Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Probaj onda sa drugom karticom da pozoves nekoga da vidimo kakav error izbacuje.
probao sam da pozovem nekoga samo cuti i izbaci me kaze da ne moze da se poveze i i pise no service
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Onda ga prodaj, pa pazari drugi. Ili se cimaj pa nađi nekog ko hoće/može da ga otključa i baci 40ak evrića...
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
posto sam nov u svet lumie zanima me zasto kada postavim alarm slabo se cuje kada zvoni
Mislim da treba da ti je media+application volume smanjen.
ma kakvi pojacan na 30 a ring na 7 e sada cudi me kada postavim alarm i krene da zvoni bas je tih a kada me neko zove onda ubijaa
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
rex, prvih 15-20 sec tiho zvoni, potom se pojacava. Zavisi naravno i od tona koji si postavio.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage hvala ti u pravu si sam od sebe se pojacava znaci haos

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Voleo bih da u 10-ci i to dorade, da može da se bira i konstanta jačina, a ne jedino gradativno pojačavanje.
i ja bih voleo cujem da ce biti dobra dorada a jel neko zna kada ce 10 da izadje
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
rex, u decembru, ljudi tipuju 02.12.2015. Videcemo koliko je to tacan datum.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ajd i ja da se kladim na to koliki je ulog hahahahahah pa da dobijem na kladionici

Ja mislim da je kod nokija oduvek bilo da se alarm clock postepeno pojacava, od moje 6233 od 2007/08god do e72 i sad lumije
nisam znao za to al sada sam testirao i video sam da je to to sto mi treba stavio sam maximum i da vidim bogami udara lepo
da li je neko snimao sa ovom lumijom tj nocu npr koncert ili zurka diskoteka zanima me kakav je zvuk i kvalitet snimka
rex, dobre fotke pravi taj 735.
Pošto si koristio 640 i 735, daj mali uporedni test napiši.
Pošto si koristio 640 i 735, daj mali uporedni test napiši.
cvoruga@@ pa nisam bas u tome sjajan a;l mogu da kazem dok sam koristio 640 da mi se nije svideo ni malo kao prvo prednja kamera uzas zadnja ajd moze proci al samo kada slikate napolju dobre slike unutra i nije nesto zvuk je dobar sto se tice brzine nije nesto malo koci sporiji je od 735 i baterija se prazni brze vec kod 735..sto se tice kameere ekrana baterije i brzine sve je na strani 735..dok sam koristio viber i fb znao se par puta da zakuca i boje mi nisu bas ciste tako da moj savet je kao sto podrzavam i druge ne uzimajte 640 vec 640xl koji je mnogo bolji tj za svaku pohvalu ..ja sam 640 koristio par dana uzeo je novu i odmah prodao i kupio 735 i odlican uredjaj cista 10 e sada ga testiram i samo me zanima da li je neko snjom snimao nocu tj neki koncert zurku posto se bojim da se ne razocaram kada sad odem na koncert Ace Lukasa

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
rex, brate, pa i ja bih se razočarao da odem na kocert Lukasa.. ali u sebe, a ne u telefon.
Mala šala, nemoj da se naljutiš.
PS: čestitke za izbor telefona, 735 mi se uvek sviđao, mislim da je jedna od najzaokruženijih ponuda u WP portfoliju.

Mala šala, nemoj da se naljutiš.

PS: čestitke za izbor telefona, 735 mi se uvek sviđao, mislim da je jedna od najzaokruženijih ponuda u WP portfoliju.
zanima me da li se nekom desilo da odjednom prestane da zvoni ili se pojavi crni ekran i na njemu slika u vidu munje i zupcanika i tako stoji dok ne izvadi se baterija sta je to