Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ripy13 nema potrebe da snimas taj program, ako hoces pristup sistem fajlovima, samo snimi hello caribe, i x-plore, i pokrenes x-plore u pozadini, pokrenes hello caribe, i onda menu1, posle toga vratis se na x-plore ubacis instalserver.exe u c:/sys/bin, i gotovo, ovde u ovoj temi sto si ti okacio ima jos nekih programa, moze to i bez toga.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2008. 03:52

Ljudi, jel moze neko da mi pomogne da resim problem. Naime, uradio sam update telefona na 21.0.016, posle toga svaki put kada ugasim pa upalim telefon on mi neprepozna memorijsku karticu od 4gb vec napise da je "corupted", а inače od updetovanja telefon mi sporije radi i ponekad zakucava. Hvala unapred Nisam još napisao da kada karticu izvadim pa ponovo vratim u telefon dok je upaljen onda je prepozna.
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
milenium03 zadnji trenutno dostupan update za N95 je 30.0.015, pa uradi update na taj fw.
Miodrag N73 moze da se odradi hack na novi fw od n95.
Miodrag N73 moze da se odradi hack na novi fw od n95.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ako si uradio hard reset onda nije ni cudo sto ti ne radi ngage jer hard reset pobrise pola aplikacija, ako si radio soft reset onda bi trebalo da ti radi, ako ipak nece skini sa ngage sajta aplikaciju za N95 i instaliraj je.
Moze li mi neko objasniti kako da odradim full reset na N95 jedino sto mogu da uradim je
software reset....?
takodje kada odem na nokijinu str.samo mogu skinuti na osnovu ime-a verz.2.00
a koliko mogu da primetim da mnogi od vas ganjaju uveliko verz.3.0..?
Moze li mi neko objasniti kako da odradim full reset na N95 jedino sto mogu da uradim je
software reset....?
takodje kada odem na nokijinu str.samo mogu skinuti na osnovu ime-a verz.2.00
a koliko mogu da primetim da mnogi od vas ganjaju uveliko verz.3.0..?
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
marko 0401, sa novijim verzijama SW-a (greske ispravljene i nema sporosti) su to skoro isti telefoni uz neke minimalne razlike !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- marko 0401
- Mobil fan
Pa pitanje je koja je verzija sw u njima, pa da li su ostali neki repovi za obrisanim programima pa da zbog toga stucaju!
Inace N95 8gb bih pre uzeo nego obicnu, jer ima veci displej, vise memorije (mada se dosta jeftino mogu dokupiti mem kartice), ima vise RAM-a i za moj ukus lepsa je od obicne!
Inace N95 8gb bih pre uzeo nego obicnu, jer ima veci displej, vise memorije (mada se dosta jeftino mogu dokupiti mem kartice), ima vise RAM-a i za moj ukus lepsa je od obicne!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- marko 0401
- Mobil fan
- marko 0401
- Mobil fan
E pa da znas da sam prvo nju imao u planu jer sam citao bas to!kocapro napisao:marko 0401 ,uzmi Nokia N 82, manje vise isti fon kao i n 95 8 gb samo u drugom pakovanju
Da su manje vise dva identicna telefona (symbian, 5mpx cam, WiFi...) ali da
je N82 stabilniji i brzi, a i jeftiniji kao sto kazes!
Ali isao sam da gledam oba fona u prodavnici, i ipak sam se odlucio za N95!
Ni N82 nije ruzan telefon, ali je ipak N95 lepsa a i velicina ekrana je presudila!
Nisam ga jos uzeo ali sam ga porucio kod lokalnog dilera (svercera) telefona i stize az par dana...

-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19