Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

zllaja napisao:Negdje sam cuo da prilikom fotografisanja N82 moze da fotografijama pridruzi u EXIF info i GPS koordinate mjesta sa kojeg je fotografija snimljena.Da li je to tacno ili nije?
Tacno je,ali to radi samo uz nokjin navigacioni softver.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Sale_M, thnx.Koliko ja znam noviji Nokia telefoni (ne mislim na novije modele vec na telefone novijeg datuma proizvodnje) kad ih kupis vec imaju instaliran Nokia Maps.Pretpostavljam da to ima i na N95

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

zllaja, ima na N95 ali ima i na N82 a ovo je tema upravo o N82 ...

materijalmen
Banned
Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03

Post od materijalmen »

jos malo pa cu iamti ovaj fon, hehe, nego neznam kako cu ga ocuvati od ogrebotine, dali neko ima i zna gde mogu da nadjem onakvu providnu silikon futrolu kao ima za N73, ili uopste postoji tako nesto. :unsure:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Zna li neko gde mogu da kupim u Beogradu tu silikon futrolu za N73 koju pominje materijalman.Hvala unapred 8)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

U alpha -copy-ju ako ttamo nemaju nemaju nigde....posto si iz bg proveri 8)
fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Nokia C6

materijalmen
Banned

Post od materijalmen »

ja sam inace tako cuo da taj za n73 potpuno pase za ovaj model. ali sumnjam, pa kako ce izgledati tel ako skinem onu foliju sa tastature, odmah ce biti izguljena, ne?any ideas, iskustov?? :roll:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ako mislis na foliju koja se nalazi oko tastature, nema problema kada se skine! Ne guli se maska samo su otisci prstiju izrazeniji nego na folijici! ;)

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

Ok - kod mene je slican problem, samo sto mene zanima gde naci zastitu za ekran u NS-u?
Dakle dovoljno mi je za ekran, nije mi bitno da li ce negde drugde fon da bude podlozan ogrebotinama...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Pa ja sam imao n82 kratko (2 meseca) nije mi se izgulila samo sto sam je ja udario bas na tastaturi inace ne guli se(a to guljenje zovem u700 sindrom :lol: :lol: :D :D ) .
Nokia C6

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ja nisam siguran da li za mob postoji da se naknadno kupi folijica i da se prelepi preko displeja, a znam da tako nesto slicno postoji za digitalce (ako sam dobro razumeo neki "full" paket za Canon G9-u tom paketu se dobije i dodatnih nekoliko folija za zastitu displeja, a mogu se posebno dokupiti )!

satelit
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 18:38

Post od satelit »

Da li su zvanicni distributeri poceli da uvoze crnu N82? Hvala unapred

materijalmen
Banned

Post od materijalmen »

Bili bi jako dobro da uzmem i ja posle onu zastitnu folju, ipak cu murno spavati ako znam da necu diroktne izgrebati telefon. Oni koji poseduju ovaj tel sigurno imaju vise iskustvo nego ja...
dakle...silikon futrola?zastitna folja? 8)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Posto su te nalepnice i koliko ih ide u pakovanju ?

materijalmen
Banned

Post od materijalmen »

ja sam u su trazio svugde takve folje ali nisam nasao. cuo sam da onaj invisibleshield je jako kvalitetna folja i daju na folje dozivotnu garanciju. bilo bi dobro da to ima kod nas, stavis na n82, a mozes da ga prodas posel godinu dana i izgledaxe kao nov. :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Cek, cena folije je od 5 do 20 eura?! :o :shock: Pa jbt, evo ja cu nabaviti svakom folije za par stotina dinara. Das dimencije i dobijes 10 folija za par dana po ceni od recimo nekih 300-400 dinara. Drugar moj ih pravi, ja sam nalepio i radi mi TS savrseno, on ima N73me i neki Dell-ov PPC i isto je nalepio, moja dvojka na LG cokoladu takodje, vidljivost identicna, nista se ne menja a ne odlepljuju se tako lako kao fabricke.. Sve u svemu, hocu da kazem da je suludo dati toliko para za to parce plastike i dozvoliti da neko nekoga dere.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Sad sam gledao 5E je za digitalca ali ne pise koliko komada se dobije u paketu! Inace su za ekran od 2.5 i 3inca ! :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Kako to mislis da sam krojis foliju? Pa ja lepo rekoh, das dimenzije i dobijes folije. Na tebi je samo da ih zalepis i nista vise od toga. Sto se kvaliteta tice, jeste, ima ih razlicitih ali nije ta razlika vredna tih para. Evo ja sam zalepio na moj telefon pre 3 meseca i nigde nije popustila, ni ne vidi se da je imam, prosto savrseno. Ma ni te folije ne vrede vise od par stotina dinara, da ne spominjem one od 20 eura... I to je pretpostavljam cena samo za jednu foliju, jel?

materijalmen
Banned

Post od materijalmen »

dobro ali ipak niko jos nije kupio tako nesto i ne zna gde moze da se kupi... :cry:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

materijalmen, sta niko nije kupio? Folije? Pa kazem da ja koristim folije, ja ih imam, drugar moj ih pravi tj sece na odredjene dimenzije i prodaje. Napisao sam okvirno i cene pa ko voli nek' izvoli... Mogu ga pitati za tacnu cenu ako je neko zainteresovan 8)

Odgovori