Sorry for off.
Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- tehno maniac
- Mobil manijak

- napalm death
- Mobil manijak

- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
tehno maniac, jesi li kupio polovan telefon? Ako jesi onda ti je sigurno uvaljena neoriginalna maska i tastatura... 
Ni meni, a ni drugim ljudima koje znam, a imaju ovaj telefon ovako nesto se nije desavalo...
Ni meni, a ni drugim ljudima koje znam, a imaju ovaj telefon ovako nesto se nije desavalo...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- tehno maniac
- Mobil manijak

pE ako je na fals maski timov logo ja cu da se ubijem...
Napalm death, kad nadjem neki dobar fotic, onda cu slikati sve...
Ukratko, to je navigacioni taster, taster 3, taster 5, pocinje i volume taster.
Na zadnjem delu je po uglovima guma spala, nokia nseries bledi, ono metalno oko kamere se ljusti...uzas

A kada sam ga uzeo bio je nov...
Takva i slicna ostecenja sam ja uocio kod;
6300-navigacioni se izlize, i poklopac baterije se grebe
7500prism-navigacioni se sjb jako brzo
6500c-gornja plastika gde je mesto za punjac otpada
N73-tasteri se lizu, nokia logo kao da je korektorom napisan, klimav poklopac
N76-ljusti se premaz, zastita ekrana brzo puca
N81-ispadaju tasteri
N82-krcka nenormalno
N95 i 8gb-vec sam spomenuo
Napalm death, kad nadjem neki dobar fotic, onda cu slikati sve...
Ukratko, to je navigacioni taster, taster 3, taster 5, pocinje i volume taster.
Na zadnjem delu je po uglovima guma spala, nokia nseries bledi, ono metalno oko kamere se ljusti...uzas
A kada sam ga uzeo bio je nov...
Takva i slicna ostecenja sam ja uocio kod;
6300-navigacioni se izlize, i poklopac baterije se grebe
7500prism-navigacioni se sjb jako brzo
6500c-gornja plastika gde je mesto za punjac otpada
N73-tasteri se lizu, nokia logo kao da je korektorom napisan, klimav poklopac
N76-ljusti se premaz, zastita ekrana brzo puca
N81-ispadaju tasteri
N82-krcka nenormalno
N95 i 8gb-vec sam spomenuo
Poslednja izmena od tehno maniac u Sub, 03. Jan 2009. 22:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6
- Sensei
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
tehno maniac, i kod mene ima toga sto kazes ali ne u tolikoj mjeri, sigurno zato sto ne pazis dovoljno telefon.
Meni se isto malo guma oljustila sa uglova ali to je zato sto sam ga nosio u njegovoj originalnoj nokia futroli koja nikako nije dobra za njega!(ne znam sto im je palo na pamet da naprave takvu futrolu)
I isto mi se malo trojka oljustila ali i to znam tacno kad i zbog cega, sestri sam dao da igra "milioner" i kad mi ga je vratila posle jedno 10 sati igranja vidio sam da je noktima malo ogulila taster 3.
Meni se isto malo guma oljustila sa uglova ali to je zato sto sam ga nosio u njegovoj originalnoj nokia futroli koja nikako nije dobra za njega!(ne znam sto im je palo na pamet da naprave takvu futrolu)
I isto mi se malo trojka oljustila ali i to znam tacno kad i zbog cega, sestri sam dao da igra "milioner" i kad mi ga je vratila posle jedno 10 sati igranja vidio sam da je noktima malo ogulila taster 3.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- napalm death
- Mobil manijak

Ma nema veruj mi to veze sa time koliko ga cuvac. Uslikat cu svoju n80 pa ces videt koliko je unistena a bas sam je cuvao.. a kada sam je uzeo bila je kao nova. Bez packe.
Ninolina, ..jeste ovo kod njega ekstremno sto je otsilo ovoliko kao da mu je 5 godina ali genralno nokia stedi na hardweru ali bas ono.. maximalno
Ninolina, ..jeste ovo kod njega ekstremno sto je otsilo ovoliko kao da mu je 5 godina ali genralno nokia stedi na hardweru ali bas ono.. maximalno
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Mirko BGD
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
ja moj kupio pocetkom juna ako se dobro secam, napravio 41.24h razgovora sa njima, ni traga od gulenja [da kucnem u drvo] jos ga nosio i sa kljucevima [par puta mahinalno ubacim telefon u dzep od jakne] i jos uvek je kao nov
sto se tice kvaliteta izrade najlosije iskustvo sam imao sa n93! tako lose odradjen teefon nisam video, svaka tackica, SVE apsolutno SVE se vidi i prepoznaje. strasno...
sto se tice kvaliteta izrade najlosije iskustvo sam imao sa n93! tako lose odradjen teefon nisam video, svaka tackica, SVE apsolutno SVE se vidi i prepoznaje. strasno...
- tehno maniac
- Mobil manijak

kupio sam ovaj telefon 31.12.,plaćen nov 370 evra,mada sam proveravajući cene i na ovom sajtu,ali i u nekim prodavnicama po Novom Sadu nailazio na cene i do 520 evra.Naime interesuje me da li je skinutsa mreže,na njemu ima nalepnica TIM mobile,kao i u samom telefonu kad se pokrene internet.Imam već problema pošto mi se koči telefon i to koliko sam primetio kada koristim kameru.Da li je neko imao slična iskustva?
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mixajlo, Pa naravno da je skinuta s mreze - sta mislis zasto ima nalepnicu TIM mobile? Zasto se uopste pitas? Tih 370 evra ima svoju "cenu" - dobio si telefon skinut sa mreze, svercovan (a mozda i kraden), garancija koju si dobio (ako si je dobio) vredi koliko i hartija na kojoj je napisana. A pitanje je da li je zaista nov ili "nov". Probaj da reklamiras probleme u radnji u kojoj si ga kupio - zivo me zanima sta ce ti reci
.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Sensei
- Mobil manijak

- Kontakt:
mrkixxx, objektivno uopšte nije neki nedostatak! Što je i mene iznenadilo jer sam mislio da neće biti tako. Samo sočivo je malo uvučeno unutra pa kad staviš telefon na neku ravnu površinu nimalo se ne prlja. Ja sam za ovih par mjeseci možda jednom obrisao sočivo i to čisto radi reda jer ni onda nije bilo ni najmanje zaprljano 
- Sensei
- Mobil manijak

- Kontakt:
mrkixxx, nema na cemu 
Pretpostavljam da su izostavili poklopac jer su morali, zbog stvaljanja dosta veceg displeja u vec postojece kuciste(n95 classic), vece baterije, sireg slajda...da su stavili i poklopac vjerovatno bi telefon dobio dodatno na dimenzijama, a ni ovako nije mali!
Pretpostavljam da su izostavili poklopac jer su morali, zbog stvaljanja dosta veceg displeja u vec postojece kuciste(n95 classic), vece baterije, sireg slajda...da su stavili i poklopac vjerovatno bi telefon dobio dodatno na dimenzijama, a ni ovako nije mali!