Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

hehe budite srecni sa tom baterijoim ja na mom LG-u(doduse stvarno mu uzimam dusu) bateriju punim i od 2 puta dnevno.....doduse sa mlo muzike nekoliko poziva poruka i jos po necega traje 2 dana.......zato sto se tice baterije nokia 5800 rulez.....za ostalo LG KS20 je u toj konkurenciji......Tako da nemojte da se zalite na bateriju!!!!!!! 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

Igor88bg, samo 60e za ekran... ma onda nema brige....ne verujem ja da je 60e ekran jer ovde kod nas najobicniji ekran kosta 50e znaci onaj od starih telefona...

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

carov, ma zezam se bre!!! evo nasao sam jos nekih koji kazu da se lepo grebe Slika

carov
Banned

Post od carov »

jeste videli multi touch.... na jednom forumu sam gledao neki lik uradio multi touch i ima neku kao igricu ili tako nesto u kojoj treba da pretiska ekran na vise strana da bi prelazio nivoe.. :unsure: :unsure:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

carov, iphone to ima uhuhu :-) verujem da i ovo za igre ima multi touch :-) !

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Nešto što "liči" na multitouch može da se napravi - YouTube Nokia multitouch :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

carov
Banned

Post od carov »

Vlada Zem, taj sam klip gledao i ja ... sa dailyforuma jer tako????kako li je to uradjeno???.......

Jeremy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Mar 2009. 17:10

Post od Jeremy »

Znachi stvarno se grebe ekran lako?Shteta.A koliko koshtaju te zashtitne folije otprilike?Planiram da kupim ovih dana telefon pa su mi sve informacije vishe nego korisne. :)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Jeremy, imas gde hoces samo moraces sam da seckas sto po meni i nije najbolje resenje ali bolje nego da se grebe ali ja iskreno nikada savrseno nebi mogao da iseckkam kao sti mi ni ne uspeva inace ja sam pre nekog vremena nasao u merkatoru za 150 kinti znaci ona radnjica dole tj na samom ulazu ( ulaz iz parkinga )!

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Jeremy, imas gde hoces samo moraces sam da seckas sto po meni i nije najbolje resenje ali bolje nego da se grebe ali ja iskreno nikada savrseno nebi mogao da iseckkam kao sti mi ni ne uspeva inace ja sam pre nekog vremena nasao u merkatoru za 150 kinti znaci ona radnjica dole tj na samom ulazu ( ulaz iz parkinga )! Duoli post molim da se obrise hvala!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

carov, nemam pojma, evo >ovde< imaš nešto više.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

proroki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Mar 2009. 17:43

Post od proroki »

Da napisem i ja koju rec nakon 20 dana koriscenja fona! :D
Prvo da krenem od losih strana :x
Nakon 7dana telefon mi je zavrsio u servisu problemi sa zvucnikom, made in Hungary
Kuciste jeste jako lepo utegnuto i ne krcka, ali izgleda jako jeftino i plasticno
Telefon je bukvalno ne moguce odrzati cistim, magnet za otiske prsta
Osetljivost taca bi mogla biti mnogo bolja, za razliku od npr f480, nokia gubi trku :P
Kamera prosecna, nista posebno, po danu i dobrom osvetnjenju solidno, u mracnijem okruzenju nikako...
E sada malo da je hvalim 8)
Najkompletniji telefon ove cenovne klase
Prisutne sve funkcije koje se trenutno nalaze u ponudi
Standardni paket prebogat, plus kartica od 8gb sto je vise nego dovoljno
Ekran sa rezolucijom od 640 sa 360 najjaci u klasi
Prava milina za gledanje videa, slusanje muzike i surfovanja netom koji inace radi savrseno
Wi-Hi stabilan, nema pucanja konekcije, standardni brosver odlicno uradjen
Navigacija radi savrseno za jedan mobilni telefon, pogotovo garminova, a sa ekranom od 3,2inca bukvalno moze da zameni klacisnu auto navigaciju!
U zakljucku, za ove pare necete naci kompletniji tac-fon 8)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

proroki sve lose strane koje si nabrojao i nisu u pravom smislu lose jer: to sa zvucnikom je moglo da se desi na bilo kom telefonu(jeste da cena odredjuje hvalitet ali shit happends!),stose tice kucista sa razlogom je plasticno jer je nokia sa novim modelima postala ekonomicnija(mozda i previse)-a i sto se ciscenja tice i mene izludjuje na KS20 sto je magnet za otiske al iza to postoji jednostavno resenja kupis zastitnu foliju za zadnji deo telefona(mozes da uzmes od iPhona ima ih sa razlicitim sarama isto vazi i za displey)...........Po karakteristikama telefon je super i ne vidim da je neko naveo neki problem sa softwerom(osim setrifikata koji su konstantni problem).....ipak ja sam se odlucio za KS20 iz nekoliko razloga i za koji dan drugu stize 5800 pa cu da uporedim.

