Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E61i za 70 eura, pa svaka cast covece kad si nasao tako nesto. Ja imam najnoviju verziju softvera (3.06..) na obicnoj 61 i dosad radi stvarno super bez ikakvih problema. Sto se tice zvucnika mislim da je najbolje da odneses u servis da to pogledaju jer ne verujem da je neki softverski problem.
Dobro vece narode.Vec duze vreme sam samo svracao na forum da odgovaram na pp jer sam radio na preradi java app i jos.... Sto se tice E61i kod mene se extra jako cuje kad razgovaram sa nekim cak i u bucnom okruzenju tako da je problem verovatno hardwerske prirode tako da bi zamena zvucnika 99% pomogla
Vincent, ne znam sta da ti kazem meni sve radi OK sa ovom verzijom softvera. taj problem nije softverski (vrlo verovatno) pa ako ti sve ostalo radi Ok zasto dirati.
Vincent, sa ove verzije sa sigurno update-uj, ali ako mozes preko Phoenix-a i da stavis v2 a ne v3. Dvojka radi mnogo brze od keca, i mnogo stabilnije od v3. Inache v3 ima neka poboljsanja sto se tiche zvuka, i brzine rada, kao i nesto navodno vece autonomije baterije, zbog bolje iskoristljivosti, ali meni je onaj bug sa screensaver-om jako isao na zivce. Hard resetovao sam fon nakon update-a, formatirao mem. karticu, znachi telefon kao od majke rodjen, i ima taj bug. E pa da ga....
Pa ima li neko od vlasnika E61i isti problem sa tom verzijom? Previše mi vremena treba za zezanje sa Phoenixom, smor mi je to živi. Radio sam par puta sa N70, s*ebavao stvari, preko... mi je to. Tu mu samo ubacim onaj kod za region da bi mi ubacio srpski jezik.
VAŽNO: Molim nekog ko ima E61i i najnoviju verziju firmvera da mi kaže da li isti baguje kao E61, što je miodrage pomenuo u postu iznad. Hvala!
Još jedno pitanje: hoće li mi raditi instalirani programi sa memorijske kartice nakon što updateujem firmware i hackujem telefon?
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Odgovor na drugo pitanje je NECE! Moraces sve programe jopet da instaliras. Sto se bugovanja tiche, evo bas sam juche se nasao sa jednim prijateljem koji je isto uzeo E61, i ima istu poslednju verziju softvera, i njemu nema ni B od bugova. Pa ja sam bas srecnik
Uf, onda mi je lakše, ako nema bugvoa! Šta ti kukaš, pa prodao si E61
Uh, ubacio sam mu pedesetak programa, moracu jopet OK, hvala svima na pomoći! Pada mu update ubrzo
Još jedno pitanje: postoji li prečica na tastaturi da se prebaci na Silent profil?
Pozdrav!
Precica za silent profil ti je da drzis tarabu. Jedino sto se ne secam da li mora za Fn tasterom, ili moze bez. Nisam ga prodao nego ga menjao za HP...
Vincent,to je verovatno na toj ver sw tako odradjeno a na kasnijim ver sw bi trebalo da moze da radi ova varijanta koju je Miodrage naveo.
Kontaktiraj clana Toda81,znam da on ima E61i ali ne znam koju ver sw ima na tel.
Miodrage cestitam,tek sam sad primetio da si presao na WM. Zadovoljan?
Vincent, druze bilo je polemike dosta o tome na mnogim forumima.Ja sam negde ranije procitao da n73 podrzava,pa u tom slucaju sigurno bi radile i na e61
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hm, ne pucaju mi se pare za džabe, jer nemam nijedan drugi telefon kom idu te kartice, pa bi bilo stvarno waste of money. Super je gledanje South Parka, Family Guya, Nindža kornjača i ostalih crtaća na telefonu, pa sam mislio da ga debelo nakrcam time Ali nema veze, može i na 2GB solidno da stane
Pozdrav!
Kupis jos jednu od 2gb koja ti je iskljucivo za multimediju and you are done
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.