao ga je par minuta, ponasas se kao da je to nesto strasno, a i da je radio bilo sta ozbiljnije sa telefonom onda pogledas life timer, pogledas foliju...
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
- misha
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
- Kontakt:
Leonel, zaista imam maksimalno pozitivna iskustva sa ovlascenim uvoznikom. cena n97 ce biti do 750 max., a poenta je u, izmedju ostalog, i legalnoj kupovini. Sto se cackanja tice, nemam komentar. Zaista ne zelim da bilo ko dodirne telefon koji cu koristiti:) Obozavam kada ispred mene prodavci otvaraju pecatirani paket:)
Da preterujem, hm, preterujem, ali bar takva kupovina je legalna kupovina. zasto bih se kockao kupovinom ko-zna-gde? a da, i ne volim crno trziste bilo cega, jer skodi srpskoj privredi;)
Da preterujem, hm, preterujem, ali bar takva kupovina je legalna kupovina. zasto bih se kockao kupovinom ko-zna-gde? a da, i ne volim crno trziste bilo cega, jer skodi srpskoj privredi;)
Ja sam za legalnu kupovinu ali samo onda kada i ti prodavci budu imali obraza pa ih budu prodavali za realnu cenu a ne kao ovaj N97 za samo 750 eura. Ni najmanje mi ne pada na pamet da ga preplatim 300 eura da bi mi na papiru pisalo 2 godine garancije (i nije sigurno kako ću je ostvariti).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
A da se ipak vrnemo na temu?Sta mislite? Mnogo puta smo vec razglabali o crnom trzistu VS ovlasteni distributeri.Ko ima para neka ide na "belo" trziste i neka mirno spava.Ko nema kesa nek' ide kod Pere majstora koji ce mu telefon samo za njega doturiti za jako povoljnu cenu.
Samo on nece bas mirno da spava.
Samo on nece bas mirno da spava.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Slazem se sa Wickedom...Trebalo bi da promenimo plocu malo
Gledao sam N97 VS iPhone 3GS na yputubeu i svi zameraju iste stvari kod N97.Sporiji je nego druge nokie a i space na testaturi je malo cudno podeseno.E i da pati od onih decijih rainh bolesti ko sto su male boginje i te tako stvari i vec su izbacili novi firmvare da rese to. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
60sec, novi camera iz Nokiine palete se moze ocekivati (ako je to uopste realno, jer pitanje je sta imaju u planu) tek na zimu. Tako je bilo i sa N82 pa se pojavio na prolece naredne godine.
Mislim da ce do tada ojacati E seriju (sa E72) i nize serije + ce ispratiti prodaju N97 i N86 i na osnovu toga povuci sledeci potez za N seriju.
Mislim da ce do tada ojacati E seriju (sa E72) i nize serije + ce ispratiti prodaju N97 i N86 i na osnovu toga povuci sledeci potez za N seriju.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
ma pustite te pixele glupe. % je sasvim dovoljno za ODLICNE fotografije, a ne dobre ili solidne. Nokia stavlja stvarno dobru optiku zbog cega njeni aparati uglavnom prave kvalitetne slike.
Nadam se da ce u buducnosti malo vise da stavljaju xenon na svoje uredjaje. Kad bi bio na n97 taj telefon bi bukvalno bio bez mane.
Nadam se da ce u buducnosti malo vise da stavljaju xenon na svoje uredjaje. Kad bi bio na n97 taj telefon bi bukvalno bio bez mane.
- misha
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
- Kontakt:
Narode, vi koji vec imate N97, sta su vam glavne zamerke? Sta vam smeta? sta vas odusevljava? Kako izgleda film u full screen-u? kakav je audio preko slusalica? Ima li i najmanje basa u stereo zvucnicima? Koje su to promene koje svakodnevno koriscenje telefona znatno olaksava u odnosu na series60v3? Dosta toga je vec, naravno, poznato na internetu iz raznih review-a, ali dajte da cujemo od vas, komsija!:)
Pozdrav!
Pozdrav!