Top komentar. Ljudima je veoma lako manipulisati bilo čime, pa tako i materijalima. Da je telefon od betona mejnstrim i "premium", raja bi to prihvatila, ne razmišljajući malo svojom glavom.Apolo napisao:A braco moja koliko potencirate metalno kuciste, kao da telefon bez njega nista ne valja.
Да ли се Nokia диже из мртвих?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Да ли се Nokia диже из мртвих?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Naravno. Zato su tu kožne Mozo maskice.Apolo napisao:A telefon nekad treba i da odudara od mainstream-a (...)

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Au, čoveče... Eto i tebe sa manipulacijama, ovcama od ljudi, teorijama zavere, "pljujem sve što je mainstream"...Green napisao: Top komentar. Ljudima je veoma lako manipulisati bilo čime, pa tako i materijalima. Da je telefon od betona mejnstrim i "premium", raja bi to prihvatila, ne razmišljajući malo svojom glavom.
Niko ne potencira metalno kućište, ali je činjenica da telefon i osećaj u ruci budu mnogo lepši. Bolji mi je osećaj kada uzmem u ruku telefon pa osetim hladan metal nego plastiku.
I nisam nigde rekao da telefon ne valja, samo da mi je čudno da je budući flagship od polikarbonata.
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ne verujem da ce izbaciti flagship sa tim specifikacijama i kucistem od polikarbonata. Bas zbog tog mejstrima i aktuelnog trenda. To ce ostaviti za neki low end ili mid range model. Trudice se da ostvare sto bolji utisak povratnim flagship-om. A na internetu se pise sve i svasta pa ne treba svakoj vesti verovati...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Iako polikarbonat nije loš, Nokia je brend koji treba da se vrati na tržište i u startu treba da ponudi ljudima ono što žele, a to je premium izrada za flagship telefone. Jednostavno, staklo i metal su sada jako bitni i generalno vizuelni utisak uređaja je trenutno kupcima imperativ, stoga ako Nokia želi da se vrati na tržište, koje nikada nije bilo konkurentnije, ne treba da eksperimentiše već da koristi proveren recept.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Prema prvim nekim fotografijama koje sam mogao videti izgled Nokie će jako podsećati na HTC i Xiaomi pogotovo izgled zadnjeg "poklopca", imaće zakrivljene ivice itd. Vizuelno nema neke bitne razlike u odnosu na ostale modele ... Da li će taj "recept" pomoći da se nametne kao značajan konkurent nisam siguran, ne bih da širim defetizam ali nisam siguran da će bilo šta značajnije uraditi ispratićemo rezultate nakon što krene prodaja. Svakao im želim sreću kao i ostalim proizvođačima da izbace na tržište izbace što više jeftinih, a kvalitetnih modela ...
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Kad ni nema tu mnogo šta da se eksperimentiše. Svi skoro imaju jedan isti operativni sistem, a što se dizajna tiče, ono što je neophodno je da makar isprate najnovije trendove. Leđa kao leđa, valjda je tu osnovna stvar koji će koristiti materijal, a napred - pa tu bi morali da naprave da ekran pokriva što veću površinu prednjeg dela. Jednostavno, ljudi se na to lože sad, ali i iz praktičnih razloga, ne samo estetskih - da se dobije manji telefon sa što većim ekranom.
Oni su propali jer ljudi nisu hteli da kupuju njihovo samo zato što su Nokia, videli su da ima telefona drugih proizvođača sa više ili barem isto toliko mogućnosti. Dakle, ime im nije dovoljno, moraće maksimalno da ugađaju ljudima.
Oni su propali jer ljudi nisu hteli da kupuju njihovo samo zato što su Nokia, videli su da ima telefona drugih proizvođača sa više ili barem isto toliko mogućnosti. Dakle, ime im nije dovoljno, moraće maksimalno da ugađaju ljudima.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ha, ha, ha,... kakva teorija. Propali su što se zovu Nokia, a nisu propali zbog Windows OS koji je doživeo fijasko na tržištu. E svašta čovek ovde može da pročita.гари napisao:...Oni su propali jer ljudi nisu hteli da kupuju njihovo samo zato što su Nokia, videli su da ima telefona drugih proizvođača sa više ili barem isto toliko mogućnosti. Dakle, ime im nije dovoljno, moraće maksimalno da ugađaju ljudima.