P.S. sto se kamere tice ponovicu ono sto su 1000 njih rekli 1000 pita ako hoces da slike koristis za desktop ida ima boje i osvetljenje budu perfektni kupi digitalca.....kamera na mobb sluzi da zabelezis neke trenutke koje su interesantni a ne da fotografses unaokolo ida kacis slike na net za pozadine.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne znam da li je bilo reci u ovoj temi o propustu u ovom modelu ali evo nekih vesti:
Nokia 5800 speakers defective
Na Ruskom sa Mobile Review-a

Zikba
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 03. Mar 2009. 14:51

Post od Zikba »

proroki: Fuck, sad sam pogledao, i moj je iz mađarske :( jel to znači da sam osuđen na loš zvučnik? U koj si ga servis nosio, i koliko je dugo bio tamo? Pretpostavljam da su ti besplatno zamenili...?

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

ma nema to veze odakle je.... negov je bio pokvaren a nemora da znaci da ce biti i tvoj sve u svemu to je 1 od 1000000... inace pola telefona je iz madjarske pa im lepo sljakaju

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

zikba procitaj moj raniji post na ovoj stranici.......mom bratu je na iPhonu crkla ploca to ne znaci da ce svima da crkne ploca(999999999 ima onih kojima iPhone radi bez problema i 99999999999 kojima ce iPhone da radi bez problema i iima 999 onima kojima ce iPhone da crkne-Shit happends kao sto sam reko)........razmisli malo i citaj postove.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Evo ga tekst i na Engleskom sa Mobile-review-a: All Nokia 5800 come with a defect?!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

hehe malo mi je ovo smesno....ja do sad nisam cuo da je ijedan nokiin produkt imao priznatu fabricku gresku....uvek se vade da je vecina u savrenom stanju....mada mislim da ovo ne menja znatno nista u pogledu kupovine ovog telefona ko ga je hteo i ranije hoce ga i sad.....Mada nije bas pogodno da se rasklapa mobb ida se menjaju delovi ipak tehnika je osetljiva tako da je ipak odluka na kupcima.Nije da sad blatim nokiu ali nije ovo smelo u ovom trenutku da im se desi.......Zikba ovo i dalje ne znaci da ce mobb da ti se pokvari jesu sanse dosta velike ali nigde se ne pise koliko je onih kojima nikad nece da se javi ovaj kvar(ponavljam procenat jeste mali)......

P.S. Samsung i ostali proizvodjaci su ovo jedva cekali da razapnu Nokiu......Dosuse ovo me vise podseca na LG i njihove gluposti mada LG nije imao hardwerskih problema nego su se glupirali sa softwerom(pravili mobb koji nisu imali ton pri snimanju---stavljali podesavanja zvucnika na minumum....sva sreca posle izlazile zakrpe pa se to resavalo kod nekih modela)

proroki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Mar 2009. 17:43

Post od proroki »

Nemam pojma sta su radili sa zvucnikom, bitno je da sada radi, nista nisam platio ipak je pod garancijom! Nadam se da je ubacen nov, mada uzevsi kakvi su nasi servisi, nista me ne bih cudilo da i nisu! :D Stvarno sam jako puno telefona imao i ovo je prvi sa kojim od samog pocetka imam problema, a koliko vidim ni softwere ne obecava da ce dugo raditi kako valja, posto vec pocinje da mi brljavi...

Zikba Ne znaci da ce i tvoj imati problema, ako primetis da se zvuk dok telefoniras naglo utisa da sagovornika bukvalno ne cujes nista ili primetis onaj zvuk krcanja kao na radiju, to je to! Bio je nekih 6h u servisu zato i sumljam da li su mogli za tako kratko vreme da zamene novim...

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Odgovori