Nokia 6288

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Nokia 6288

Post od miodrag75 »

Interesuje me koji bagovi su primeceni kod Nokie 6288,tipa beo ekran i to telefon nije moj ja sam ti Motorola user

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

miodrag75, pa evo moj brat ga ima vec nekih mesec dana (menjao d900 za njega :shock: ) i mogu ti reci da do sada nije primetio nijedan bug,a ja sam bio jako skeptican,a on je sada odusevljen,cak mu i klimuckanje slajda ne smeta!
D500&E71

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Nije mi jasno kako se na tim Nokiama odma' rasklima slide!!!???
Jedan drug mi ima 6280, a drugi 6288 i za nekoliko dana od kupovine im se rasklimao slide.
6288 mi se mnogo svidja i htio sam ga kupiti ali kad sam vidio slide :disgust: :disgust: :disgust: :disgust:

Zar ne može to nekako da se NACENTRIRA?? :D :D
I Bog je Srbin...

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

NEma sanse da to sredis... takav je fabricki... nije ti nokia za slajdere,samsung je ze to najbolji... moj ortak ima taj fon ii nema bagova,osim glupog slajda...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Angel_Of_Darkness, pa s obzirom kakav je telefon 6288 to mu je najmanji problem,mislim da nesto mehanicki ne valja,ili je ne daj boze pokvareno ne bi ga telekom davao na akciji za dan zaljubljenih!
Pa cak i samsung koji pravi najbolje slajdere se posle nekog vremena upotrebe rasklima,tako da kod nokije to imas od pocetka i kasnije ne ide vise i vise,nego ostaje kao i prvog dana!
Slobodno ga kupi,osim ako ti to nije bas bas veliki problem!!!!
D500&E71

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Pa nije da mi je jak problem, ali nije ni baš najljepše da se od prvog dana klima, ali mislim da ću ga kupiti..... 8) 8) 8) 8)
I Bog je Srbin...

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

Ma nista to nije sto se klima nego je supruzi izbacio skroz beli ekran sa ikonom za bateriju to se desavalo kad je slikala i slusala radio na par sekundi i onda vrati sve u normalu.

Najbolji klasicni telefoni Nokie, slajderi najbolji Samsung a najbolji na preklop Motorola to je cinjenica.

Sto se tice Nokie 6288 ne razmisljaj se mnogo je dobar telefon, sto se tice slajdera slajder se ne cima levo desno nego kad je sklopljen dve polovine kao da ne nalezu al mi se cini da je Nokia ubacila neku oprugu izmedju kao amortizaciju da se tokom vremena klizaci ne zeznu.

Odgovori