Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Probao sam sada taj hard reset ali mi nekako ne ide. Drzim istovremeno 3,*,zel.slusalicu i ono gore za paljenje telefona i tel. se pali ali nista nije smenjeno. Probao sam isto to ali da ugasim telefon ali opet nista.Mozda negde gresim. Kazite mi tacno postupak i dali se to radi bez SIM kartice.Pozdrav P.S ima li neki drugi nacin za hard reset posto code 12345 je smenjen a ne znam novi
Probao sam sada taj hard reset ali mi nekako ne ide. Drzim istovremeno 3,*,zel.slusalicu i ono gore za paljenje telefona i tel. se pali ali nista nije smenjeno. Probao sam isto to ali da ugasim telefon ali opet nista.Mozda negde gresim. Kazite mi tacno postupak i dali se to radi bez SIM kartice.Pozdrav P.S ima li neki drugi nacin za hard reset posto code 12345 je smenjen a ne znam novi
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
kapistec, postupak ide ovako: prvo napuniš bateriju (jer ne bi smelo da se desi da usred formata nestane baterije)... zatim ugasiš telefon... zatim, istovremeno pritisneš i držiš sledeće tastere 3, *, zel.slusalicu i taster On/Off tj. za uključivanje i isključivanje telefona. Te tastere držiš sve dok se tel ne uključi. Pojaviće ti se na ekranu da izabereš državu. Tada možeš da pustiš tastere i trebalo bi da je format odrađen. SIM kartica mu ne smeta, može da ostane u telefonu... Javi jel uspelo... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina,uspeo sam da uradim hard reset(gresio sam jer nisam cekao do kraja da se ukljuci) a zatim sam i formatirao mass memory. Jedino taj kod fabricki 12345 ne moze da se vrati jer sam probao sada i javlja mi pogresan kod. Imas li neku ideju kako da vratim kod na fabricko stanje. Hvala puno tebi i VeNoM-u. P.S. ima li nesto veze da trazim preko mob.operatora ali cisto sumnjam
Hvala ti i jos nesto-Priklucim telefon na compu i daje mi mass memory folder.Pitanje je gde da istaliram Skyfire i opera mini posto ne vidim u mass memory folder sa imenom aplikacija. Kod kolege izlazi kad se prikljucio na compu folder removable disk a kod mene folder mass memory. Cuo sam da aplikacije se instaliraju na telefon. Mozda da idem preko bluetooth-a pa kad me upita da stavim u phone memory.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
kapistec, ako imas PC Suite onda jednostavnim konektovanjem telefona i racunara ce se program podici i najobicniji dvoklik na ikonicu Skyfire-a ili bilo koje druge aplikacije i instalacija zapocinje, samo je proprati i na telefonu. Ne znam cemu tolika silna komplikovanja...
Btw, upravo sam pazario jedan ovakav primerak, ne znam koliko sam povoljno prosao, 5 dana star, 2 god alpha copy garancija, full za 200e
P.S. Koja je poslednja verzija softvera?
Btw, upravo sam pazario jedan ovakav primerak, ne znam koliko sam povoljno prosao, 5 dana star, 2 god alpha copy garancija, full za 200e
P.S. Koja je poslednja verzija softvera?
- Azimuth
- Moderator
E hvala Ninolina
Ako nista drugo sad cu vas daviti oko Symbiana posto sam ispao iz fazona posle 2 godine na WM-u
Evo odmah na pocetku jedno pitanje, tj dva. Da li posle updatea mogu da odradim restore ranije bekapovanih podataka? I kako da znam da li mi je tel hakova ili nije? Gde se to moze proveriti?

Ako nista drugo sad cu vas daviti oko Symbiana posto sam ispao iz fazona posle 2 godine na WM-u

Evo odmah na pocetku jedno pitanje, tj dva. Da li posle updatea mogu da odradim restore ranije bekapovanih podataka? I kako da znam da li mi je tel hakova ili nije? Gde se to moze proveriti?

- Ninolina
- Moderator
Azimuth, može...
za početak ti treba sertifikat kojim ćeš da potpišeš programčić HelloOX... potraži da ti neko izradi sertifikat u temi Tutorial-kako doći do sertifikata

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Azimuth
- Moderator
Sve se brise prilikom instalacije novog softvera tako da uradi backup obavezno. Tako ces sve sacuvati sto si imao, pa i podesavanja. Evo ja sam upravo uradio upgrade na ovu poslednju verziju i samo samo restore da odradi i to je to. Jedino sto me brine je sto mi je telefon sa Telenora ali sa universal sim-om je radio na Telekomu, valjda ce i sad raditi... Iskreno se nadam da hoce...
- Ninolina
- Moderator
Azimuth, a šta će ti patchevi? Nisi zadovoljan s tim kako radi? Mislim da nema takvih patcheva.. Meni nisu trebali pa ih nisam ni tražila, mada pratim to i ne sećam se da ih je bilo, bar ne nekih koji stvarno rade posao.

Azimuth,patch za kameru postoji,skini ga odavde http://www.box.net/shared/68hebdz11p ,sacuvaj ga kao txt file i paste-uj ga u folder C:/Private/10202be9,restartuj telefon,a ovo za jacinu signala-moram da priznam da ne razumem sta ce ti to? 

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Azimuth
- Moderator
Taj za signal..pa da mi brze potrosi bateriju
Salim se
Sta znam, prilicno cesto idem u jedno mesto gde je neverovatno slab signal pa sam kontao da bih mozda time makar malo konstantniji bio...
Hvala Fox za ovaj link
Ako ima jos nekih zanimljivih budite slobodni da ih ostavite
Ninolina, ma zadovojan sam kako radi nego sam hteo da vidim gde je granica, da li moze jos bolje, hocu maximum

Hvala Fox za ovaj link

Ako ima jos nekih zanimljivih budite slobodni da ih ostavite

Ninolina, ma zadovojan sam kako radi nego sam hteo da vidim gde je granica, da li moze jos bolje, hocu maximum