Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
kapoerista90, ako se dobro secam, glavna razlika je to sto E71x ima SP2, a E71 SP1 i E71x se jedino moze kupiti u USA. Da li ce raditi ili ne na EU mrezama ne znam. Jedino malo da precesljas net pa da vidis na kojim mrezama radi.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
kapoerista90, Ako nije indiskretno da te pitam zasto menjas Omniju za E71?Danas bas gledah oba telefona i igrah se malo sa njima i veruj mi, tesko bi mi bilo da imam oba, a da se za jedan moram odluciti,a drugi odbaciti.
Je li menjas zbog softvera (OS-a) ili je razlog hardverske prirode?(fali ti hard.tastatura)
Je li menjas zbog softvera (OS-a) ili je razlog hardverske prirode?(fali ti hard.tastatura)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Evo ja sutra najverovatnije menjam Omniu za beli e71 koji mi je,inace,najlepsi.
Menjam iz dosade. Omnia ima bolju kameru,veci ekran, vise memorije, Touchscreen, gledanje videoa... ali mi treba hardverska tastaturica jer bas bas mnogo kuckam. Ali mi je iskreno zao WMa. Najbolji OS koji sam koristio.
Menjam iz dosade. Omnia ima bolju kameru,veci ekran, vise memorije, Touchscreen, gledanje videoa... ali mi treba hardverska tastaturica jer bas bas mnogo kuckam. Ali mi je iskreno zao WMa. Najbolji OS koji sam koristio.

iPhone 4.
Wicker Man, Marko_NS, ja sam proslu nedelju hteo moju da menjam za omniu i odustao sam.jer nekako mi je e71 kvalitetnija.a i ruku na srce lep je fon!pogotovo crna.nije sto je ja imam,ali je bas lep.
moja koleginica sa posla ima belu,ali bela se brzo izmuzga.

note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
bile, može, ali samo 'meeting'.Kad kreiraš novi meeting imaš opciju repeat (tj. po defaultu je not repeated)
Sto se tice diskusije, evo ima skoro godinu i 4 meseca kako koristim e71 i na sebi ne pokazuje znake habanja, izuzev navi tastera koji se malo ogulio (od znoja pretpostavljam?
)
Baterija i dalje sjajno drži, dakle sve funkcionise isto kao prvog dana, stvarno sam zadovoljan i ne planiram skoriju promenu.
Samo me nervira što ga sada ima dosta ljudi u mom okruženju koji su kupili telefon zbog izgleda i koji mi prilaze sa pitanjima, kako da promenim temu?
Sto se tice diskusije, evo ima skoro godinu i 4 meseca kako koristim e71 i na sebi ne pokazuje znake habanja, izuzev navi tastera koji se malo ogulio (od znoja pretpostavljam?

Baterija i dalje sjajno drži, dakle sve funkcionise isto kao prvog dana, stvarno sam zadovoljan i ne planiram skoriju promenu.
Samo me nervira što ga sada ima dosta ljudi u mom okruženju koji su kupili telefon zbog izgleda i koji mi prilaze sa pitanjima, kako da promenim temu?

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ma i ja definitvno vise preferiram E71 nego bilo koji drugi telefon trenutno.Mada eto ponekd padnem u iskusenje.
Phantom Lord, Da u pravu si,zaista dosta ljudi je u zadnje vreme kupilo E71 i to osobe razlicitih profila, sto bi se reklo od 7 do 77 god.
Inace vidim da je u poslednje vreme vise zastupljena bela verzija,a ja ipak vise preferiram crnu ili sivu. 

Phantom Lord, Da u pravu si,zaista dosta ljudi je u zadnje vreme kupilo E71 i to osobe razlicitih profila, sto bi se reklo od 7 do 77 god.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Wicker Man, u pravu si to za e71 za osobe razlicitih profila.moja koleginica je presla sa k800 na e71 a da nezna ni cemu sluzi pola funkcija na njoj.
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
podesio sam gmail na telefonu (ne koristim onu gmail aplikaciju!) i mgu da se zakunem da sam negde nasao <b>labels</b> ali sad ne mogu da se setim gde, jel zna neko gde su one smestene???
edit 1:
Menu > Communic. > Messaging > Options > Settings > E-mail > Gmail (ili koji je vas) > Retrival settings > Folder subscription
edit 2:
jel se desavao na ovom tel da pocnu dugmici da se gule ili slicno, neki problem sa estetikom?
edit 1:
Menu > Communic. > Messaging > Options > Settings > E-mail > Gmail (ili koji je vas) > Retrival settings > Folder subscription
edit 2:
jel se desavao na ovom tel da pocnu dugmici da se gule ili slicno, neki problem sa estetikom?
pomoc kupio sam e 71-2 u americi i dolazim tamo za 10-tak dana.rekli su mi da je razlika izmedju e71-1 i e 71-2 u tome sto 3g na e71-2 radi na 850- 1900 mhz a evropski 3g radi na 900-2100mhz.moje pitanje da li ce ovo uticati na neko normalno dnevno koriscenje telefona i u kojoj meri.da li cu moci da koristim gps,wifi,da li cu moci da obavljam pozive,sms,mms itd.sta tacno gubim u ovom slucaju.pomogajte
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Kad stavim power saver,i kad pocne da radi,on zabelezi to vreme kad se upalio,i ne menja to vreme sve dok ne pipnem glavni kursor i vreme se tad promei,kako da sredim ovo ako neko zna?
igor sico,bila je takva prica sa nokiom 8801 za maericko trziste,pravila je problem tj.nije imala signal na telenor mrezi dok je na telekomu radila bez problema,e sad kako tacno radi e71-2 nisam siguran.
igor sico,bila je takva prica sa nokiom 8801 za maericko trziste,pravila je problem tj.nije imala signal na telenor mrezi dok je na telekomu radila bez problema,e sad kako tacno radi e71-2 nisam siguran.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Djoxie,juce bas namestio ovaj now playing i vidim da je sve ok kod njega,ali licno sam navikao na ovaj stari,ali me nervira ovaj bug,tako da sam sad vratio na now playing,mislio sam da ipak treba neko podesavanje,sat vremena sam se zezao sa ovim da nadjem,ali sad je lakse kad znam da je bug,tnx 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
- Banehallow
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Wicker Man, nisam video tvoj post, zaista izvini...
Pa menjam je iz nekoliko razloga. 1) E71 mi se nenormalno svidja... 2) Ne mogu se bakcem vise sa pipkanjem ekrana, mazenjem, pazenjem, i zvacu ga djole
3) Uzeleo sam se symbian-a...
I iskreno, posle 7 dana koriscena telefona, UOPSTE mi nije zao sto sam ga zamenio... Baterija traje 3do 4 dana, sve radi vrhunski, lep telefon... Ma vrh
E sad, moje pitanje... Kako ja da napravim poseban folder za slike na telefonu ???
Pa menjam je iz nekoliko razloga. 1) E71 mi se nenormalno svidja... 2) Ne mogu se bakcem vise sa pipkanjem ekrana, mazenjem, pazenjem, i zvacu ga djole

3) Uzeleo sam se symbian-a...

I iskreno, posle 7 dana koriscena telefona, UOPSTE mi nije zao sto sam ga zamenio... Baterija traje 3do 4 dana, sve radi vrhunski, lep telefon... Ma vrh

E sad, moje pitanje... Kako ja da napravim poseban folder za slike na telefonu ???

Nokia E71... Elegant, but deadly