Tošo, ja se više ništa ne nadovezujem na ovu temu sa Čvorugom, nemoj ni ti, sve je rečeno - da ne bude da smo mi trovači. Ispada da ne smeš da pomeneš Windows u temi vezano za povratak Nokije.

Oni se zapravo drze teme, u tome je sustina... Barem iz njihovog ugla.... [emoji38]Azimuth napisao:Ili se vratite i držite teme ili će i ova biti zaključana a učesnici će dobiti po poklon ban na recimo mesec dana koji će se ponoviti sa prvim narednim kršenjem pravila foruma.
Šta ste odlučili?
Sent from my SM-G935F
slazem se ... ovom prilikom bih podsetio da je MS prodao nokiju Foxconn-u (Apple partneru) i tom prilikom se odrekao svega u vezi nokije .. osim kamere (i sve u vezi nje) .. Tako da mislim da nokija ima para za ulaganje, marketing tim Apple-a moze pomoci (sumnjam) .. jedino taj android .. sta ponuditi, a biti jedinstven???fannY napisao:Mogu oni da naprave sta hoce, ako ne urade dobar marketing mogu da ugase kompaniju.
Odakle ti ova informacija??? Pa ti čoveče nećeš ni najosnovnije činjenice da proveriš pre nego što napišeš ovde svašta.TosaNS napisao:.....Kako je MS iskljucio druge prozvodjače? Pa time što je nakon preuzimanja Nokije, nijedan drugi proizvđač nije izbacio telefon sa windowsom
Nisam se lepo izrazio mislio sam da na nijedan uređaj vredan pomena sa windows OS-om nije izbačen na tržište, koji bi mogao da konkuriše drugim uređijima sa drugim OS, nisam se dovoljno precizno izrazio, moja greška svakao mislim da razlog nije loš OS kao što si ti ubeđen. Ne bih da banalizujem temu ali tebi je očigledno do neke rasprave ja sam već napisao šta mislim pa da završimo sa tim.1808 napisao:.....Kako je MS iskljucio druge prozvodjače? Pa time što je nakon preuzimanja Nokije, nijedan drugi proizvđač nije izbacio telefon sa windowsom
Ako je pre tog vremena, već sam ti napisao da su WP telefone ranije proizvodili i Samsung i HTC, samo što ti to ne čitaš i guraš neku svoju priču koja veze nema sa istinom.TosaNS napisao:.....Btw druže ja govorim o vremenu daleko pre 2015/2016
Ozbiljno?kinkel napisao:.. da se nadovezem Z launcher im je blagi ocaj..