Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ja juce opskrbio pola moje kolekcije (pogledajte sliku u kaficu, tema kolekcije starih telefona) maskama, nadjem ladno radnju sa zaostavstinom nekom satrom, ladno zena izvuce kutiju od patika, uzeo maske za 8210, 8310 i po jednu rezervno, da ne pominjem kada sam vidio zlatnu masku za 8850 da sam uze svaku koju su imali (3 su imali) za svaki slucaj kad kupim doticni telefon. A tamo je jos bilo maski... pa ne zna se koliko, i ne zna se za koje telefone... Cak vidio originalnu masku za erikson sark, sa svim onim stvracicama za stavljanje i lipljenje... Maske bile po 4e u prodaju ja uzeo 10-ak komada dala mi je svaku po 2e, kaze: "necu ni da zovem gazdu, ionako je htio da ih baci"
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
Leonel, super,a? Jedva nadjoh ovu kinesku AAA klasu mogu ti reci svako dugme je leglo kako treba PO PRVI PUT Ps mislis da ne kupujem 7650? ja ga toliko zbog senzora za usi gotivim do jaja
ma super bas fino sto si se potrudio oko nje, fino, fino!
A za 7650, msm kako os, ako ti se svidja uzmi, ali mi je malo nezgrapan, bar meni... Ti vidi tvoj je izbor... Ja mislim da ga VeNom ima, pa ga pitaj...
P.S
Kakvi senzori ?
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
Koliko sam skapirao da rade za Nokiju i imaju sve modele od početka poslovanja kompanije ne mogu da verujem čega sve ima, ali što je sigurno, to je da bih voleo sve da zdipim
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.