Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
Darksman
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pet, 21. Mar 2014. 11:07
- :: Samsung Galaxy Ace+
- :: Nokia Lumia 520
Re: Nokia Lumia 520
Citajuci po raznim forumima komentare za VIPovu Lumiu 520, odem ti ja juce u neki servis i zamolim da mi ubace MTS/Telenor mikro sim karticu cisto da proverim da li je zakljucana, kad ono, na opste zaprepascenje coveka iz servisa i mene, telefon je otkljucan za sve mreze. Hvala gospodi iz VIPa!

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Darksman, nista cudno, desava se .
i moj je iz VIP-a i nije zakljucan... gurnuo sam mts karticu i radi ko svajcarac 
Hvala gospodi iz mts-a.Za dinar sam dobio 520 plus Nokia blutut slusalicu...Probao Vip karticu...kao podmazano.
Cestitamo, Volim kad cujem,vidim ljude sa Wp8..sinoc u busu..nas troje jedno do drugog, 520..u teretani juce, ja 520, jedan 720,jedan 820.
polako se sirimo.
tek cemo.
polako se sirimo.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Idemo, WP8 se nezadrzivo siri. A 8.1 je iza coska, nazalost po najnovijim vestima nije jos spreman, ali verujem u Microsoft
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
nadamo se...
Takodje i nekim novim modelima, s obzirom da idem u SAD na 4,5 meseci u maju.tako da bi valjao neki model novi, koji bi makar snizio cenu 1020,925..ili novi 930..
ali 520 ne izdajem nikad, kao ni ona mene do sad, ovih 6 meseci.. 
- Apolo
- Expert

- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Kakobda pomocu GPSa vidim gde se trenutno nalazim? Upalio sam Locations ali gde da udjem da mi pokaze telefon trenutnu lokaciju?
Festina lente.
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Maps, google maps, HERE drive, odes u Viber i posaljes lokaciju, ili recimo upali iGO ili koji vec softver za navigaciju koristis. Ima nacina, samo treba imati odgovarajucu aplikaciju.
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
HERE Maps, ili HERE Drive, sa time odmah vidis svoju poziciju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
Darksman
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pet, 21. Mar 2014. 11:07
- :: Samsung Galaxy Ace+
- :: Nokia Lumia 520
Da li postoje dodatne mape Evrope i sveta u Here Drive i Here Maps?!
Postoje naravno mape za ceo svet, i kada skidaš mape kroz aplikaciju, biraš region iz kojeg želiš da skineš mapu određene zemlje. Koliko ja znam, za 520 je omogućeno besplatno skidanje samo jedne mape, dok je za jače Nokia telefone navigacija skroz besplatna bez ograničenja. neka me neko ispravi ako grešim.
Odmah da te idpravim...skidaš mape svih zemalja koje ti trebaju koje misliš da mogu da ti zatrebaju.Znači nema ograničenja.
Ne znam, ja sam negde pročitao da turn by turn navigacija na jeftinijim nokijama radi samo za jednu mapu po izboru. Ovde po Beču ih tako i reklamiraju. Kod 925 i 1020 uredno piše besplatna here drive navigacija za ceo svet, a kod 520 recimo piše besplatna here drive navigacija za jednu zemlju.
Nisam se udubljivao u priču, jer meni na 925 sve radi, koju god mapu da skinem.
Nisam se udubljivao u priču, jer meni na 925 sve radi, koju god mapu da skinem.
Tako sam i ja citao, na here maps mozes skinuti sta god hoces al here drive je ogranicen, super ako nije jer uzimam sestri ovaj fon..
Ja sam bez problema skinuo ex.Yu,plus Grčka i Madjarska,sigurno,nesećam se da li i Austrija i Nemačka,ali one prve sigurno.
Skinuti mape i koristiti ih za pešačku navigaciju nije problem. Jesi li probao da li ti u here drive rade sve mape? Ako su to ograničenje u međuvremenu ukinuli za te jeftinije telefone, to im je onda super potez!
Jel provereno radi i turn by turn po tim zemljama u 3D tj. here drive sa glasovnim navodjenjem? Pretece me kolega..
U Grčku ću naleto,u Bosnu za 1.maj pa ću tek onda moći podeliti iskustva... 
Koliko ja znam, mape su za ceo svet a navigacija za jednu zemlju (kod nas SFRJ). Isao sam prosle nedelje u Hrvatsku na razmenu studenata i Stana (tako smo nazvali tu navigaciju) nam je pomogla prilicno. Ali jednom je i podbacila, poslala nas je u jednosmernu iz nedozvoljenog smera u Rijeci, srecom gledali znakove i nismo skrenuli.
Poslednja izmena od Coni u Uto, 01. Apr 2014. 14:52, izmenjeno 1 put ukupno.