Tacno je,ali to radi samo uz nokjin navigacioni softver.zllaja napisao:Negdje sam cuo da prilikom fotografisanja N82 moze da fotografijama pridruzi u EXIF info i GPS koordinate mjesta sa kojeg je fotografija snimljena.Da li je to tacno ili nije?
Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- materijalmen
- Banned
- Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- materijalmen
- Banned
Ako mislis na foliju koja se nalazi oko tastature, nema problema kada se skine! Ne guli se maska samo su otisci prstiju izrazeniji nego na folijici! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Ja nisam siguran da li za mob postoji da se naknadno kupi folijica i da se prelepi preko displeja, a znam da tako nesto slicno postoji za digitalce (ako sam dobro razumeo neki "full" paket za Canon G9-u tom paketu se dobije i dodatnih nekoliko folija za zastitu displeja, a mogu se posebno dokupiti )!
- materijalmen
- Banned
- materijalmen
- Banned
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Cek, cena folije je od 5 do 20 eura?!
Pa jbt, evo ja cu nabaviti svakom folije za par stotina dinara. Das dimencije i dobijes 10 folija za par dana po ceni od recimo nekih 300-400 dinara. Drugar moj ih pravi, ja sam nalepio i radi mi TS savrseno, on ima N73me i neki Dell-ov PPC i isto je nalepio, moja dvojka na LG cokoladu takodje, vidljivost identicna, nista se ne menja a ne odlepljuju se tako lako kao fabricke.. Sve u svemu, hocu da kazem da je suludo dati toliko para za to parce plastike i dozvoliti da neko nekoga dere.

Sad sam gledao 5E je za digitalca ali ne pise koliko komada se dobije u paketu! Inace su za ekran od 2.5 i 3inca ! 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako to mislis da sam krojis foliju? Pa ja lepo rekoh, das dimenzije i dobijes folije. Na tebi je samo da ih zalepis i nista vise od toga. Sto se kvaliteta tice, jeste, ima ih razlicitih ali nije ta razlika vredna tih para. Evo ja sam zalepio na moj telefon pre 3 meseca i nigde nije popustila, ni ne vidi se da je imam, prosto savrseno. Ma ni te folije ne vrede vise od par stotina dinara, da ne spominjem one od 20 eura... I to je pretpostavljam cena samo za jednu foliju, jel?
- materijalmen
- Banned