Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
Andrijana89
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Pet, 13. Feb 2009. 04:57
-
Andrijana89
- Povremeni posetilac

-
Andrijana89
- Povremeni posetilac

za ne poverovati, Nokia je propisala cenu od 290€, a meni covek nudi po ceni od 280€ u full-u sa 8gb karticom...ne razumem kako je to moguce ? Nemojte me pitati gde, jer vam necu reci, dobar sam sa covekom, necu da mu pravim problem...samo ako moze neko da mi objasni ovaj fenomen...
jos jedno pitanje, radi li taj Garmin dobro na ovom fonu, kako hvata signal, ako je neko poredio sa n95 8gb ?
jos jedno pitanje, radi li taj Garmin dobro na ovom fonu, kako hvata signal, ako je neko poredio sa n95 8gb ?
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
@luca
kamera je po meni stvarno ocajna, do duse slikao sam u sobi, nocni uslovi i cini mi se da su cak losije od slika napravljenih sa n73... znaci bedak
@kostadin
pa to za cenu i nije nista cudno, nabave sa neke strane mreze po nekoj smesnoj ceni uz ugovor i onda kod nas prodaju za kintu koji sami odrede...
a za garmin: bas za 5800 jos nije izasao, do duse postoji neka fora da se instalira programcic virtualkeys i garmin petica i da to radi... imas na youtubeu kako to izgleda...
e sad i jedno pitanje
dal je neko ko ima telenorov 5800 uspeo da stavi fw 20.0.0.12 i koji je postupak? dal je komlikovano? kontam da uzimam telefon, pa bih u kucnojvarijanti sredio na engleski 20.0.0.12 a posle vratio na nas srpski kad izadje...
kamera je po meni stvarno ocajna, do duse slikao sam u sobi, nocni uslovi i cini mi se da su cak losije od slika napravljenih sa n73... znaci bedak
@kostadin
pa to za cenu i nije nista cudno, nabave sa neke strane mreze po nekoj smesnoj ceni uz ugovor i onda kod nas prodaju za kintu koji sami odrede...
a za garmin: bas za 5800 jos nije izasao, do duse postoji neka fora da se instalira programcic virtualkeys i garmin petica i da to radi... imas na youtubeu kako to izgleda...
e sad i jedno pitanje
naso sam na nekom forumu ovaj link... lik kaze da je update za 5800 ali ne mogu da proverim jer ne mogu da skidam sa rapidshara
pa ako neko oce nek proba
http://rs411.rapidshare.com/files/19657 ... 5800XM.exe
http://rs411.rapidshare.com/files/19657 ... 5800XM.exe
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
ma nije problem u tome da nece da se instalira nego kad probam preko phona on kaze no updates a i cuo sam da su se svi zabagirali kad su updatevali preko phona tako da od toga odustajem... a kad probam preko NSU-a on se upste ne konektuje na server sve kaze cannot conect to server check internet connectiviti it may be slow or not connected... veceras odem do frenda ako me ne mrzi pa probam od njega preko NSU-a