Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
@zavodnick
hehehe, zensko sam ...nije mi stavilo smajlija nego je napisalo tekst
Staklo se ne pomera. A te linije, prva se nalazi na nekih 8 milimetara od pocetka ekrana (gledam od navigacionog tastera na gore). Sledeca linija se od ove prve nalazi na nekih 9milimetara, sledeca na 4 pa sledeca isto na 4... One se kada ja npr. uslikam nesto, na slici ne vide i slika je bez suma.
Danas sam provalila kako ga duze koristim vise treperi.
Znaci ti mislis da ga ni ne nosim na servis vec da odmah trazim da mi izvrse zamenu aparata?
Zvala sam ovlasceni Nokijin servis i sve su me lepo saslusali i rekli da donesem telefon. Rekli su mi da moze biti ili softver ili neki srafovi mozda nisu dobro pritegnuti pa se koriscenjem telefona to pojacava. Mozda da ga odnesem da vidim sta ce mi reci da je u pitanju. Ako mi se ne svidi dijagnoza onda mozda da ga odnesem da mi zamene za nov aparat.
leonine, upravo tako... Prije bih rekao da negdje gubi struju ili se ekran previse grije... ili tako nesto, ali ko to moze ovako znati! Ja bih da sam na tvome mjestu odmah odnio da mi zamjene telefon, ali ti ako zelis odnesi ga u NOKIA CARE CENTER pa neka ti tamo pogledaju telefon, ali prije svega toga odnesi telefon tamo gdje si ga kupila pa neka ti oni onda kazu, jer moze se desiti da ti u NOKIA CENTER-u otvore telefon i time da izgubis zeljenu garanciju
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Bila sam juce u radnji i rekli su mi da oni mogu zameniti telefon jedino ako iz servisa dobiju misljenje da telefon treba zameniti novim aparatom. A servis sta god radio, garancija se ne gubi upravo zato jer je intervenciju radio ovlasceni servis. Inace ta radnja u kojoj sam uzela telefon upucuje na ovlascenog servisera. E sad, budu li me za**bavali , gotovi su.
Kod nas je garancija sam o papir i velika je sreca ako uspes da ti zamene tel.Moj drug je imao neki glupi samsung sa saljdom koji je fabricki bio sa greskom i svake nedelje ga je reklamirao dok njegov cale nije otisao kod jih i pripretio im pa su mu dali nov
Upravo na to mislim.
A i veza u trzisnoj kao krajnja mera...cisto da im se spomene
Dok su oni fini i u realnoj meri izlaze u susret...i ja sam.
Znam da umeju biti djubrad. No, bicu i ja po potrebi.
Iskreno nadam se da nece trebati zamena. Sve na telefonu radi super sem sto je to pocelo da treperi.
leonine, meni se iskreno ni malo ne svidja to sto treperi,ali ako mogu d asrede nek ti srede,a ako ne mogu,a nece na lep nacin onda mora malo i na misice i da se povuku neke veze.Ipak je ovo zemlja Srbija,a ne zapad
Skini profi mail i sada cu da ostavim podesavanje za profi mail u korak za gmail.Reci mi da li imas sertifikat za tvoj tel i da li si ga hackovala.Evo detaljnog uputstva :
Udjes u Profi mail pa menu pa registracija i tu kucaj 0.Zatim idi menu-tools-program update-menu pa tu odstikliraj automatic update.Posle idi na menu-account-new.Account name: proba ;Email address: proba@gmail.com ; Display name: proba@gmail.com ; Mail server tupe: pop3 ; Incoming mail server: pop.gmail.com ; Outgoing mail server: smtp.gmail.com ; Username: proba@gmail.com ; Password: tvoj password ; Sada na dnu te str klikni na Advanced settings pa onda: Pop3 port: 995 ; Smtp port: 465 ; i stikliraj Use ssl for pop3 i Use ssl for smtp .Sada klikni done pa jos jednom done i to je to.E sad je bitno da imas napravljen http profil,a to je profil bez ip adrese i porta,tj ima samo apn:gprsinternet.E pazi,sad udjes u menu-tools-configuration i za Access point odaberi taj http profi i to je KRAJ!
