Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ovde mi se cini kao da je samo menjana tastatura, izgleda "za broj veca", pregibi izmedju tastera su mnogo veci... zaista ako se kupuje polovan fon, moras prvo znati kako izgleda nov, a to je onda najbolje pogledati kod nekog ovlascenog distributera ili kod operatera ako isti nude pa ga ima na testdesku
::luv phonez::
60sec, Ti hoćeš da kažeš da ovo neko prodaje kao novo? Pa telefon na toj slici kao da je preživeo udar atomske bombe. Ovo može da kupi samo slepa osoba. Inače ne verujem da bi neko izložio ovaj telefon na prodaju kao nov ni na pijaci.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
boyan_afc, možeš da tražiš naziv programa ili aplikacije, ali ne i gde da je nabaviš osim ako je free, kao što ti je već napisao jerkann
za pitanja o programima postoji tema koja se nalazi malo niže:) ne mogu ti sad dati link, ali pogledaj temu o aplikacijama za s60 v5 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Pored N95 8Gb imam NOKIA 6220 classic!
Kupio sam BT slusalicu ko od proizvodjacha mr HandsFree Blue Mini i mogu da je povezem na NOKIA 95 8Gb, ali na classic, nikako.
Opis problema:
Ukljucim BT na telefonu i probam da se povezem i naravno preko telefona mi prepozna Blue Mini uredjaj i idem na uparivanje... ( na Nokia N95 8Gb mi trazi pin code za slusalicu, ali na ovom drugom telefonu ne trazi... pa mislim da je to razlog zasto nece telefon da mi ostane konektvoan ). Naravno, sve se zavrsi i nakon 20-ak sec na telefonu mi samo pise da je UREDJAJ DISKONEKTOVAN...
Kao sto sam naveo, mislim da je problem u tome sto mi ne trazi pin code, pa ne moze da ostane konektvoan... Naravno, pokusavao sam na svim drugim telefonima i radi, ali nisam ni na jednom drugom telefonu Nokia 6220 classic pokusao, jer ne poznajem ljude koji ga imaju ...
Da li je neko imao slican problem i da li zna rjesenje... HVALA!
Kupio sam BT slusalicu ko od proizvodjacha mr HandsFree Blue Mini i mogu da je povezem na NOKIA 95 8Gb, ali na classic, nikako.
Opis problema:
Ukljucim BT na telefonu i probam da se povezem i naravno preko telefona mi prepozna Blue Mini uredjaj i idem na uparivanje... ( na Nokia N95 8Gb mi trazi pin code za slusalicu, ali na ovom drugom telefonu ne trazi... pa mislim da je to razlog zasto nece telefon da mi ostane konektvoan ). Naravno, sve se zavrsi i nakon 20-ak sec na telefonu mi samo pise da je UREDJAJ DISKONEKTOVAN...
Kao sto sam naveo, mislim da je problem u tome sto mi ne trazi pin code, pa ne moze da ostane konektvoan... Naravno, pokusavao sam na svim drugim telefonima i radi, ali nisam ni na jednom drugom telefonu Nokia 6220 classic pokusao, jer ne poznajem ljude koji ga imaju ...
Da li je neko imao slican problem i da li zna rjesenje... HVALA!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
mah... ne smijem da radim RESET... imam 1000 brojeva telefona... to mi je poslovni tel... i podataka bruku! Sad ces reci da prebacim na karticu ili nesto, ali ako promijenim slusalice... pff! Ova je bas odlicna, mozes da pozivas, cak 2 poziva mozes da imas ... svasta nesto
Hvala 60sec

Hvala 60sec

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
moze li neko da mi kaze kako funkcionise gps na ovom fonu/odnosno na mobilnim aparatima uopste.
da li je to besplatno i imali realno kakve vajde od toga ili treba kupiti onaj pravi uredjaj za kola..
izvinjavam se ako sam pitanje postavio na pogresnom mestu - rado cu pogledati ako me uputite na neki link sa osnovnim stvarima u vezi ovoga...
fala puno.
pocetnik:D
da li je to besplatno i imali realno kakve vajde od toga ili treba kupiti onaj pravi uredjaj za kola..
izvinjavam se ako sam pitanje postavio na pogresnom mestu - rado cu pogledati ako me uputite na neki link sa osnovnim stvarima u vezi ovoga...
fala puno.
pocetnik:D
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
E ljudi de ja da postavim pitanje u vezi sa gps za ovaj tel?zemo ovde?Ajd onda ovako glasi:koji program bi trebalo da nadjem,instaliram na 6220 c i da ga koristim kao sto koristim gps u kolima.Cuo sam ima neki garmin tom tom,i slicno...mislim ja imam gps u kolima mio c 520,i sve je to ful,ali desi se nekad da odem na neki dalji put,zaboravim punjac,i istrosi mi se bater,na gps-u,i mogu samo da se slikam,lepo bi bilo imati i na tel.Jel to moze nesto besplatno da se sredi(net,crack)ili mora da se plati program?