Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Citajuci po raznim forumima komentare za VIPovu Lumiu 520, odem ti ja juce u neki servis i zamolim da mi ubace MTS/Telenor mikro sim karticu cisto da proverim da li je zakljucana, kad ono, na opste zaprepascenje coveka iz servisa i mene, telefon je otkljucan za sve mreze. Hvala gospodi iz VIPa!
Cestitamo, Volim kad cujem,vidim ljude sa Wp8..sinoc u busu..nas troje jedno do drugog, 520..u teretani juce, ja 520, jedan 720,jedan 820.
polako se sirimo. tek cemo.
nadamo se... Takodje i nekim novim modelima, s obzirom da idem u SAD na 4,5 meseci u maju.tako da bi valjao neki model novi, koji bi makar snizio cenu 1020,925..ili novi 930.. ali 520 ne izdajem nikad, kao ni ona mene do sad, ovih 6 meseci..
Maps, google maps, HERE drive, odes u Viber i posaljes lokaciju, ili recimo upali iGO ili koji vec softver za navigaciju koristis. Ima nacina, samo treba imati odgovarajucu aplikaciju.
Postoje naravno mape za ceo svet, i kada skidaš mape kroz aplikaciju, biraš region iz kojeg želiš da skineš mapu određene zemlje. Koliko ja znam, za 520 je omogućeno besplatno skidanje samo jedne mape, dok je za jače Nokia telefone navigacija skroz besplatna bez ograničenja. neka me neko ispravi ako grešim.
Ne znam, ja sam negde pročitao da turn by turn navigacija na jeftinijim nokijama radi samo za jednu mapu po izboru. Ovde po Beču ih tako i reklamiraju. Kod 925 i 1020 uredno piše besplatna here drive navigacija za ceo svet, a kod 520 recimo piše besplatna here drive navigacija za jednu zemlju.
Nisam se udubljivao u priču, jer meni na 925 sve radi, koju god mapu da skinem.
Skinuti mape i koristiti ih za pešačku navigaciju nije problem. Jesi li probao da li ti u here drive rade sve mape? Ako su to ograničenje u međuvremenu ukinuli za te jeftinije telefone, to im je onda super potez!
Koliko ja znam, mape su za ceo svet a navigacija za jednu zemlju (kod nas SFRJ). Isao sam prosle nedelje u Hrvatsku na razmenu studenata i Stana (tako smo nazvali tu navigaciju) nam je pomogla prilicno. Ali jednom je i podbacila, poslala nas je u jednosmernu iz nedozvoljenog smera u Rijeci, srecom gledali znakove i nismo skrenuli.
Poslednja izmena od Coni u Uto, 01. Apr 2014. 14:52, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.