Ako nemas profi mail,a imas sertifikat ili ti je hackovan tel javi mi se na pp da ti ga poslajem.
leonine, to sam ti govorio... trazi zamjenu. S druge strane, nisam znao da ces da radis u ovlastenom servisu... Vidim da si novi korisnik pa sam ti zato skrenuo paznju da prvo odes kod ljudi koji su ti prodali telefon Sretno
Nece ni meni
Mene nervira i to sto kada odem na mail ne mogu da kliknem na link (koji se nalazi na mailu)...i da tako odem na tu stranicu...
Uh mozda sam ovo lose objasnila
annaBG, nisi lose objasnila ali je tako jer nokia nepusta html prikaz za nase podrucje ali ako preko njegovog brosvera odes na tvoj mail nalog tu mozes videti html prikaz i kliknuti na link.
Proveri i ovo, idi u poruke, opcije, i odaberi "Auto. trazenje iskljuceno" pa proveri onda dali ceti ti linkovi biti kako treba. Jer ako je link ceo napisan onda telefon ih vidi ali ako je napisan u obliku viev ili klik za te linkove je potreban html prikaz.
zavodnick napisao:leonine, to sam ti govorio... trazi zamjenu. S druge strane, nisam znao da ces da radis u ovlastenom servisu... Vidim da si novi korisnik pa sam ti zato skrenuo paznju da prvo odes kod ljudi koji su ti prodali telefon Sretno
Hvala u svakom slucaju. Nosim telefon u ponedeljak na servis pa cemo videti. U toj radnji su mi rekli ukoliko u servisu napisu da telefon treba zameniti, samo im donesem tu potvrdu i na licu mesta dobijam drugi aparat. Njima ta potvrda od servisa treba da bi mogli dobavljacu da vrate telefon. Posto taj servis ne pripada toj radnji i postoje kao sertifikovan servis i na Nokijinom sajtu, trebalo bi da sve bude ok. I da, proverila sam sa ljudima u radnji da li je servis ovlascen i za sotver i za hardver. Da ne bude otvore telefon i cao garancija. Potvrdili su mi da jeste. Mada i pretpostavljala sam, ali nije na odmet proveriti.
Citala sam danas u kaficu kakve su ljudi probleme imali uzimajuci HTC telefone preko VIP-a i Telenor-a. A i Samsung telefone. Izgelda jedino Nokija ima krsteno ovlascene servisere.
Eto, toliko. Da ne idem off topic
Javljam sta se izdesavalo.
leonine, nema problema, ali bitno je da si to provjerila... Nokia je najduze na nasem trzistu, ali jedino sto me plasi je to sto na nasem trzistu jos uvijek ne postoji NOKIA CARE CENTER koji bi do kraja "potukao" ljude koji imaju jedan odvrtac i onda otvore servis mobilnih telefona... Naravno, cast izuzecima, ali Srbija to stvarno treba da ima... I zbog trzista a i zbog korisnika !
No, da ne idem u off ti provjeri u servisu pa javi sta si napravila
zavodnick
Evo danas popodne nosim telefon na servis pa cu da vidim sta ce mi reci. Javljam veceras sta je prva informacija.
Sinoc sam sve pobrisala iz moba i prebacila broj u drugi mob. Jutros upalim E72, bez kartice operatera kad ono ne treperi toliko. Treperi skoro neprimetno.
Definitivno je stvar u nekom pregrevanju ekrana. A ja cu da ih potepam ako mi budu lemili nesto i vratili mi telefon sa recenicom "Evo sad radi (donekle)".
ljudi, podesio sam da mi stizu mejlovi na 15min ali nocu kada stavim na manual-no update-ovanje oni ipak stizu na 15 min, kao da se sam ''vrati'' na tu opciju... zna li neko zasto i kako to da ispravim?
a mogao bi neko da mi odgovori na pitanjce, dal vam radi youtube? znaci dali mozete da pustite snimke npr kad ste npr na facebook-u u web pretrazivacu, ili na samom youtubu?
meni prikaze lepo snimak, al nece da ga pusti, samo crn ekran... i drug mi se ali da je i njemu tako
znaci necu da mi prebaci na realpleyer, tako oce da radi...
Evo ja cu
Necu ti bas pomoci, ali i meni se to desilo kada sam prvi put usla preko postojece aplikacije za tjub, da probam da odgledam nesto. Probala sam onda ponovo sutradan i proradilo je. Sta je bilo u pitanju, pojma nemam. Znam da ti nije pomogao odgovor...al' ista nam je tuga pa da podelimo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.