Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Espion
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 03. Jul 2006. 19:08

Post od Espion »

ninolina napisao:Espion, jesi li menjao font slova u telefonu...ako jesi...to je zbog toga sto neki fontovi nemaju u sebi nasa slova, pa ih jednostavno i ne prikazuju... 8)
Nisam menjao fontove, a firmware sam updateovao cim sam kupio fon, to je bilo pre 2 meseca.
Fon je bio nov, provereno.
Ne znam, jednostavno su se i slova na left selection key-u i na right selection key-u smanjila, kao i slova ispod svake ikonice u meniju, uz to sto sam vec pomenuo, to da se jednostavno ne pojavljuju slova sa nasim karakterima (npr. Jovanovic mi je Jovanovi u imeniku).
A, voleo bih da ga odnesem u servis, samo se plasim da ce me klepiti 1000+ din za tu malu intervenciju.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Espion, mozda si instalirao neku temu koja u sebi sadrzi font koji ubaci sama...Idi preko FEXplorera u C:/ System/Fonts...e taj folder Fonts ces preimenovati u, na primer, Fon...i izbrisaces ga...restartovaces telefon i bice sve po starom...A imas jos jedan nacin...instaliraj program Font Remover...startuj ga i klikni na Yes...i opet restartuj telefon...Trebalo bi da ti to resi problem, a ti vidi koji nacin ti je laksi... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Espion
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 03. Jul 2006. 19:08

Post od Espion »

Ninolina,
Kraljice, radi! Uspeo sam preko Font Removera!
Hvala ti! Imas od mene sladoled od cokolade, ili nesto slicno.
Palacinku, mozda.
Pozdrav i fala jos jedared!

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

mkvb napisao: Slika

Kad bih mogao ovakav card reader da nadjem, ne treba mi 29 in 1, treba mi samo MMC da bude uz mene stalno kao privezak za kljuceve, da li je neko vidjao kod nas tako nesto :)
Upravo sam kupila jedan ovakav marke PQI i izgleda ovako.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Oljica, i koja mu je cena?...i gde si ga kupila?...ajde mi posalji na PP, please... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Posalji i meni molim te bas me zanima,
p.s. ninolina ako ti nije problem i da mi posaljes na PP ono sto si saznala u vezi kloniranja.

Hvala ljudi pozdrav
6630

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

e jel neko mozda zna odgovor na pitanje...
Zashto nece phone da uchita SIM!!??? :x :x :x
Kad SIM ubacim u drugi phone, normalno radi (064 je u pitanju), i kad ubacim neku drugu karticu u svoj phone, isto normalno radi...
ali nece moju karticu da primi!!! Uvek pishe offline! :cry:

Please help! :cry: :( :cry:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Oljice, mozesh i meni na pp, veoma je simpichantan!!! :D :lol: :D

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Ljudi,puce mi softver kao zvecka,da li neko mozda ima novi softver i sve sto je potrebno da ga flesnem preko kabla???ako ima nek mi salje na urosbrat@yahoo.com

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

sssikisss, tesko ce to ici na mail, koji telefon imas, jel si probao sa hard resetom? Ugasis telefon i pritisnes u isto vreme * 3 zelenu slusalicu i power
HOX Titanium gray

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

vlaki, probaj:

1. da nekom četkicom očistiš kontakte. Idealno onom sa staklenim vlaknima ali to osim servisa retko ko ima, tako da za prvu pomoć obična četkica, ili tvrđa gumica.

2. zovi telekom. Možda nešto brljave. Vredi pokušati.

:)

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

mkvb,imam 6630,ali nista mi nije vredeo softver jer mobilni nije mogao da se ukljuci pa ga ni USB nije prepoznavao pa sam zavrsio to u servisu za 1000din(nikakav reset nije pomagao)sve u svemu-nista strasno.

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Aha, najpametnije, a sto ti je riknuo, sam od sebe ili si nesto instalirao, budzio, petljao... :roll:
HOX Titanium gray

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

ma poceo je sam da se restartuje a ja sam hteo da se napravim pametan i formatirao ga i vise nije vise hteo da se upali,nisam nista budzio. :roll:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Hvala gargamel!
nego zvao sam telekom i poslali me u poslovnicu...
red bio velik, a nisam imao bash puno vremena...
pa jel mozesh malo detaljnije da mi pojasnish kako da 'ochistim kontakte'..? :roll: :roll: :roll:
mislish gumicu u ruke, pa trljaj karticu, ili... :oops:
Hvala unapred!

Pozz! 8)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

zdravo ljudi ja sam dopre 3 sata isela pa imam jedno pitanje

nesmem da probapa cu vas pitati

kako funkcionise lock phone se nalazi na za gasenje
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

gallee, hmmm ?

Mislish chemu sluzi lock phone ?

Ukljuchish lock phone ( standardna shifra ti je , 12345 ) i tako zakljuchash tastaturu...i pre nego shto ga otkljuchash morash da unesesh taj lock kod da bi mogao da ga otkljuchash...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

vlaki, pa da, protrlajš malo kontakte, jer ume da se zbog atmosferske vlage se nahvata korozija (koju ti i ne vidiš). Na kartici, ili na kontaktima telefona. Meni se nije dešavalo na sim kartici, ali na kontaktima fiksnog telefona jeste. Već smo hteli da menjamo bateriju, jer je sve manje držala, i kad smo očistili, radi ko nova. Posle gumice očisti dobro opiljke gume. :)

A svrati i do telekoma. Ništa te ne košta. Samo moraš da budeš brži od baba i deda :D :D :D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ovako postao sam vlasnik 6630 koji mnogo lep i sve mi se svidja,ali nisam dobio CD uz njega a ocu da prebacim pesmice neke programe i to,koji mi treba program preko kojeg cu prebacivati multimediju nista vise,imam usb,ali CD nemam aj recite molim vas.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ili da skinesh PC Suite sa zvanichnog sajta Nokije ili shto ti je mnogo bolje izdvoji 1000 kinti i lepo kupi BT i bicesh mnogo mirniji...

Odgovori