Tdf to sis?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 03:45

Tdf to sis?

Post od NightBird »

Hocu da prepravim nokijinu temu koja je u sis foramtu ali carbide moze da otvori samo tdf file, da li postoji neki program kojim bih mogao da sis prebacim u tdf?
htc wildfire s

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

UnSiS i radi to veoma lepo i brzo. Samo ne znam kako ces da iscupas Nokijinu temu iz fona i da je vratis nazad. Mozes samo da je iscupas promenis i ubacis novu temu u fon. Default tema ostaje tu u firmware-u, a ja iskreno jos nisam cuo da je neko izeditovao firmware.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od NightBird »

Ma nasao sam na sajtu nokijinu temu pa tako, nego kako se radi sa unsis, skinuo sam unsis i kada ga startujem na unsis exe pojavi se mali prozor i odamh zatvori (prvo sam ga instalirao na kompjuteru) ??? :? :unsure:
htc wildfire s

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa treba da ti se zadrzi prozor, pa u njemu lepo nadjes temu koju zelis i lupis UNSIS. Onda on temu raspakuje i ti imas TDF file :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od NightBird »

Evo ja skinuo 2.5 unsis i iden na open sis i otvorim i ispise path ali ono gde je extract ne pocrni da ga mogu pritisnuti :shock: :x
htc wildfire s

Odgovori