Да ли се Nokia диже из мртвих?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Да ли се Nokia диже из мртвих?
Ne traze korisnici nista, tj. korisnik se nista ne pita kada proizvodjac pravi telefon. To diktiraju neka potpuno drugacija pravila igre. Da li je Samsung pitao korisnike zele li edge dizajn, kada se prvi put pojavio Note edge? Da li ih je pitao za misljenje u vezi Galaxy Round modela? LG kada je pravio Flex? Ili Apple kad je pravio iPhone? Ista stvar moze da se primeni i na mnoge druge industrijske grane. O tome sta ce sledece korisnici potencijalno upotrebljavati odlucuju kompanije.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Green, slažem se sa tobom.
http://nokiamob.net/2016/11/21/hmd-rais ... okiacmd16/
Sent from Lumia 950 using mTalk
http://nokiamob.net/2016/11/21/hmd-rais ... okiacmd16/
Festina lente.
- Apolo
- Expert
Navodno ce posedovati Carl Zeiss optiku, pise u clanku. Ajd da vidimo i na sta ce ta kamera da lici, da budemo optimisti.
Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
https://www.youtube.com/watch?v=uzWsMHXy4mQ
Osim mesta zvučnika, bilo bi dobro da ovako izgleda - i da ima olovku.

Osim mesta zvučnika, bilo bi dobro da ovako izgleda - i da ima olovku.

- Apolo
- Expert
Festina lente.
- Apolo
- Expert
Festina lente.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Opa! All aboard the hype train! 
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Biće telefon kao Redmi 3/4
- Apolo
- Expert
Festina lente.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Zanimljivo, zanimljivo. Malo mi bode oči ovo što piše da će biti od polikarbonata. [emoji55]
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
I ja sam to prvo uočio. Izgleda da estetski samo nastavljaju tamo gde su stali sa Lumijama pre prodaje MS-u, jedino što će promeniti PS. 

- Apolo
- Expert
A braco moja koliko potencirate metalno kuciste, kao da telefon bez njega nista ne valja. Kvalitetno napravljen i upakovan telefon moze biti odlican i sa plasticnim, polikarbonatnim ugljenicnim, kakvim god hoces kucistem. Neverovatno da se vise prica sad o kucistu nego o cinjenici da telefon dolazi sa SD835, verovatno brutalnom kamerom ako ce nastaviti Lumijinim stopama, i 6gb rama. Bitno nam je naravno i da telefon bude lep, ali necemo sad cepidlaciti. 

Festina lente.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
A sa RAM memorijom prate Samsungove stope. 
Sent from mTalk on Windows 10 phone

Sent from mTalk on Windows 10 phone
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Setićeš se da sam baš u razgovoru sa tobom u temi za tvoj bivši Neksus rekao da više volim plastikanere od me(n)talnih.Apolo napisao:A braco moja koliko potencirate metalno kuciste (...)

Meni ne smeta polikarbonat (koji je, inače, samo jedna vrsta plastike), već se čudim da nisu ubacili metal i(li) staklo, jer to je sada mejn-strim.

Jedino im želim da im telefon bude mnogo manje klizav od moje Nokije 930, koja, za svoje male gabarite, ima neverovatno klizava polikarbonatna leđa.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Bas bih voleo da se Nokia vrati medju lidere smarrphone trzista.Navijam za njih da bude tako.
Huawei P9 Lite White
Huawei P9 Lite White
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Apolo
- Expert
Ne obazirem se puno na to sta je mainstream. Lumije su mi svojim dizajnom bile lepse od svakog samsunga. Slazem se da je staklo wow, izaziva takav efekat ali generalno citav telefon mora biti lepo uklopljen. Sto ti kazes bitno je da telefon nije klizav, generalno da lepo lezi u ruci... A telefon nekad treba i da odudara od mainstream-a, da ne bismo dosli do toga ko je koga kopirao i slicno, jer sve se vise stancaju telefoni i tesko je proizvesti telefon jedinstvenog dizajna na trzistu.Evindzer napisao: Setićeš se da sam baš u razgovoru sa tobom u temi za tvoj bivši Neksus rekao da više volim plastikanere od me(n)talnih.![]()
Meni ne smeta polikarbonat (koji je, inače, samo jedna vrsta plastike), već se čudim da nisu ubacili metal i(li) staklo, jer to je sada mejn-strim.![]()
Jedino im želim da im telefon bude mnogo manje klizav od moje Nokije 930, koja, za svoje male gabarite, ima neverovatno klizava polikarbonatna leđa.
Festina lente.
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Apsolutno se slazem sa tom konstatacijm "telefon nekad treba i da odudara od mainstream-a, da ne bismo dosli do toga ko je koga kopirao i slicno, jer sve se vise stancaju telefoni i tesko je proizvesti telefon jedinstvenog dizajna na trzistu." JA ne vidim neku bitnu razliku izmedju Samsung, Huawei, Xiaomi telefona. Jasno je da nema puno prostora za neku inventivnost niti oblikom niti materijalima. Sve te karakteristike SD835, brutalna kamera, i 6gb rama na kraju dobijemo jos jedan drugaciji note ili honor ili mozete dalje po zelji da nastavite taj niz. Naravno imace najnoviji android nugat.1 ili 2 ali i dalje ce to biti jos jedna kap u moru. Sta izabrati i sta kupiti postavlja se logicno pitanje kod obicnog korisnika? Do izlaska ove Nokie bice verovatno novi S8 i novi Note, Huawei ce odgovoriti sa novim P10 itd verovatno da ti modeli nece imati famozni 3.5 jeck itd ... Cena uredjaja ce da igra presudnu ulogu jer ako vi za cenu te nokije dobijete neki S8 sa malo drugacijim izgledom onda naravno da ce se kupovati Nokia ali je pitanje koliko ce uspeti da se nametne na trzistu od Samsunga i drugih kompanija ... Svakako bice zanimljivo pratiti sta ce biti dalje sa Nokia telefonim i uopste tim brendom.
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.