Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
kapistec
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 14:25

Post od kapistec »

Probao sam sada taj hard reset ali mi nekako ne ide. Drzim istovremeno 3,*,zel.slusalicu i ono gore za paljenje telefona i tel. se pali ali nista nije smenjeno. Probao sam isto to ali da ugasim telefon ali opet nista.Mozda negde gresim. Kazite mi tacno postupak i dali se to radi bez SIM kartice.Pozdrav P.S ima li neki drugi nacin za hard reset posto code 12345 je smenjen a ne znam novi

kapistec
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od kapistec »

Probao sam sada taj hard reset ali mi nekako ne ide. Drzim istovremeno 3,*,zel.slusalicu i ono gore za paljenje telefona i tel. se pali ali nista nije smenjeno. Probao sam isto to ali da ugasim telefon ali opet nista.Mozda negde gresim. Kazite mi tacno postupak i dali se to radi bez SIM kartice.Pozdrav P.S ima li neki drugi nacin za hard reset posto code 12345 je smenjen a ne znam novi

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

kapistec, postupak ide ovako: prvo napuniš bateriju (jer ne bi smelo da se desi da usred formata nestane baterije)... zatim ugasiš telefon... zatim, istovremeno pritisneš i držiš sledeće tastere 3, *, zel.slusalicu i taster On/Off tj. za uključivanje i isključivanje telefona. Te tastere držiš sve dok se tel ne uključi. Pojaviće ti se na ekranu da izabereš državu. Tada možeš da pustiš tastere i trebalo bi da je format odrađen. SIM kartica mu ne smeta, može da ostane u telefonu... Javi jel uspelo... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kapistec
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od kapistec »

Ninolina,uspeo sam da uradim hard reset(gresio sam jer nisam cekao do kraja da se ukljuci) a zatim sam i formatirao mass memory. Jedino taj kod fabricki 12345 ne moze da se vrati jer sam probao sada i javlja mi pogresan kod. Imas li neku ideju kako da vratim kod na fabricko stanje. Hvala puno tebi i VeNoM-u. P.S. ima li nesto veze da trazim preko mob.operatora ali cisto sumnjam

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

kapistec, taj kod nema veze sa operaterom. Nazovi neki servis i pitaj da li sređuju vraćanje na fabrički kod. Ne znam koliko bi ti tražili za to. :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kapistec
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od kapistec »

Hvala ti i jos nesto-Priklucim telefon na compu i daje mi mass memory folder.Pitanje je gde da istaliram Skyfire i opera mini posto ne vidim u mass memory folder sa imenom aplikacija. Kod kolege izlazi kad se prikljucio na compu folder removable disk a kod mene folder mass memory. Cuo sam da aplikacije se instaliraju na telefon. Mozda da idem preko bluetooth-a pa kad me upita da stavim u phone memory.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

kapistec, ako imas PC Suite onda jednostavnim konektovanjem telefona i racunara ce se program podici i najobicniji dvoklik na ikonicu Skyfire-a ili bilo koje druge aplikacije i instalacija zapocinje, samo je proprati i na telefonu. Ne znam cemu tolika silna komplikovanja...
Btw, upravo sam pazario jedan ovakav primerak, ne znam koliko sam povoljno prosao, 5 dana star, 2 god alpha copy garancija, full za 200e

P.S. Koja je poslednja verzija softvera?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Azimuth, poslednja verzija je V 31.05.015... A mislim da si baš dobro prošao... :D Nek te dobro služi kao i mene moj...:)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

E hvala Ninolina 8)
Ako nista drugo sad cu vas daviti oko Symbiana posto sam ispao iz fazona posle 2 godine na WM-u :D
Evo odmah na pocetku jedno pitanje, tj dva. Da li posle updatea mogu da odradim restore ranije bekapovanih podataka? I kako da znam da li mi je tel hakova ili nije? Gde se to moze proveriti? :unsure:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Azimuth trebalo bi da mozes da odradis back up bez vecih problema...
Mislim da se prilikom update sw kod N95 8gb brise sve sa C particije pa samim tim ukoliko je i postojao hack(fileovi hacka)vise ne postoje... :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa jel se moze hakovati ta verzija? :?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Azimuth, može...:) za početak ti treba sertifikat kojim ćeš da potpišeš programčić HelloOX... potraži da ti neko izradi sertifikat u temi Tutorial-kako doći do sertifikata

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da, da, tako sam i mislio nego me samo interesovalo da li moze i ta verzija da se sredi :)
Odoh tamo da smaram nekoga :D

kapistec
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od kapistec »

Imam softver 20.0.016 na N95 8gb. Sta bi pozitivno dobio ako instaliram najnoviji softver i dali nesto sto imam na telefonu bi se izbrisalo prilikom instalacije. Puno pozdrava

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Sve se brise prilikom instalacije novog softvera tako da uradi backup obavezno. Tako ces sve sacuvati sto si imao, pa i podesavanja. Evo ja sam upravo uradio upgrade na ovu poslednju verziju i samo samo restore da odradi i to je to. Jedino sto me brine je sto mi je telefon sa Telenora ali sa universal sim-om je radio na Telekomu, valjda ce i sad raditi... Iskreno se nadam da hoce...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Zaboravih da kazem da mi sad telefon radi i bez turbo sim-a nekim cudom :?
Nego, jel postoje neki patchevi za kameru i jacinu signala? :unsure:
Jel moze neki link na pp? Guglao sam se ali... :dry:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Azimuth, a šta će ti patchevi? Nisi zadovoljan s tim kako radi? Mislim da nema takvih patcheva.. Meni nisu trebali pa ih nisam ni tražila, mada pratim to i ne sećam se da ih je bilo, bar ne nekih koji stvarno rade posao.:)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Azimuth,patch za kameru postoji,skini ga odavde http://www.box.net/shared/68hebdz11p ,sacuvaj ga kao txt file i paste-uj ga u folder C:/Private/10202be9,restartuj telefon,a ovo za jacinu signala-moram da priznam da ne razumem sta ce ti to? :?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Taj za signal..pa da mi brze potrosi bateriju :D Salim se :wink: Sta znam, prilicno cesto idem u jedno mesto gde je neverovatno slab signal pa sam kontao da bih mozda time makar malo konstantniji bio...
Hvala Fox za ovaj link :)
Ako ima jos nekih zanimljivih budite slobodni da ih ostavite :roll:
Ninolina, ma zadovojan sam kako radi nego sam hteo da vidim gde je granica, da li moze jos bolje, hocu maximum :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Azimuth, taj patch za kameru i ne radi.. Sam probaj pa ćeš videti da nema razlike. :(

Odgovori