Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Pazi stvarno. Ulazio sam tu i nisam skrolovao do dole. Hvala. 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Nema na cemu, pretpostavio sam da je slicno kao kod 8.1 

https://www.youtube.com/watch?v=28iFIFsGXs0
Da li zna neko da li ima ovo kod nas da se kupi?
Mnogo mocna stvar. Ako ne, da li zna neko kako i gde je najsigurnije da se naruci to preko neta 
Ili nesto barem slicno ovome
Da li zna neko da li ima ovo kod nas da se kupi?

Ili nesto barem slicno ovome

Mislim da trebaš da skineš tu aplikaciju sa marketa (čini mi se da se zove Lumia Sharing) i da ti naravno tv podržava wi fi. Takođe možeš i na računaru da koristiš.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Na kraju videa piše da je u pitanju neka dodatna oprema, ako sam dobro video. A da nije dobra stvar - jeste, bilo bi je lepo imati.
Mislim da je to ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=Cl6OyAyIwzs
Mislim da je to ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=Cl6OyAyIwzs
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Zar ne postoji chromecast aplikacija za WP? Mislim, ima ga na Androidu i iOS-u u vise razlicitih verzija, a radi vise od ovog sto se vidi na ovom snimku. Jedina investicija je chromecast (oko 40e) koji se bode u TV, ostalo se sve radi iz telefona/tableta/racunara.
Kako bre, zar to ne moze bezicnim putem preko odredjene aplikacije?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
9R94, znaš kako kaže stara bosanska poslovica: ne može to bez kabla.
Ne znam za Kromkast, iskreno. Sačekaćemo Miodraga da se javi, on će sigurno znati.

Ne znam za Kromkast, iskreno. Sačekaćemo Miodraga da se javi, on će sigurno znati.

Zar "Lumia play to" ne radi taj posao bezicnim putem?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ovo moze da se uradi preko Miracasta ili WiFi direct, ja sam uradio bez ikakve opreme, ali mora fon da se upari sa TV preko iste WiFi mreze. Onaj uredjaj je samo NFC tag, za uparivanje.
Upravo Lumia Play to je app koja je potrebna.
Upravo Lumia Play to je app koja je potrebna.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
e da se pohvalim postao sam drugi vlasnik uzeo sam lumiu 735 e sada imam prolem i pre sam imao lumie koje su uzete u telenoru al sve su bile odkljucane a ova je uzeta isto u telenor al nece da primi druge kartice operatera cudno jel moze pomoc
Jedino ako je istekao ugovor i ako se telefon vodi licno na coveka od koga si ga kupio, onda neka on kao vlasnik podnese zahtev u telenoru za besplatno otkljucavanje. Ako ne, u nekom servisu je skupo a i pitanje je da li je moguce otkljucati telefon za sve kartice.
pa uzet je 12.2014 na dve godine i jos traje garancija al i druge koje sam imao isto su uzete i traje im garancija a rade na sve mreze

Pa to ti je kod lumija uzetih kod operatera, neke su zakljucane a neke nisu. Raspitaj se po servisima ali pre par meseci je kostalo dosta otkljucvanje, trajalo danima ili bili uopste nemoguce, mozda se do sada nesto promenilo.
jel zna neko kako da otkljucam tel neka metoda ili jeftino slanje koda za lumia 735

- filip11314
- Mobil manijak
Čini mi se da otključavanje Lumia telefona košta oko 40e. Retko ko radi jer je dosta komplikovano, sad ne znam... Ma prebaci broj u mrežu za koju je kodiran. To ti je najbezbolnija mogućnost.
al cudno mi da je zakljucan jer imao sam dosta lumia kao i drustvo i nikom nije zakljucan hmmmmm da li ja gresim negde
- filip11314
- Mobil manijak
Možda nisi ubacio karticu lepo. Ja sam imao problem jer sam imao običnu pa sam je sam sekao. Mada teško da je do toga. Uglavnom se ne zaključavaju, jer retko ko to radi i skupo je. Kao i otključavanje. Možeš pin da dobiješ ako raskineš ugovor i podneseš zahtev za pin, ali koliko vidim nije na tebe ugovor, tako da mrka kapa...
Nije do kartice ako mu trazi network unlock code od jedno 8 karaktera.
iskreno kada ubacim karticu ne pokazuje nista niti trazi samo u gornjem uglu levo je nacrtana kartica sa kruzicem a kada ubacim telenor karticu odmah dobije mrezu