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com

Kažem da im ime Nokia ranije samo po sebi nije bilo dovoljno da opstanu, ne to što ti kažeš.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
- 1808
- Expert
Sa Winodows Phone OS-om ne bi opstali ni da su se zvali „Space shuttle“.гари napisao:.....Kažem da im ime Nokia ranije samo po sebi nije bilo dovoljno da opstanu,....

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ali s druge strane, da ga nema, šta bi ti pljuvao?
Pa bilo bi ti dosadno u životu. 
Ali ajde da se manimo Windowsa u ovoj temi da je ne zatrpavamo offom. Podelio si s nama šta te muči, nadam se da ti je sad lakše.

Ali ajde da se manimo Windowsa u ovoj temi da je ne zatrpavamo offom. Podelio si s nama šta te muči, nadam se da ti je sad lakše.

iamivan, šta si se ti toliko uzrujao na moj komentar. Da tako je, sve je manipulacija i teorija zavere, svi su ovce. 
Imaš već telefon od metala koji ti pruža mnogo lepši osećaj u ruci, ćuti, uživaj i valjaj se od smeha kako su komentari drugih tupavi, a tvoji puni pameti i logike.

Imaš već telefon od metala koji ti pruža mnogo lepši osećaj u ruci, ćuti, uživaj i valjaj se od smeha kako su komentari drugih tupavi, a tvoji puni pameti i logike.
+1...iamivan napisao:
Niko ne potencira metalno kućište, ali je činjenica da telefon i osećaj u ruci budu mnogo lepši. Bolji mi je osećaj kada uzmem u ruku telefon pa osetim hladan metal nego plastiku...
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
... plus kad smo već kod želja. Da mož' o'ma da se rootuje i da mu ubačim W10M rom.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
"Ne citiraj post direktno iznad svoga, podrazumeva se da odgovaraš na njega."1808 napisao:

- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
ovde nekog zdravo svrbe tabani
očigledno da krši pravila foruma em što ide u off sa temom nego još i citira čoveka čiji je post odmah iznad njegovog
da dodam drugu iz XIX veka - Sa androidom ima oma da im krene samo tako - sarkazam, naravno da je OS nevažan u celoj priči već šta se nudi i po kojoj ceni ...

da dodam drugu iz XIX veka - Sa androidom ima oma da im krene samo tako - sarkazam, naravno da je OS nevažan u celoj priči već šta se nudi i po kojoj ceni ...
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- 1808
- Expert
Ha, ha, ha, sve bolje od boljeg. Važno je šta se nudi, ali nije važno šta nudi OS pa je zato OS nevažan u celoj priči.TosaNS napisao:...naravno da je OS nevažan u celoj priči već šta se nudi i po kojoj ceni ...

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
1808, znam da je tebi ova tema zanimljiva samo zbog Windowsa, ali potrudi se da ne skrećeš toliko u off. Jasno mi je da ne možeš da prežališ što ima onih koji su zadovoljni sa sistemom, ali šta je tu je. 
Ignorišite ga svi ostali, otići će bezveze tema pod ključ. I tako nema poente s njim diskutovati, znate svaki sledeći njegov post kakav će biti.

Ignorišite ga svi ostali, otići će bezveze tema pod ključ. I tako nema poente s njim diskutovati, znate svaki sledeći njegov post kakav će biti.

Čovek je citirao ono na šta je hteo da odgovori. Pročitajte ponovo šta je tačno citirano, i ti i Evi, pa se vratite ovamo. Imate oči a ne vidite...TosaNS napisao:ovde nekog zdravo svrbe tabaniočigledno da krši pravila foruma em što ide u off sa temom nego još i citira čoveka čiji je post odmah iznad njegovog.
Nikakvo pravilo nije prekršeno.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Šta ti je sad Evi skrivio, ja samo pokušavam da se nametnem kao moderator-volonter, kad sportska dešavanja u Areni mogu da imaju volontere, može i forum da ima mene.

- 1808
- Expert
Kakav te Windows spopao,.... ovde se priča o povratku Nokia-e na tržište i odavno se zna da će biti isključivo sa Androidom. Eto,... i Nokia dođe nekako do naknadne pameti, ali bolje ikad nego nikad (kao neki ovdeгари napisao:1808, znam da je tebi ova tema zanimljiva samo zbog Windowsa,....